- 28 Şubat 2008
- 1.121
- 1.229
- 658
Haklisin. Ama düşünüyorum eltim mecbur kaldim gelemedim diyor. Eltimin aslinda pek sucu yok. Ama o da kurban olarak goruldu . Kaynanamlar eltimi one attilar kendiler geri planda durdular. Eltim cahilliginin kurbani oldu. Suc kaynanam ve esimde aslindaBenim anladığım şu,
Şimdi sen görümcenin nişanina gitmedin diye onlarda tüm aile abinin düğününe katılmadılar.
aslında kaynın da katılmayacaktı ama abinin yakın arkadaşı olduğu için mecburen katıldı.
arada arkadaşlık olmasaydı kaynında gitmeyecekti abinin düğününe. doğru mu anladım ?
eğer böyleyse ben asla eltinin cemiyetinde bulunmazdım. kimsede sana neden katılmadın diyemez.
keser döner sap döner, gün gelir hesap döner.. sorarlarsa bunu söyleyiverirsin.
Zaten zamaninda ben bunun tartusmasini verdim esimle. Kaynaam ve eltimle olan surtusmelerimz de esimin payi buyuk. Esimle de bu konulari cogu kez konusup taristik tas koyduk üstüne. Bende sizin gibi dugunlerde geleni gideni unuturum oek hatirlamam ama konu abimin dugunu ve eltim olunca unutmak mumkun degil hemde lohusayken
Haklisin. Ama düşünüyorum eltim mecbur kaldim gelemedim diyor. Eltimin aslinda pek sucu yok. Ama o da kurban olarak goruldu . Kaynanamlar eltimi one attilar kendiler geri planda durdular. Eltim cahilliginin kurbani oldu. Suc kaynanam ve esimde aslinda
:) canim zaten mesajlarimda okumussundur. Ben eltimle bu konuda hic tartismaya girmedim.. esimle tartistim hatta baya uzun sure duzelmedi aramiz sonra ustune tas koyduk. Ama suan mevzu eltimin abisinin dugunu. Eger gitmezsem hem eltimden hem esimden hem kaynanamdan intikam almis olcam. Ama bi yandan da 5 sene onceki konular geri acilacakNiye eltiye kısas yapıyorsun ki sıkıyorsa eşine yap. Bayılıyorum bu kadınların kocaya tavır yapamayıp eltiye görünceye atarlanmasına
Haklisin. Ama düşünüyorum eltim mecbur kaldim gelemedim diyor. Eltimin aslinda pek sucu yok. Ama o da kurban olarak goruldu . Kaynanamlar eltimi one attilar kendiler geri planda durdular. Eltim cahilliginin kurbani oldu. Suc kaynanam ve esimde aslinda
Eşe vermiş mi tepki?ben de bu fikirdeyim,
hatta kim gelmiş gitmiş aklımda bile kalmaz.
amma velakin, böyle bana inat, beni yanlız bırakmak için bile isteye trip atıp abimin düğününe gelmedilerse bunu elbette bir kenara yazarım. bundan sonra ben de o gelmeyen kişilerin tüm mürüvvetlerine anlı şanlı sebebimi de öner sürerek gitmem.
Ay ne kinci çıktım yahu :),
yanlız anlamadığım konu sahibi, eşiniz ak kaşık mıdır sizin gözünüzde. Tepki verecekseniz ilk kişi eşiniz olmalı. Sizin abinizin düğününe gelmek için şartları daha zorlamalıydı, hele ki eltinizi arayıp gitme demek ne demek!
Şekerim düğüne gidip etkine sırf senin için geldim yoksa kayınvalidemle eşim için hayatta gelmezdim desen bile daha doğru bi tavır olur. Gitmezsen öncelikle eltin kırılır diğerleri hele de eşin anlamaz bile:) canim zaten mesajlarimda okumussundur. Ben eltimle bu konuda hic tartismaya girmedim.. esimle tartistim hatta baya uzun sure duzelmedi aramiz sonra ustune tas koyduk. Ama suan mevzu eltimin abisinin dugunu. Eger gitmezsem hem eltimden hem esimden hem kaynanamdan intikam almis olcam. Ama bi yandan da 5 sene onceki konular geri acilacak
Diyorum ya emir buyuk yerden kaynimda annem ne derse o demistirİyi de elti neden kendi kocasına sormayıp, kaynının lafıyla gitmemezlik yapıyor?
Ben düğüne gitcek olsam kaynım bana gitme dese "eşimin rızası var" derim gene giderim.
Demek ki eltinin de pek gidesi yokmuş, bunu bahane etmiş.
O yüzden ben olsam gitmezdim
KatiliyorumŞekerim düğüne gidip etkine sırf senin için geldim yoksa kayınvalidemle eşim için hayatta gelmezdim desen bile daha doğru bi tavır olur. Gitmezsen öncelikle eltin kırılır diğerleri hele de eşin anlamaz bile
He kayınvalideden yani. O kısmı kaçırmışım.Diyorum ya emir buyuk yerden kaynimda annem ne derse o demistir
ZAten eltimw patladı olay eltim arada kaldi pisman olduEşe vermiş mi tepki?
Kaynım yok, ama arasa karımın kardeşinin dugunune gitme dese heveslisi gibi gitmem.
Aman banane, aralarında ne varsa bana patlar der, uzak dururum.
Tabiki de esime tepki verdim hemde cok buyukZ
ZAten eltime patladı olay eltim arada kaldi pisman oldu
Evet bende onu dedim.ayrıca şunu anlamadım.
eltin eşiyle katılabilirdi.
ama o katılmamayı tercıh etmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?