seninde dugun yaklaşıyo sanırım,şimdidem çok tebrik :)
bir eltin varmı nasıl biridir nedir bilmiyorum ama benden sana tavsiye ne kadar uzak o kadar tatlı![]()
tatlım ben evlenelı 7 ay oldu

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninde dugun yaklaşıyo sanırım,şimdidem çok tebrik :)
bir eltin varmı nasıl biridir nedir bilmiyorum ama benden sana tavsiye ne kadar uzak o kadar tatlı![]()
tatlım ben evlenelı 7 ay olduama guzel dileklerın için teşekkürler
allah dayanma gücü başetme gücü nasip etsin iman ve inanç bütünlüğü ile aşılamayacak güzele bağlayamacak şey mi var..
:)) yazılarının altındaki çizelgede sanki hala 5 ay 2 hafta varmış gibi gozukuyor ,ondan oyle yazdım:)
bilgin olsun değiştir çizelgeni canım:)
NE demek ayda 1 yaaa, ben senin yerrinde olsam hiç görüşmem, yani ona cok güzel bi laf var söylenecek burda söyleyemiyorum ama sen anla, görusme ooooo...... kadınla. politik falan da olma alttan alma ver cevabını , sana ne diye cevap ver
ETKİSİZ ELEMAN TAVRIM DEVAMM :)
canım valla senin yerinde olsam etkisiz eleman olurdum, sinirlendiğimde de sabredip dayanamazdım, bu eltiyi 10 la çarpıp sonra 2 ye bölen bi eleman da olabilirdim :)![]()
YOK HAYATIM ANLATAMADIM DEMEK İSTEDİĞİMİ ONA ETKİSİZ ELEMAN MUAMELESİ YAPIYORUM DEMEK İSTİYORUM,BEN NEDEN ETKİSİZ OLİİMmaymun gozunu açtı şeker
![]()
anladım tabi canım da cümleyi yanlış düşünüp bi anda yanlış bi espri yaptım![]()
canımsın yaa:) resmen benim elti oldu kadınlar klubu baş cadı eltisi :))
ama haketti!
hatta ben bu teyzenin (ne biliim teyze gibi canlanıyo senin elti gözümde sen anlatınca) oz büyücüsü filmindeki cadı teyze olabileceğini bile düşünmeye başlayabilirim!
izledin mi hiç 1939 yılındaki oz büyücüsü filmini bilmiyorum ama orada kötü bi cadı vardı, üzerine su dökünce eriyip gidiyodu filan
![]()