- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Asaletanne
-
Bilmiyorum ki ben mesafeyı sevıyorum. Öyle eltime gıdeyım falan hıc sanmıyorum. Kardeşim dururken ne işim var eltıde. Bir kez eşim sordu. Eltimle kavga etsen kaparsın dıye. Muabbeti keserim dedım.Bi de eltim zor olur gıbı. Kardesı evlilige sıcak bakmıyor ve işi yok.Sana göre bu düşünce saran elti
Mesafeli olusuna bile sarar
Büyüklerin lafı vardır
Eltilerin bohçası bile çekişirmiş diye
Bende bu yüzden ıstıyorum. Ondan ılgı beklesinler onu arasınlar sürekliBende öyle düşünüyorum ona gitsinler o hazırlasın yemek o misafir etsin ben yetişemiyorum
Olmayan eltinin derdini çeksen çeksen sen çekersin zatenBilmiyorum ki ben mesafeyı sevıyorum. Öyle eltime gıdeyım falan hıc sanmıyorum. Kardeşim dururken ne işim var eltıde. Bir kez eşim sordu. Eltimle kavga etsen kaparsın dıye. Muabbeti keserim dedım.Bi de eltim zor olur gıbı. Kardesı evlilige sıcak bakmıyor ve işi yok.
İnşallah dilediğiniz gibi olur. Ama sonradan gelenden genel de çekinirler. Mesela ilk ben evlendim sonra kaynım. Eltime bişey diyemezler hep benden beklerlerBelki diyorum o yeni gelin ya biraz çekilirler ona giderler
Aynı durumdayız sanırım benim kaynimda evliliğe sicak bakmıyor ve işi yokBilmiyorum ki ben mesafeyı sevıyorum. Öyle eltime gıdeyım falan hıc sanmıyorum. Kardeşim dururken ne işim var eltıde. Bir kez eşim sordu. Eltimle kavga etsen kaparsın dıye. Muabbeti keserim dedım.Bi de eltim zor olur gıbı. Kardesı evlilige sıcak bakmıyor ve işi yok.
Benımkının para sıkıntısı yok. Tüm paralar onda toplanıyor. Durumları iyi. 2 3 senedır işsiz. İş begenmıyor. Evleneceğini hıc sanmıyorum ben. Galıba tek gelin kalacağımAynı durumdayız sanırım benim kaynimda evliliğe sicak bakmıyor ve işi yok
Senin eltin olacağı zamanı dört gözle bekliyorumBenımkının para sıkıntısı yok. Tüm paralar onda toplanıyor. Durumları iyi. 2 3 senedır işsiz. İş begenmıyor. Evleneceğini hıc sanmıyorum ben. Galıba tek gelin kalacağım
Ben fena insanlarla da uğraşırım öyle bir tipimAyy sanki eltin gelse sende biseyler degisecek
Birde elti fena cikarsa Iki kati problem
Varr vallaÇok gerek varmı bi etliye
Beraber elti konularını islerizBenımkının para sıkıntısı yok. Tüm paralar onda toplanıyor. Durumları iyi. 2 3 senedır işsiz. İş begenmıyor. Evleneceğini hıc sanmıyorum ben. Galıba tek gelin kalacağım
Bugün eltim olsun da kayinvalidem onunla iyi olsun der, yarın da ikisi iyi anlasip beni dışlıyorlar diye dert yanarSenin eltin olacağı zamanı dört gözle bekliyorum
Buralar elti konusuyla coşacak
Hele ki o elti kayınvalidenizle iyi olursa
Buraya yazıyorum bakBugün eltim olsun da kayinvalidem onunla iyi olsun der, yarın da ikisi iyi anlasip beni dışlıyorlar diye dert yanarkafaya takılacak konu mu yok
Kayinbabam emekli gezmeyi sever öyle akşamdan gider usenmez durumunda iyiElti olunca onun ilgileneceğinin garantisi yok ki? Belki şehir dışında yaşayacaklar, belki kadın çalışacak ya da aileyle fazla görüşmeyecek?
Merak etme, giggles demişti derim benBuraya yazıyorum bak
Elti kayınvalideyle iyi olsun o istenmeyen kayınvalide nasıl kıymete binecek
Şimdi hayatta kabul etmez tabi de
O günler gelince beni hatırlayacaksınız
Bunun konumuzla ne ilgisi var?Kayinbabam emekli gezmeyi sever öyle akşamdan gider usenmez durumunda iyi
Yeni gelinleri rahat bırakmaz, nerede olsalar gider kalır demek istiyor sanırım.Bunun konumuzla ne ilgisi var?
Valla üç çocuğum var temizlik ve düzen hastasıyım hiç aramam öyle vaktim yok benim zamanım yok kendileri diyorum ne uaarsa yapsınlar ben dinlenmeye cekileyimBugün eltim olsun da kayinvalidem onunla iyi olsun der, yarın da ikisi iyi anlasip beni dışlıyorlar diye dert yanarkafaya takılacak konu mu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?