E şimdi neden kadını cezalandırasınız geldi?Z
ZAten eltimw patladı olay eltim arada kaldi pisman oldu
Asıl suçlunun eşiniz olduğu konusunda diğer arkadaşlara katılıyorum. Ama elti de suçsuz değil bence. Kaynım arayıp "Düğüne gitmiyorsun" dese, "Benim nereye gideceğime hangi hakla karar verebiliyorsun?" diye sorardım.Evet ben o donem zaten kocama cok kizmistim eltime de ayri kizmistim. Simdi düşünüyorum eltimi kocam aramasa o gelecekti. Mecburen gelemedi. Simdi ben gitmezsem boşuna olaylar cikcak eski defter acilacak
Ne olursa olsun o gel.elidi. onunla hic bir ilgisi olmayan isim verme mevzularinin arasina bisuna girdi kendini kotu etti.E şimdi neden kadını cezalandırasınız geldi?
Eşiniz arkanızdan iş mi çevirmiş tam anlayamadım o kısmı
Yani tamamen kaynanamin emriyle kimse dugune katilmadi kaynim haric. Esim de eltimi tekrardan arayarak gitmemelisin diye soylemis. Eltim boyle anlatti dogruysa eger. Inanirim o donem baya bozuktu aramizBende bu kısma takıldım
Eltinin abisi düğünü gitme konusunda siz bilirsiniz tabi
Sırf bu konu için mi üye oldun. Aslında sen buralarda bilinen bir üye olabilirsinArkadaslar merhaba oncelikle yeni uye oldum. Bi yanlisim olursa simdiden affola.
Benim soyle bir derdim var kendi icimde cozemedigim.
Bundan 5 yil once kizimi dogum ettim. Dogum ettigim sirada kayinvalidemle tartismalarimiz oldu isim mevzulari yuzundeno nedenle aramiz acikti. . Ben lohusayken henüz gorumceme nisan yaotilar apartopar. Cunku nisanlisi yurtdisindan gelmisti ve aceleleri vardi sanirim. O donemde kayinvalidemlerle baya mesafeliydik gelip bebegi goruyor bana hal hatir sormadan gidiyord. Nisan olacagini bana nisan gunu arayip oglen oglen nişan var gek dedi. Ben gitmedim. Beni bir yabanci gibi nisan sabahi arayamazdi giyecek kiyafetin varmi yokmu hastamisin iyimisin demedi. Neymis ele gune rezil olmayalik gel dedi. Neyse ben gitmedim. Bir ay sonra benim abimin dugunu oldu. Kaynanamgil memleketteydi o nedenle gelemediler (kis bir bildi. Ben baska sehirden dogum etmek icin annemlern yaninda kalmıştım . Eltimler de annemlerle ayni semtte oturuyor kayinvalidemler de memlekette oturuyor ) abimin düğünü icin esim izin alamadim diye gelemedi. (Gorev yaptimiz sehire donmustu esim ben annemlerdeydim dugun zamani)Eltim de annemlerle ayni semtte oturuyordu dugune eltim de gelmedi. Eltimin eşi yani kaynim geldi cunku abimin en yakin arkadasi olur kendisi. Cok sonra ben ogrendim ki eşim eltimi aramis sen dugune gitme demiş. Buzden sadece kardesim gitcek demis. Ben bunu duydum esim yalanladi ama eltim yemin etti. Sorum şu ki eltimler ve biz kyrban bayraminda memlekete gitcez ve orda eltimin abisinin düğünü var. Ben bi yandan gitmek istemiyorum. Bi yandan da problem cikmasin durduk yere eski konular acilmasin diye gitsem mi diyorum . Goruslerinizi merak ediyorm . Uzun oldu kusura bakmayin
Yani tamamen kaynanamin emriyle kimse dugune katilmadi kaynim haric. Esim de eltimi tekrardan arayarak gitmemelisin diye soylemis. Eltim boyle anlatti dogruysa eger. Inanirim o donem baya bozuktu aramiz
Bence canınız sıkılmış iş arıyorsunuz.Ne olursa olsun o gel.elidi. onunla hic bir ilgisi olmayan isim verme mevzularinin arasina bisuna girdi kendini kotu etti.
Eşiniz neden boylebisey söylüyor anlamadım elitinizle bir probleminiz yoksa gidin yani sadece eşiniz söyledi diye gitmediyse ama amaç fesatliksa gitmeyin derim.Arkadaslar merhaba oncelikle yeni uye oldum. Bi yanlisim olursa simdiden affola.
Benim soyle bir derdim var kendi icimde cozemedigim.
Bundan 5 yil once kizimi dogum ettim. Dogum ettigim sirada kayinvalidemle tartismalarimiz oldu isim mevzulari yuzundeno nedenle aramiz acikti. . Ben lohusayken henüz gorumceme nisan yaotilar apartopar. Cunku nisanlisi yurtdisindan gelmisti ve aceleleri vardi sanirim. O donemde kayinvalidemlerle baya mesafeliydik gelip bebegi goruyor bana hal hatir sormadan gidiyord. Nisan olacagini bana nisan gunu arayip oglen oglen nişan var gek dedi. Ben gitmedim. Beni bir yabanci gibi nisan sabahi arayamazdi giyecek kiyafetin varmi yokmu hastamisin iyimisin demedi. Neymis ele gune rezil olmayalik gel dedi. Neyse ben gitmedim. Bir ay sonra benim abimin dugunu oldu. Kaynanamgil memleketteydi o nedenle gelemediler (kis bir bildi. Ben baska sehirden dogum etmek icin annemlern yaninda kalmıştım . Eltimler de annemlerle ayni semtte oturuyor kayinvalidemler de memlekette oturuyor ) abimin düğünü icin esim izin alamadim diye gelemedi. (Gorev yaptimiz sehire donmustu esim ben annemlerdeydim dugun zamani)Eltim de annemlerle ayni semtte oturuyordu dugune eltim de gelmedi. Eltimin eşi yani kaynim geldi cunku abimin en yakin arkadasi olur kendisi. Cok sonra ben ogrendim ki eşim eltimi aramis sen dugune gitme demiş. Buzden sadece kardesim gitcek demis. Ben bunu duydum esim yalanladi ama eltim yemin etti. Sorum şu ki eltimler ve biz kyrban bayraminda memlekete gitcez ve orda eltimin abisinin düğünü var. Ben bi yandan gitmek istemiyorum. Bi yandan da problem cikmasin durduk yere eski konular acilmasin diye gitsem mi diyorum . Goruslerinizi merak ediyorm . Uzun oldu kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?