Eltim hayatımızı mahvediyor!

allah dayanma gücü başetme gücü nasip etsin iman ve inanç bütünlüğü ile aşılamayacak güzele bağlayamacak şey mi var..

allah dayanma gücü başetme gücü nasip etsin iman ve inanç bütünlüğü ile aşılamayacak güzele bağlayamacak şey mi var..

aynen oyle...bende pozitif dusunerekikarşımdakileride anlayarak davranmaya çalışıyorum..Eşim özür diledi zaten,hatasını anlamış gibi gözüküyor geçte olsa..kırgınlıgım var mı? evet hala bir yanım ona kırgın ama ilk gunlerdeki gibi de değilim açıkçası..hatasını anlamasıda bu olayda bakabileceğim en pozitif nokta sanırım.. ama soylediğim gibi her olay insanın hayatında bir ders..

NE demek ayda 1 yaaa, ben senin yerrinde olsam hiç görüşmem, yani ona cok güzel bi laf var söylenecek burda söyleyemiyorum ama sen anla, görusme ooooo...... kadınla. politik falan da olma alttan alma ver cevabını , sana ne diye cevap ver

canım teşekkur ederim yorumun için ve inan bana yorumuna sonuna kadar katılıyorum..arada eşim olmasa,eşimin yeğenine olan sevgisi olmasa,kayınvalidem olmasa vs vs vs inan bana suratını omrum boyu gormem..ama sende biliyosun ve çogu insanda bunu yaşıyo ki bazen bu tip sorunlu ve kotuluk saçan insanlarla istemeden de olsa ,birarada olmak zorunda kalıyoruz..Bende eskisi gibi değilim zaten,ona hayatımızda bir yeri ve onemi olmadıgını hissettiriyorum ve inan gurur denen duygu olsa ona en son davranış şeklimden sonra değil bu şekilde suni samimiyetler yaratmaya çalışmalara kalmak,yuzume bakıcak gucu kendinde bulmaması gerek..AmA tabiki bu bahsettiğim akıl sağlığı yerinde,onuru gururu olan insanlar için geçerli..Bende her ne kadar istemesemde ve tarzım olmasa da ona anladıgı dilden ve hakettiği şekilde davranıyorum.Dediğim gibi aradakilerin hatrına ve aile terbiyeme sukretsin,yerimde başkası olsa sanırım feci tartaklanırdı

Son düzenleme:
canım 4 gündür yazmamışsın eltin artık pustu sanırım, eee artık işler beklediği gibi yürümüyo tabi, baktı kendi kuyusunu kazıyo ne yapıyosa, pustu herkes senin yanında canım ailen de, bizler de

canım haklısın yazamadım kaç gundur..
Hemmenn olayları anlatıyorumm gittik pazartesi aile yemeğine,buarada butun yemekleri sevgili eltimin annesi ve benim kayınvalide yapmıs hanımefendi birtek salata yaptırmıs evde çalışanlara bu kadar..yAni kısaca kendileri masalarını kullandırtmış ve gelen hediyeleri bir guzel toparlamış bulundu..

neyse gelelim gecenin ilerleyişine,biz normalde eve hediye alıcaktık fakat onun yerine çocuklarına hediye almayı tercih ettik en azından içimizden gelerek bişey almış olduk..daha sonra masada mumkun oldugunca uzak oturdum zaten,kayınvalidem ve eşimle muhabbetteydim hiç onla ikili muhabbete girmeme tutumumu devam ettirdimm..sonuç sevgili eltim surekli bana komplimanlar ve canım cicim şeklindeydi..ay saçın ne guzel olmuş ay makyajına bayıldım ay ne kadar şıksın..show yapıyo herkesin içinde:) kayınvalidem bile şok oldu bu kadar bana iltifatlar etmesine!
Kızlar hepimizin bildiği ve tahmin ettiği üzre bunların hepsi birer rol ve oyundan ibadet,bunu zaten biliyorum ve hissediyorum dolayısıyla yemek sonrasıda yemek sırasındada onunla ne konustuuum nede iltifatlarına canım cicm yaptım saol dedim soğuk bir şekilde ve geçtim..
Çunku iki guzel lafla düzeltilebilecek haraketler yapmadı kendileri siiznde bildiğiniz gibi ve inanılmaz derecede terbiyesizlikleri oldu bugune kadarr..Yalnız kendisi şunu bir kez daha çooook guzel gosterdi,
ben bu insana soğukk ve mesafeli davrandıkça bu insan bana karşı davranışlarını düzeltti..Haytretler içindeyim demekki gerçekten bazı insanlar bu dilden anlıyormus....

