Diyorum ya sonradan farkına vardım, Kim normal anlamadım? Hiç manipüle edildiğiniz bir durum olmadı mı? İş yerinde Genel Hayatta. Ben 22 Yaşındayım Eltim 44 Bunuda göz önünde bulundurmak lazım. Annem Yaşında Kadıneltinizin dedikleriyle hareket edip kavga cikaran sizide cok normal bulmadim
Eşim Huyunu bildiği için Eşim inanmıyor zaten, konuşunca açılıyor birer birer zincirler. Maalesef ben de inanamadım, çok garip neden böyle yapıyor.Sanemin hayatında biri var ne demek,buraya kadar okudum..Korkunç biri eşinize nasıl böyle bir şey söylüyor amacı sizi öldürtmek mi
Evlilik olgunluguna eristigini dusunen insan bir baskasinin laflariyla hareket etmemeli. Hem kayinvalidenizi kendiniz gozlemleyip nasil biri oldugunu anlayamadinz mi ?Diyorum ya sonradan farkına vardım, Kim normal anlamadım? Hiç manipüle edildiğiniz bir durum olmadı mı? İş yerinde Genel Hayatta. Ben 22 Yaşındayım Eltim 44 Bunuda göz önünde bulundurmak lazım. Annem Yaşında Kadın
Size kalırsa hiç bir problem olmamalı o halde evliliklerde. Çok yanlış, Manipüle çok farklı bir kavram. Sizin doğrularınız benim doğrularım değil Hanımefendi.Evlilik olgunluguna eristigini dusunen insan bir baskasinin laflariyla hareket etmemeli. Hem kayinvalidenizi kendiniz gozlemleyip nasil biri oldugunu anlayamadinz mi ?
Ben olanı söylüyorum. iftira kısmında benim Çocuklarına bıraktım, Benim üstüme düşmez.Kim eltisine bir anlam vermiş ki zaten…
Bence hiçbir şey yapma sadece uzak dur.
Ailecek sizi anlayamadım kadın iftira atıyor normal karşılanıyor, sen onu dert değil kilona laf ettiğini dert etmişsin felan…
En iyisi görüşme.
Eltiniz kayinvalideyi kotuluyor diye esinizle neden tartistiniz ? Bu evliliklerde olan normal sorunlardan mı sizce ?Size kalırsa hiç bir problem olmamalı o halde evliliklerde. Çok yanlış, Manipüle çok farklı bir kavram. Sizin doğrularınız benim doğrularım değil Hanımefendi.
Yani benim geniş ailemde eltiyle böyle bir sorun yaşansa kurul toplanır gereken yapılır sizinkiler niye sanki Sanem tabağımı getirme demiş rahatlığında anlayamadım…Ben olanı söylüyorum. iftira kısmında benim Çocuklarına bıraktım, Benim üstüme düşmez.
Evliliklerde problem olur ama elti olmamalı. Elti kim ki? Kaynana bile değil. Aranıza elti bile girebiliyorsa zaten asıl sıkıntı elti değildir. Sizin duvarınız kağıttansa yıkıp geçen taşın suçu yok.Size kalırsa hiç bir problem olmamalı o halde evliliklerde. Çok yanlış, Manipüle çok farklı bir kavram. Sizin doğrularınız benim doğrularım değil Hanımefendi.
Eltiniz kayinvalideyi kotuluyor diye esinizle neden tartistiniz ? Bu evliliklerde olan normal sorunlardan mı sizce ?
Şöyle bir düşüncedeydim o sıra;Bu arada arkadaş doğru söylüyor, kayınvalidenize karşı dolduruşa geldiğinizi söylüyorsunuz sizin iradeniz yok mu? Elti bugün başkasına karşı doldursa yine böyle mi olacaksınız irade nerede?
Maalesef çok haklısınız, bunu ben de farkına vardığımda sinir krizi geçirdim. Nasıl yaptım diye. Şuan daha iyiyim ve farkındayım.Evliliklerde problem olur ama elti olmamalı. Elti kim ki? Kaynana bile değil. Aranıza elti bile girebiliyorsa zaten asıl sıkıntı elti değildir. Sizin duvarınız kağıttansa yıkıp geçen taşın suçu yok.
Bakın ben size durumumu anlatıyorum, Manipüle olduğumdan bahsediyorum. Bu iyi bir durum mu? Yani Eltim değil bir başkası da olabilirdi. Siz nasıl bu kadar dar düşüncede olup bu yorumu yapabiliyorsunuz ben de onu anlamıyorum. Ben sizden bundan sonra ki aşamada ne yapabilirim diye soruyorum. Kadın farklı bir boyut ben ne yapayım?Sizin kendi aklınız fikriniz yok mu da eltinin lafıyla bu hale geliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?