angelfbf canım, bu arada bebiş denemeleriniz nasıl gidiyo ayıptır sormasıyakında inşallah senin de hayırlı güzel haberlerini alıcazzz kardeş gelcek bizeeeee heeyoooo
ah canım benim deniyoruz bu ay yoğun bir şekilde:) 1-3-5-7-9-11-13'u çok sık deneme moduna girdik,ilk iki gun başarıyla tamamlandı kaldı geriye 5 :))))
inanın çocuk çok istiyorum, bir de su yeni iş projem başarılı olursa allahım bana yardım ederse,artık o elti fesatlıktan neler yapıcak bilmiyorum
Buarada allah beni gerçekten çok seviyo buna dun inandım gerçekten cunku eşimle dun yemeğe gittik çıkışta, kulağıma eğildi ve dediki bak bu abimin eski nişanlısı,kızlar size kızın güzelliğini anlatamam!! nerde bu somurtmaktan yuz kasları gerilmiş fesat yaratık nerde bu kız! keşke diğer kız eltim olsaymışşş,onu tanımasam da huyunu suyunu bilmesemde hiç bir eltinin benimki kadar kotu niyetli ve kıskanç olucagını düşünmüyorum!!
aynen oyle walla bizimki sadece aileyi karıştırmayı ve moral bozmayı bilir..başkada bi boktan anlamaz!
tanrı boyle kotu niyetlilerde hepimizi ve ailelerimizi korusun...
Buarada aklıma ne geldi ; eğer bana bir daha eşimin eski sevgilisi için bir yorumda bulunursa ona direk aa bende geçenlerde kocanın eski nişanlısını gordummmm aman allahım o ne guzelliktir demezsemmmm benim adımda angel diil
sizce tepkisi ne olur??
inşallah gelincik hamile kalırız umarım ikimizde en yakın zamanda ve butun pozitif enerjimizi bebeklere veririiz :)
74:
kızlar kayınpederim yurt dışında olucagı için bu ayki aile yemeğini sevgili ruh hastası eltim veriyor,bunu haber vermek için uzuuun haftalar sonrada bana haber veriyor..Neyse bugun aradı diyo "canım su anda kızımı piyano dersine getirdim burdan çok bağırarrark konusamıyorum,bendeyiz aile yemeğinde,önceden haber vermek istedim ona gore programlanırsınız"
ok buraya kadar herşey guzel sorun yok,dedim teşekkur ederiz gelicez..neyse tam kapatıcaz illaki laf sokucak biliyosunuz başladı sıralamaya "işte hiç aramıyosun,sesini duydugumuz yok,insan bir arar sorar" benim artık nevreim dondu kızlar eski iyi niyetli hallerim olsa,başlardım canım benim olurmu oyle sey çok yogundum,ararrım tabi kusura bakma vs..tabiki yapmadım!! tek cevabım "aynen,aynen!" demek oldu..Bu bir bozul bir bozul,sesi sedası kesildi bi anda sonra yapmacık bir kahkaha,yine neyse dedim işlerim çok yogun suanda sonra konusuruz ve kapattım o şekilde..kayınvalidemle dertleştik dedi çoook haklısın,buna bu mustahak..Kızlar ben anlamıyorum bu nasıl bir suni samimiyettir nasıl bir salaklıktır,ben onu mecburi durumlarda hep arıyorum istemiye istemiyede olsa,artı onceleri ben ççooook hatta haddinden fazla iyi niyetliyken süreklide içimden gelerek isteyerek arardım kendilerini peki karşılığında ne aldım??? Sadece eleştiri,kotu soz,kıskançlıktan ne yaptıgını bilmeyen tavırlar ve egositçe konusmalar..Bilmiyorum nefret ediyorum ,olmadıgım bir insan gibi davranmaktan ama resmen mecbur bıraktı beni..Artı aynen aynen lafınında onun yaptıkları ve soyledikleri yanında çoook ama çokk hafif bir laf oldugunu dusunuyorum!
selammmmmmmmm canim eltin tam dayaklik ama iyi gidiyorsn onu fazla umursamamis gibi davran catlasin patlasin patlamis misir gibi cesit cesit olsun hahahahaahaaaaaay
eltinin yaptığı gerçekten terbiyesizlik ona mı düştü eşinin eski sevgilisini çağırmak sinir olurum her lafa koca burnunu sokan insanlara her neyse ikiyüzlülük onun kanına işlemiş
bu çok belli onun laflarına kulak asma yuvanızı yıkmak için elinden geleni yapıyor çünkü
seni ve eşini kıskanıyor ... ne mutlu ki size kıskanıacak bir evliliğiniz var eltin de hiç merak etmesın konuşsun bu dünyanın bir de öte tarafı var
canım teşekkur ederim..aynen soylediğin gibi kıskançlık ve fesatından her geçen gun daha da seviyesiz hareketler sergilemeye başladı..artık onu kaale alanda yok zaten ama o kendi çapında bu tip ucuz davranışlar sergilemeye devam edicek sanırımm..neyse benden uzak allaha yakın olsun
amin...... :)) sergilesin karaktersiz ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?