Lohusa depresyonu sanırım ilk biraz kilo vermeye bak. Ama bayagi bi ver incecik ol. Sonra saclarin ve cildini toparla. Bazi insanların dişil enerjileri yüksektir. Bunun icin taş bileklikler var psikolojik işte belki . yardimi olur bende zayiflama bilekligi almstim kaliteli yerler olsun satanlar. Ay tasi ile apatit mi ne aldigim .alirsan disil enerji deme begendim aldim de .birazcik seni rahatlatır.bende cok kilolu değildim dogumdan sonra ama hic kendimi beğenmiyorum suan niyet etttim diyete eskiden daha iyi hissediyordum zayifken cok değilim ama eski kilomu ariyorumMerhaba kızlar. Sizinle neden böyle olduğunu bilmediğim ama böyle olduğu için de çok mutsuz olduğum bir durumu paylaşmak istiyorum kiminize çok basit gelebilir bu da dert mi diyebilirsiniz ama bana bu ara cok dert oluyor. Ben 25 yaşındayım, sosyal bilgiler öğretmeniyim, 2 yıllık evliyim 6 aylıkta bir bebeğim var. El bebek gül bebek büyümüş rahat bir hayat yaşamış biriyim evliligimde şuan çok şükür maddi manevi iyi gidiyor. Güzel de biriyim her ne kadar doğum kilolarımı tamamen verememiş olsam da az bir kilo problemi dışında Güzel buluyorum kendimi. Ama gelin görün ki toplum içinde bir tutukluk geliyor bana. Bir eltim var o da güzeldir yani iyidirde. Ama nasıl diyim böyle bir ortam içinde o herkesle kaynaşır sohbet eder lada dahil olur ortalıkta gezinir. Ben çekik dururum oturduğum yerden pek kalkmam yani begenilmeme korkusu da değil ama ne var bilmiyorum. İkimizin de çocukları var o ortada oturur çocuklarla oynar ben daha çekik kalırım falan. Artık sinir oluyorum kendime. Onun gibi olmaya çalışıyorum devamlı davranış olarak dış görünüş olarak. Yani kıskançlıkta olabilir bu ama kötü niyet asla yok kız güzel yani güzellikten ziyade nasıl desem de anlasanız hoş bir kere. Hoş kelimesi gözünüzde neyi canlandırıyorsa öyle. O da 29 yaşında çok bir yaş farkımız da yok. Ben sanki daha çocuksu kalıyorum o daha kadınsı gibi yani bilmiyorum. Yarın mesela randevu aldım kuaförden ipek kirpik için yani bir değişiklik olsun kendimi daha çok begeniyim mutlu olayım diye ama sadece dış görünüşe olmuyor ki yani kendi konuşma tarzımı da beğenmiyorum aslında kibar konuşurum ama beğenmiyorum kendimi o kadınsılık yok gibi suspus ergen gibi takılıyorum bunları nasıl aşabilirim bana bir akıl verin lütfen
Artık bisey yaparken bile gülce (eltim) olsa nasıl davranırdi diye düşünüp öyle davranıyorum resmen ikimizin aynı anda bulunacağı ortamda bulunmak istemiyorum geri planda kalmamak için
Kendine Hobby bulMerhaba kızlar. Sizinle neden böyle olduğunu bilmediğim ama böyle olduğu için de çok mutsuz olduğum bir durumu paylaşmak istiyorum kiminize çok basit gelebilir bu da dert mi diyebilirsiniz ama bana bu ara cok dert oluyor. Ben 25 yaşındayım, sosyal bilgiler öğretmeniyim, 2 yıllık evliyim 6 aylıkta bir bebeğim var. El bebek gül bebek büyümüş rahat bir hayat yaşamış biriyim evliligimde şuan çok şükür maddi manevi iyi gidiyor. Güzel de biriyim her ne kadar doğum kilolarımı tamamen verememiş olsam da az bir kilo problemi dışında Güzel buluyorum kendimi. Ama gelin görün ki toplum içinde bir tutukluk geliyor bana. Bir eltim var o da güzeldir yani iyidirde. Ama nasıl diyim böyle bir ortam içinde o herkesle kaynaşır sohbet eder lada dahil olur ortalıkta gezinir. Ben çekik dururum oturduğum yerden pek kalkmam yani begenilmeme korkusu da değil ama ne var bilmiyorum. İkimizin de çocukları var o ortada oturur çocuklarla oynar ben daha çekik kalırım falan. Artık sinir oluyorum kendime. Onun gibi olmaya çalışıyorum devamlı davranış olarak dış görünüş olarak. Yani kıskançlıkta olabilir bu ama kötü niyet asla yok kız güzel yani güzellikten ziyade nasıl desem de anlasanız hoş bir kere. Hoş kelimesi gözünüzde neyi canlandırıyorsa öyle. O da 29 yaşında çok bir yaş farkımız da yok. Ben sanki daha çocuksu kalıyorum o daha kadınsı gibi yani bilmiyorum. Yarın mesela randevu aldım kuaförden ipek kirpik için yani bir değişiklik olsun kendimi daha çok begeniyim mutlu olayım diye ama sadece dış görünüşe olmuyor ki yani kendi konuşma tarzımı da beğenmiyorum aslında kibar konuşurum ama beğenmiyorum kendimi o kadınsılık yok gibi suspus ergen gibi takılıyorum bunları nasıl aşabilirim bana bir akıl verin lütfen
Artık bisey yaparken bile gülce (eltim) olsa nasıl davranırdi diye düşünüp öyle davranıyorum resmen ikimizin aynı anda bulunacağı ortamda bulunmak istemiyorum geri planda kalmamak için