- 16 Nisan 2021
- 450
- 383
- 18
- 31
- Konu Sahibi Asaletanne
-
Yaşlılar iyi insanlar ama bende kendi evim var kendi düzenim var yetişemiyorumOnlardan elini ayağınızı çekmek için etliye ihtiyacınız yok .
Görümce var mi MerveEn istenmicek şey. Bende yok kafam rahat.
Yetebildiginiz kadar yapın o hâlde kendinizi neden sıkıntıya soktunuzKaynanam ve kayinbaban iyi insanlar
Yaşlılar iyi insanlar ama bende kendi evim var kendi düzenim var yetişemiyorum
Benimde eltin yok. Bazen dıyorum eltim olsun. Onlara sarsınlarKizlar 10yildir evin tek geliniyim iki tane kaynım var ama evlenmiyorlar daha doğrusu istediği kızları bulamadılar gorumcemde yok tek gelin olduğum için herşeyde yanlarında bulunuyorum hastalığında sağlığında mutlu mutsuz sonlarında biraz da diyorum diğer gelinler gelsin ben kenara cekileyim sadece yorumlarinizi bekliyorum siz ne dusunuyorsunuz
Ya elti sana sararsaBenimde eltin yok. Bazen dıyorum eltim olsun. Onlara sarsınlar
Ay ben ortada fol yok yumurta yokken eltim olacak birgün diye korkudan can cekisiyorumKizlar 10yildir evin tek geliniyim iki tane kaynım var ama evlenmiyorlar daha doğrusu istediği kızları bulamadılar gorumcemde yok tek gelin olduğum için herşeyde yanlarında bulunuyorum hastalığında sağlığında mutlu mutsuz sonlarında biraz da diyorum diğer gelinler gelsin ben kenara cekileyim sadece yorumlarinizi bekliyorum siz ne dusunuyorsunuz
Ben mesafelı olunca nasıl saracak kiYa elti sana sararsa
Bende öyle düşünüyorum ona gitsinler o hazırlasın yemek o misafir etsin ben yetişemiyorumBenimde eltin yok. Bazen dıyorum eltim olsun. Onlara sarsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?