Temiz kalplisin bence ama bu özenti bi süre sonra o kişiden rahatsız olmaya, o kişiden nefret etmeye kadar gidecektir, eltinizle aranız bu sebeple bozulursa daha da gerilirsiniz, üstelik adınız eltisine özenen, eltisini kıskanan geline çıkar, asla eltiniz gibi olmaya, eltiniz gibi konuşmaya, giyinmeye çalışmayın, ben mesela cidden bıktım eltimin kıskançlığından, özentiğinden, bu hiç hoş bi durum değil, özenti taklitçi insanları sevmiyorum ben, benim eltim mesleğimi kıskandı tekrar üni. sınavına girdi, kaktüs severim kaktüs aşığı olur, ahşap severim ahşap aşığı olur, kahve sevmeyen insan ben kahve delisiyim diye evine envai çeşit kahve makinesi doldurdu, çok rahatsız oluyorum artık, eşim bile farkında, seninle kafayı bozmuş bu diyo, ben allahtan aynı şehirde değilim, hiç bi araya gelmek istemiyorum bu sebeplerden, eşyalarımı görsün istemiyorum, yeni eve taşındım 2 sene önce, 4-5 kere evin fotoları var mı bakıym deyip duruyo 2 senedir, yok diyip geçiştiriyorum, ayol ben sana evimin, dekorasyonumun fotolarını gösterir miyim?? O kadar mesafeli duruyorum, yüz vermiyorum, mesafeli duruşuma rağmen davet bile etmediğimiz halde evime gelmek istiyolar yatılı, derdi evi, düzenimi vs görmek, sağolsun eşim geçiştiriyo çünkü asla kabul etmiyorum dedim, gidecek bende görse yapacak, alacak…
Bunları anlattım sizinki de buna dönmesin, kendiniz olun, özenmeyin, özenti konumuna düşmeyin, aynı şehirdesiniz sanırım aranız bozulmasın