Eltim ve kayınvalide

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok canim gorusmucem kalbim carpiyor uyku uyuyamiyorum. O kadar yogun calisiyorumki izin gunumdeyim. Ben diyorum kimlerle ugrasiyorum. Neden göz yumdum neden sustum cok pismanim çokk.
Olsun olan olmuş unutun gitsin
Kendi degerinizi düşürmeyin bu saatten sonra
Hiç muhatap olmayın
Onlar sizin peşinizden koşsun
Gerçekten çok sinirlendim
Elti hanımın seviye yerlerde

Ne deseniz haklisiniz. Şöyle ben esimle 4 yillik sevgiliydim. Ailesiyle tanismak istemedim. 4. Yilda tanistim. Hürmet asla beklemedim. Keşke bekleseydim bu hatalari yapmazdim. Ne deseniz haklisiniz onun dışında
Eltinin eşimde gözü var bile demişsiniz, bu kulaklarına gitse ne olacak?
Eşiniz biliyor mu bu lafı ettiğinizi?
Kari koca gereksiz idare etme moduna girmişsiniz.
Şimdi de öfkeden mantik dışı davranıyorsunuz.
Halay girip cikmalar, el ele tutuşturmaya çalışmalar falan, kalça atmalar, hepsi değişik değişik şeyler.
Bir mesafeye bakarmış hepsi.

Valla tam sana hak veriyordum hatta arayıp içini dokmende oldukça doğal ve geç bile kalmışsın ama o olmayan şeyi ortaya atman sırf insanları kızdırmak için hiç olmamış hem kul hakkına girmişsin,hem insanların gözünden dusmussun,hemde Allah görüyor deyip tutamamissin çeneni,keşke sadece sıkintini soyleseydin hatta yine bağıra çağıra sorun yok ama o ne laf öyle iftira atmak Allah şeytanın şerrinden korusun
Bakin diyorumki insanlar esimin akrabalari bu sekilde soylemiş. Insanlar bile bunu dusunuyor. Ben benlikten ciktim artik cildirdim. Beni taniyan herkes şok oldu. Gec bile kalmissin dedi. Inanirmisiniz bir essekten beter bagirdim. Kendime inanamiyorum. Cok kirginim öfkeliyim.
1 kerede ben yanlis yapayim ya. Bunca zaman sustuguma saysinlar.

Yok canim gorusmucem kalbim carpiyor uyku uyuyamiyorum. O kadar yogun calisiyorumki izin gunumdeyim. Ben diyorum kimlerle ugrasiyorum. Neden göz yumdum neden sustum cok pismanim çokk.
Yazık yahu niye dert ettiniz kendinize bu kadar? Sağlığınızdan olacaksınız. Sizin en baştan beri yapmanız gereken şey sakin, umursamaz takılmak olacaktı. Benim eltimin ailesi de zengindir ama ciddi ciddi zengin, eş ailesinin kendi memleketlisidir vs. Onlarla diyalogları çok daha iyi bizimkilere göre. Hatta evlilik sürecinde farklı muamele yapıldığını ben de hissetmiştim ama eltimin suçu yoktu bunda. Eş ailesinin saçmalıkları hep. Hazmedilmeyecek bir şey yok ki bunda. Onlar kim ki onların vereceği değere ihtiyacım olsun? İnanın gülüp geçiyordum. Arada eşime anlatıyordum dalga geçiyorduk. Bu kadar ciddiye almayın insanları.

Eltinin eşimde gözü var bile demişsiniz, bu kulaklarına gitse ne olacak?
Eşiniz biliyor mu bu lafı ettiğinizi?
Kari koca gereksiz idare etme moduna girmişsiniz.
Şimdi de öfkeden mantik dışı davranıyorsunuz.
Halay girip cikmalar, el ele tutuşturmaya çalışmalar falan, kalça atmalar, hepsi değişik değişik şeyler.
Bir mesafeye bakarmış hepsi.
Eltim benim yanima birdaha dugunde biyerde gelsin bunu ona deil herkese duyurcam. Onunla bu iş karakolda bitcek. Ben benlikten ciktim. Kendimi kontrol.edemiyorum. esimin bunlari yapma sebebi emin olmak için ailesi kabul etmiyor cunku yapmadim diyor. Bunuda gordukte. Sonra zatem artik hersey bitti.

Yazık yahu niye dert ettiniz kendinize bu kadar? Sağlığınızdan olacaksınız. Sizin en baştan beri yapmanız gereken şey sakin, umursamaz takılmak olacaktı. Benim eltimin ailesi de zengindir ama ciddi ciddi zengin, eş ailesinin kendi memleketlisidir vs. Onlarla diyalogları çok daha iyi bizimkilere göre. Hatta evlilik sürecinde farklı muamele yapıldığını ben de hissetmiştim ama eltimin suçu yoktu bunda. Eş ailesinin saçmalıkları hep. Hazmedilmeyecek bir şey yok ki bunda. Onlar kim ki onların vereceği değere ihtiyacım olsun? İnanın gülüp geçiyordum. Arada eşime anlatıyordum dalga geçiyorduk. Bu kadar ciddiye almayın insanları.
Canim bizde oyle yapiyorduk. Ta ki onlar artik raydan cikana kadar kiz benimle habire ugrasiyor. Her gordugunde konusmasak bile hep bisey usandim ya artik. Dayancak gücüm kalmadı.

