• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltime kisasa kisas yapsam mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eltide bir sorun göremedim. Belki kaynanan eşini doldurdu kimse gitmeyecek diye karar aldırdı. Bana kalırsa elti de el kızı yani gitme demişler gitmemiş bence. Tavır yapman gereken kişi eşin. Ayrıca da düğüne git yani sonuçta eşin gider illa ki onu bekar gibi mi göndereceksin.

Eltide bir sorun göremedim. Belki kaynanan eşini doldurdu kimse gitmeyecek diye karar aldırdı. Bana kalırsa elti de el kızı yani gitme demişler gitmemiş bence. Tavır yapman gereken kişi eşin. Ayrıca da düğüne git yani sonuçta eşin gider illa ki onu bekar gibi mi göndereceksin.
Aa evet olabilir gercekten ben hic bu acidan dusunmemistim.
Bencede gitmeli ya hic gereksiz olay cikmasin yani uzamasin fazla. Hem buyukluk onda kalir utanan da karsi taraf olur.

Bencede gitmeli ya hic gereksiz olay cikmasin yani uzamasin fazla. Hem buyukluk onda kalir utanan da karsi taraf olur.

Aynen zaten yeterince gitmemeler olmuş bundan sonra soğukluk girerse bu sefer evliliğini zedeyelecek bu konular. Hem üç günlük dünyada değmez gitsin düğüne eğlensin keyifli olsun.

Aynen zaten yeterince gitmemeler olmuş bundan sonra soğukluk girerse bu sefer evliliğini zedeyelecek bu konular. Hem üç günlük dünyada değmez gitsin düğüne eğlensin keyifli olsun.
Bencede hemde inadina ciksin ortaya oynasin doktursun :)

5 yıl önce kim geldi kim gitti nasıl hatırlıyorsunuz?
Kardeşim evlendi eşimin ailesinden kimler vardı acep :)
Her neyse, sorun eltide değil.
Eski defterleri döküp ortalığı karıştırmayın.
Sevmediğiniz insanlarla görüşmeyin.
Kocanıza diyecek lafım yok.

Haklisin derim. Zaten bende o kafadayim ama bi yandan da yediremiyirum. Eltim gelmedi ben niye gitcem diyorum. Annemler de sen niye gittin bak o gelmedi dicek gbi geliyor bana
ortada cok yikici konular olmadigi surece benim mottom gercekten 'bana yakisan sekilde davranmak'.
sizede tavsiye ederim, bosverin onun bunun ne diyip ne dusunecegini. esinizle kotu olmaya degmez.

Zaten emir büyük yerden yani kaynanamdan. O gitmeyin diyince eltime esim evet gitme demis. Eltim diyorki onlar oyle demeseler gelirdim diyor. Bende bilemedim. Eltimlerle annemler ayni sehirde oturdugu icin gitmek zorundaydi diye dusunuyorum. Bi yandan da gitse bu sefer bisuru tantana olay yasicakti. Eltimle iyiyizdir aslinda . Biraz once vatsaptan mesajlasmistik . Abimin dugunune gelirsin dimi dedi. Bende insallah dedim.

Eltine neden kısasa kısas yapıyorsun onu anlamadım suçlu eşin resmen arkandan iş çevirmiş. Ayrıca eşinin izin alamadım demesine de inanmadım düğüne gelmemek için bahane olabilir:işsiz:

Bu eşlerin analarının gazıyla salak saçma çocuklukları da bıktırdı artık. Arkadaş kazık kadar olmuşsunuz bırakın artık ana kuzusu olmayı:kızgın:

ortada cok yikici konular olmadigi surece benim mottom gercekten 'bana yakisan sekilde davranmak'.
sizede tavsiye ederim, bosverin onun bunun ne diyip ne dusunecegini. esinizle kotu olmaya degmez.
Zaten vakti zamaninda bu konu hakkinda baya tartismalarimiz oldu. Hem esimle hem kaynanamla. Ve sonra yillar icersinde herkes kendine bi pay bicti. yani.esimle tas koyduk ustune 2.cocugumuz oldu Allaha sukur ..kaynanam dedi ki bende de hata var soyle yapmamaliydim dedi bende bazi konularda fevri oldugumu farkettim. Oyle boyle 5 sene gecti

Zaten emir büyük yerden yani kaynanamdan. O gitmeyin diyince eltime esim evet gitme demis. Eltim diyorki onlar oyle demeseler gelirdim diyor. Bende bilemedim. Eltimlerle annemler ayni sehirde oturdugu icin gitmek zorundaydi diye dusunuyorum. Bi yandan da gitse bu sefer bisuru tantana olay yasicakti. Eltimle iyiyizdir aslinda . Biraz once vatsaptan mesajlasmistik . Abimin dugunune gelirsin dimi dedi. Bende insallah dedim.
Bence gidin buyukluk sizde kalsin hatta eltinizle inadina karsilikli oynayin :)

5 yıl önce kim geldi kim gitti nasıl hatırlıyorsunuz?
Kardeşim evlendi eşimin ailesinden kimler vardı acep :)
Her neyse, sorun eltide değil.
Eski defterleri döküp ortalığı karıştırmayın.
Sevmediğiniz insanlarla görüşmeyin.
Kocanıza diyecek lafım yok.

ben de bu fikirdeyim,
hatta kim gelmiş gitmiş aklımda bile kalmaz.

amma velakin, böyle bana inat, beni yanlız bırakmak için bile isteye trip atıp abimin düğününe gelmedilerse bunu elbette bir kenara yazarım. bundan sonra ben de o gelmeyen kişilerin tüm mürüvvetlerine anlı şanlı sebebimi de öner sürerek gitmem.

Ay ne kinci çıktım yahu :),

yanlız anlamadığım konu sahibi, eşiniz ak kaşık mıdır sizin gözünüzde. Tepki verecekseniz ilk kişi eşiniz olmalı. Sizin abinizin düğününe gelmek için şartları daha zorlamalıydı, hele ki eltinizi arayıp gitme demek ne demek!

ben de bu fikirdeyim,
hatta kim gelmiş gitmiş aklımda bile kalmaz.

amma velakin, böyle bana inat, beni yanlız bırakmak için bile isteye trip atıp abimin düğününe gelmedilerse bunu elbette bir kenara yazarım. bundan sonra ben de o gelmeyen kişilerin tüm mürüvvetlerine anlı şanlı sebebimi de öner sürerek gitmem.

Ay ne kinci çıktım yahu :),

yanlız anlamadığım konu sahibi, eşiniz ak kaşık mıdır sizin gözünüzde. Tepki verecekseniz ilk kişi eşiniz olmalı. Sizin abinizin düğününe gelmek için şartları daha zorlamalıydı, hele ki eltinizi arayıp gitme demek ne demek!
Zaten zamaninda ben bunun tartusmasini verdim esimle. Kaynaam ve eltimle olan surtusmelerimz de esimin payi buyuk. Esimle de bu konulari cogu kez konusup taristik tas koyduk üstüne. Bende sizin gibi dugunlerde geleni gideni unuturum oek hatirlamam ama konu abimin dugunu ve eltim olunca unutmak mumkun degil hemde lohusayken

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back