Ha birde dogum ettigim donem kayinvalidem istedigi ismi koymadim diye buyuk kavgalar cikardi esimle de aram bozuldu ve hatta benim sütüm kesilme raddesine geldi aglamaktan
Eşiniz arkanızdan iş mi çevirmiş tam anlayamadım o kısmı
Sanirim arkamdan is cevirmis . Ben gorumcemin nisanina gitmedim diye onlarda tum aile benim abimin düğününe gelmediler kaynim haric. Eltim de annemlerle ayni semtte oturuyor . Kayinvalidemleri temsil ederk gelmeliydi ama gelmedi. Benim esim onu arayip gitme demis diyeEşiniz arkanızdan iş mi çevirmiş tam anlayamadım o kısmı
Çok şanslı gördüm sizi :)Kisasa kisas yapacak bir eltim bile yok
Haklisin derim. Zaten bende o kafadayim ama bi yandan da yediremiyirum. Eltim gelmedi ben niye gitcem diyorum. Annemler de sen niye gittin bak o gelmedi dicek gbi geliyor banayani o oldu bu oldu onu yaptilar bunu dediler bende boyle yaptim sunu soyledim bilmem ne oldu sonra baktim ki ustunden bes sene gecmis ben takilip kalmisim bozuk plak gibi - konularini hic sevmiyorum.
boyle ufak tefek seylere takilip kalmak bana gore cahil toplumlarda olur. Artik assak mi, hep beraber gelissek mi biraz ne dersin.
Ben olsam eltimin yaptığına takılmazdım. Eşimle ciddi problem yaşardım ama. Sizi eltinizin gözünde düşürdüğü durum çok kötü birkere. Eşiniz böyle yaparsa size ailesi saygı duymaz.Sanirim arkamdan is cevirmis . Ben gorumcemin nisanina gitmedim diye onlarda tum aile benim abimin düğününe gelmediler kaynim haric. Eltim de annemlerle ayni semtte oturuyor . Kayinvalidemleri temsil ederk gelmeliydi ama gelmedi. Benim esim onu arayip gitme demis diye
Aay valla kaynima isyan ediyorum canim sikiliyo artik bi elti getir bana diye ama nafile yanasmiyor evlilige :) bilmem ki bi eltim olsa iyi olur oturur kahve iceridikÇok şanslı gördüm sizi :)
Evet ben o donem zaten kocama cok kizmistim eltime de ayri kizmistim. Simdi düşünüyorum eltimi kocam aramasa o gelecekti. Mecburen gelemedi. Simdi ben gitmezsem boşuna olaylar cikcak eski defter acilacakSuç eltinde değil ki kocanda canım.Sen kocana kız kızıcaksan he eltininde başkalarının ağzına bakıp bu tarz tutum sergilemesi yanlış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?