Canim bizde oyle yapiyorduk. Ta ki onlar artik raydan cikana kadar kiz benimle habire ugrasiyor. Her gordugunde konusmasak bile hep bisey usandim ya artik. Dayancak gücüm kalmadı.
Konuşmasın yav siz daha fazla konuşmayın hatta. Elti kim, kimmm? Kafayı yedirteceksin bize 🤣

Baskasinin zenginliginden onlara ne ki? Biz de kirada oturduk calisip ev aldik. Oglunu benim ustumden gelinine prim yaparak orda tutmaya calisiyor. Yaziklar olsn
Ee ogullari o zenginlikten faydalaniyor? Yarin birgun edinilmis mallardan ogullarina pay kalacak vs vs. Ogullarinin maasini isteyebilecekler rahatca...

Konuşmasın yav siz daha fazla konuşmayın hatta. Elti kim, kimmm? Kafayı yedirteceksin bize 🤣
Daha anlatmadiklarim var. Sinirden titriyorum. Kendi salakligima.kiziyorum. esimle tek kavgamiz bu. Kaynvalimdemle ikimizken görseniz annem sanarsınız öyle davranıyor. O varken bir düðman gibi

Ee ogullari o zenginlikten faydalaniyor? Yarin birgun edinilmis mallardan ogullarina pay kalacak vs vs. Ogullarinin maasini isteyebilecekler rahatca...
Aynen öylee bunun bedelini de bana ödetiyorlar. Hakkim helal degil hicbirine. Burda ben kendimi gectim. Kendi evladina bunu yapiyorlar.

Canim kina olayindan somra oyle anlastik. Ama bunlar surekli kardesler gorusmuo o bu şu. Bunun sorumlusu ben deilim.diorum ben herseye izin verdim zatem daha napaim görmuyonuzmu diyorum o kiz.izin vermiyor senin oglunda dinliyor bu yuzden gorusmuyolar. Asla kabul etmiyor. 3 gunde 2.kilo verdim sinirden.
Görüsmeyin,eşinizde görüşmesin.
Siz ön ayak olmayın yani barışsınlar diye.
Kalabalıkta bebeği kacırmalar falan hayırdır ,buldumcuk olmuşlar resmen. Sizin çocuğunuz yok sanırım şu an. Olunca/olursa sizde aynını yapın madem. Hatta kayınvalide/kayınpedere de göstermeyin,var bi torunları onu sevmeye devam etsinler . Kocaman insanlar yapıcı olacaklarına birine şirin görünmek icin diğerini sinek gibi eziyor, eltiniz parmağında oynatıyor hepsini.
O kalabalıkta bebeği eşinizden öcü gibi kaçırmaları ćok ayıp ya.
Ben olsam hiç biri ile muhattap olmam. Zaten sizde ipleri koparmıssınız,geri adım atmayın.

Görüsmeyin,eşinizde görüşmesin.
Siz ön ayak olmayın yani barışsınlar diye.
Kalabalıkta bebeği kacırmalar falan hayırdır ,buldumcuk olmuşlar resmen. Sizin çocuğunuz yok sanırım şu an. Olunca/olursa sizde aynını yapın madem. Hatta kayınvalide/kayınpedere de göstermeyin,var bi torunları onu sevmeye devam etsinler .O kalabalıkta bebeği eşinizden öcü gibi kaçırmaları ćok ayıp ya.
Ben olsam hiç biri ile muhattap olmam. Zaten sizde ipleri koparmıssınız,geri adım atmayın.
Allaj razi olsun. Biz ev almak istedik cok o yuzden bebegi erteledik. 1 senedir dusunuyoruz olmuyor. Inanin oyle yapicam.

Bakın bu kizin benimle derdi ne diyorum? Bilmiuorum diyor. Ozaman solesin biri bana ben napiorum diyorum. Amac ne ben bunlari yasamak zorundamiyim kendimden utaniyorum. Ben ozel bir sirkette sorumluyum. Bu hale gelmemek icin 6 yil sustum hep uyardim.olmadı.

6 yil sustunuz diye kimse madalya takmadi gördügünüz gibi. Eltiniz kiskanc delü ne biliyim cahil olabilir.. bu ama "kocamda gözü var" iftirayi asla hakli kilmaz. Zamaninda gereken cizgileri cizip korumaniz gerekirdi tüm ailede. Esiniz de öyle. Bunlari yapmayip kurban rolüne gecmenin bir anlami yok. Sizi sevmiyor, istemiyor, bitti. Esiniz de kardesi ile saglikli bir iletisim kuramiyorsa elti yüzünden orasi da bitecek. Uzak durun

6 yil sustunuz diye kimse madalya takmadi gördügünüz gibi. Eltiniz kiskanc delü ne biliyim cahil olabilir.. bu ama "kocamda gözü var" iftirayi asla hakli kilmaz. Zamaninda gereken cizgileri cizip korumaniz gerekirdi tüm ailede. Esiniz de öyle. Bunlari yapmayip kurban rolüne gecmenin bir anlami yok. Sizi sevmiyor, istemiyor, bitti. Esiniz de kardesi ile saglikli bir iletisim kuramiyorsa elti yüzünden orasi da bitecek. Uzak durun
Ne deseniz haklisiniz. Inanin asla pisman degilim soyledigim laf için. Canim cok yandı. Cok kirildım. Kendimi ifade edemiyorum artık. Kendime cok kiziyorum zaten.

Eltim benim yanima birdaha dugunde biyerde gelsin bunu ona deil herkese duyurcam. Onunla bu iş karakolda bitcek. Ben benlikten ciktim. Kendimi kontrol.edemiyorum. esimin bunlari yapma sebebi emin olmak için ailesi kabul etmiyor cunku yapmadim diyor. Bunuda gordukte. Sonra zatem artik hersey bitti.
Siz başınızı yakacaksınız en sonunda o anlaşıldı. Eşiniz bişeylerden emin olsa ne olmasa ne bu kadar olay yaşandıktan sonra. Azcık aklı olan adam karısını 7 köy öteye taşır, birbirinizi öldürecekmişsiniz nerdeyse. Beyefendi hala acabaaa yapıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X