Son düzenleme:
ooo.. sevgili elti hanım cici kız mı olmuş biraz zor yutturur.. demiştim ya canım bu kadın aynı nerimana benziyo şu dizideki. ona da tavrını belli edince sesini kesiveriyodu, kuyruğunu bacaklarının arasına sıkıştırıyodu hediyeyi de çocuklara almakla iyi etmişsiniz canım, hem sevaptır çocukları sevindimişsiniz, hem de günahsız onlar daha içiniz full rahattır dediğin gibi, yanmazsın verdiğin paraya aman canım ama dikkat et yine de sakın tedbiri elden bırakma sakın. güleryüzlü davranıyor olması, herhangi bir olayda dikkatleri üstüne çekmemek için de olabilir (paranoyakça biliyorum ama). çok dikkatli ol canım

ay resmen fesatlık abidesi boşa dememişler min şerri nisa( kadının şerrinden bizi koru) diye eltin tam o tarz kadınlardan bence fazla görüşme hatta hiç görüşme deymez

kiskanç kiskanç kiskanç kiskaniyor guzelim. ne pis bi ahlaka sahip bi insan bu boyle aile terbiyesi almami$ belli. bo$ver guzelim sen iyisini yapmi$sin devamli olumlu davranmakla, goru$mezsin artik olur biteeeer sonuçta elti

canımsınız yaa:) yorumlar aynı benim de aklımdan geçenler gibi olmus..
işin daha da komik tarafı sevgili eltim hızını alamayıp beni bir kez daha arayıp saçlarımın ne kadar guzel oldugunu ne kadar bana yakıştıgını vs soylemek için ayrıca arayıp bini bin para yalakalık stratejisine geçmiş bulundu ..ahh ahh kendisi gibi sanıyo beni de ,yani benimde ona aynı sunilikle ve samimiyetsizlikle o kadar olaydan ve yaptıgı terbiyesizlikten sonra suratına gulup arkasından konusucagımı sanıyor ama yanılıyor,ne onun yuzune guluyorum nede arkasından konusuyorum,ETKİSİZ ELEMAN TAVRIM DEVAMM :)
Allah beni en azından suan için kotuluklerinden korudu ve uzaklaştırdı onu hayatımdan,dolayısıyla artık son demleri oynuyoruz ya ayda yılda bir gorusucez ve o gorusmelerde saygılı davranıcak yada en ufak bir terbiyesizliğinde kapı dışarı edilecek,o da sanırım bunu artık çooook iyi anlamış

Son düzenleme:
canım valla senin yerinde olsam etkisiz eleman olurdum, sinirlendiğimde de sabredip dayanamazdım, bu eltiyi 10 la çarpıp sonra 2 ye bölen bi eleman da olabilirdim :)

YOK HAYATIM ANLATAMADIM DEMEK İSTEDİĞİMİ ONA ETKİSİZ ELEMAN MUAMELESİ YAPIYORUM DEMEK İSTİYORUM,BEN NEDEN ETKİSİZ OLİİM maymun gozunu açtı şeker

canımsın yaa:) resmen benim elti oldu kadınlar klubu baş cadı eltisi :))
ama haketti!

hatta ben bu teyzenin (ne biliim teyze gibi canlanıyo senin elti gözümde sen anlatınca ) oz büyücüsü filmindeki cadı teyze olabileceğini bile düşünmeye başlayabilirim! izledin mi hiç 1939 yılındaki oz büyücüsü filmini bilmiyorum ama orada kötü bi cadı vardı, üzerine su dökünce eriyip gidiyodu filan

wizard of oz bilmezmiyim! :)
süper benzetme oldu bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…