- 27 Mart 2019
- 29.704
- 108.137
- 598
- Konu Sahibi Asaletanne
-
Sana göre bu düşünce saran eltiBen mesafelı olunca nasıl saracak kiBilmiyorum eltiyle samımı olma niyetim yok. Yanı sorun cıkmaz gıbı gelıyor
Olur olurTamam bulalim sana kk dan eltican
Biri daha vardi r harfiyle basliyordu nicki. Hatirlasam ben de onu etiketleyecegimBekarlar, özellikle @umutsuzvaka01 koşun iki bekar kayınço varmış
K.cımızdaki kıllar ağırdı beklemesinlerSanki eltin gelince seni azad mı etcekler? Yine aynılarını beklicekler malesef.
Ayni durumdayız.Ama ben yavaş yavaş geri çekildim.Hee kötü gelin oldum ama sorun yok.Diger türlüsü yorucuKizlar 10yildir evin tek geliniyim iki tane kaynım var ama evlenmiyorlar daha doğrusu istediği kızları bulamadılar gorumcemde yok tek gelin olduğum için herşeyde yanlarında bulunuyorum hastalığında sağlığında mutlu mutsuz sonlarında biraz da diyorum diğer gelinler gelsin ben kenara cekileyim sadece yorumlarinizi bekliyorum siz ne dusunuyorsunuz
Belki diyorum o yeni gelin ya biraz çekilirler ona giderlerSanki eltin gelince seni azad mı etcekler? Yine aynılarını beklicekler malesef.
İlk başlarda bende öyleydim 10sene oldu bulsunlar diye bekliyorum artıkAy ben ortada fol yok yumurta yokken eltim olacak birgün diye korkudan can cekisiyorum
Kendi kendine bela almak buna derler herhaldeBelki diyorum o yeni gelin ya biraz çekilirler ona giderler
Süper olurTamam bulalim sana kk dan eltican
Aynı sehirdemisiniz?İlk başlarda bende öyleydim 10sene oldu bulsunlar diye bekliyorum artık
Bekarlar, özellikle @umutsuzvaka01 koşun iki bekar kayınço varmış
Bende onları diyecektim umutsuza rainyyBiri daha vardi r harfiyle basliyordu nicki. Hatirlasam ben de onu etiketleyecegim
Bak ben dedim sana kk dan bulalım diyeOlur olur
İyi insan olsun diye umuyorum Bacısı ben yetişemiyorum ne yapayımKendi kendine bela almak buna derler herhalde
Bekarlar, özellikle @umutsuzvaka01 koşun iki bekar kayınço varmış
Dert değilde paylaşmak istedim İnşallahAllah tez zamanda kavuştursun eltilerinize inşallah. Bu da dert miydi
Evet aynı sehirAynı sehirdemisiniz?
Eşimin 4 erkek kardeşi var, 1 tane eltim var. Ikimiz de aynı kafadan olduğumuz için belki kayınvalidem yeni gelin bekliyor olabilir bilemicem:)) yapmayın siz de her şeyi boynunuzun borcu mu? Ne sanıyorsunuz ektiniz gelip sizin yaptiklarinizi mı yapacakBende öyle düşünüyorum ona gitsinler o hazırlasın yemek o misafir etsin ben yetişemiyorum
İyi elti yoktur canısı bu acı bı gerçekİyi insan olsun diye umuyorum Bacısı ben yetişemiyorum ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?