Eltime kisasa kisas yapsam mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yani o oldu bu oldu onu yaptilar bunu dediler bende boyle yaptim sunu soyledim bilmem ne oldu sonra baktim ki ustunden bes sene gecmis ben takilip kalmisim bozuk plak gibi - konularini hic sevmiyorum.

boyle ufak tefek seylere takilip kalmak bana gore cahil toplumlarda olur. Artik assak mi, hep beraber gelissek mi biraz ne dersin.
+100
:süslü:

Ya böyle eften püften meselelerden aile ilişkileri bozuluyor ya hayretler içinde kalıyorum. Bir bebek doğuyor ailesine neşe mutluluk getirsin diye isim yüzünden ailelerin arası açılıyor ne saçma bir durum. Düğün dernek gibi özel günlerde aile fertleri ciddi bir sağlık sorunu yoksa bir arada almalı. Yani oldukça saçma bi durumun içindeyken daha da sıkıntılı durumlar yaşamamanız adına eşinizin ve aile büyüklerinizin aklıselim hareket edemediğini düşünerek sizi sağduyulu olmaya davet ediyorum. Evliliğinizi ve aile ilişkilerinizi olumlu etkileyecek adımlar atmaya kendinizi zorlamaya çalışın lütfen. Umarım ilişkileriniz düzelir.

Yabanci uyruklu musunuz? Dogum ettim ne demek?

O onu dedi,bu bunu dedi,o geldi,bu gitti,ben gitmedim meseleleri beni hep sinir etmistir,anlamsiz seyler cunku. Haber verseler nolur vermeseler nolur yani. Sorunlu bir durum varsa o da esinizden kaynaklaniyor. İnsan kizkardesinin nisan tarihini bilmez mu akilsiz mi bu adam? O bildigini de size soylemediyse baska da kimsenin sucu yok yani.

Nisanin lohusalik zamaniniza denk gelmesi sorun degil,ben de 10 gunluk lohusaydim gorumcemin nisani olduydu,kalktim gittim nolacak.

Eltinizin abisi evleniyorsa evleniyor,gitmek istemiyorsaniz gitmeyin,dıdının dıdısı yani size akraba degil arkadas degil

Hepinizin yorumlarini tek tek okudum yorum yazmak icin zaman ayiran arkadaslara tesekkur ediyorum. Biseyleri netleştirdim kafamda. Sacma sapan yorumlar yazilmaya basladigina gore konumun yoruma kapatilmasini istiyorum. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back