- 29 Temmuz 2011
- 7.130
- 5.599
Kızlar, kendimi kendimce temiz adlederken pis pasaklı olduğumu öğrendim
Mutfak balkonumuz kapalı dolayısıyla bende kapıyı söktürdüm. Mutfak balkonunda ıvır zıvırlar ve çöp poşeti durur. Çöp kovası kullanmam çünkü her akşam çöpümüz alınıyor.
Haliyle altı açılan çocuğun kıçından çıkan bez oraya atılır. Bez bu, kakalı da olsa çocuk kakası ve 2 yaştan öte hangi çocuk bezli kalır ? Hem bez dediğin iki ucu yapışkanlı toplarsın yapıştırırsın başucuna bile koysan kokmaz
Ve kaç kıçı bezli çocuğu olan arkadaşım varsa hepsi de çöpleri neredeyse bezleri oraya atıyorlar. Yada galiba çevremi pis tiplerden seçtim
Valla bazen düşünmüyor değilim ekran arkası diye üfürülüyor mu diye ?
yok hayatım üfürülmüyo. bende mutfak çöpüne koymam çocuk kaç yaşında olursa olsun kaka bu sonuçta. oraya yemek atılıyo. bide sizin kakanız kokusuz sanırım biz neresini yapıştırırsak yapıştıraım kokuyo öle baş ucuna koymalık değil yani. :))). banyoda kaka çöpümüz var orda durur. misafirliğe gideriz. sorarım bu çöpü nereye atayım diye aaa at nolucak onun kakasından diyip mutfak çöpünü gösterirler. atarım ama sanki çarpılıpta azım yüzüm yer değiştirecekmiş gibi gelir. :))). öle aman aman çokta titiz değilimdir ama hep sinir olmuşumdur çocuğunun yanında alt değiştirirken yere sermek için koruma bez taşımayan annelere. bebek bezini afasına göre byerlere koyanlara. banyoda çöp bile varsa atmam sorarım ben ev sahibine çünkü kimiside bi poşet verir balkona koy çöp atarken atarız der mesela. evine gittiğin insanın kuralarına uymak zorundasın. misafir ağırlama kuralları oduğu gibi misafir olma kurallarıda var sonuçta. ama bu elti kesin bu geline gıcık ollmuş damarına damarına çalışmış. :))