Allah kolaylık versin size.. şöyle kadınları bir kaşık suda boğmak istiyorum..
Benim eltimle ve görümcelerimle sorunum yok fakat bizi etkileyen farklı kadın dış etmenleri var...
Allah hidayet etsin böyle tiplere.. acıyorum onlara .. laf sokup yüceldiklerini sanan ezikler.. bunlara karşı tepkisiz kal mutluluğuna bak ..
gerçi insanın canını sıkmayı yine başarıyorlar ama belli etme bozulduğun konuları..
Allah sabır versinn
o kadar dogru soyluyosun kı ve durumu o kadar guzel ozetlemişsinki..
ilk olarak artık evlendiğim gunden beri biliyorum kı bu insan beni ciddi
anlamda kıskanıyor ve huzursuzluk vermek için elinden geleni yaptı da yapıcakta.
sonra dedimki bu boyle gitmez ve o hiç hayatımda yokmus gibi davrandım,uzaklaştırdım
hayatımızdan ve tabiki çıldırdı:)ruh hastası bir insan cunku,mudahele etmeden,bişeyler karıştırmadan
mutlu olamıyo..arada eşim var,kayınvalidem var ,eşimin abisi yeğeni vs..neyse bu da onları kullanıyo zaten benden tavır gorunce.sonuç guvenmiyorum,guvenmiycem ve zorla guzellik olmuyo..
o kadar yaptıgı kotuluge ragmen,kırıcı sozune rağmen ben onun seviyesine inmedim sadece soğuk tavırlarımla onu hayatımızdan uzaklaştırdım ki dua etsin karşısında benim gibi bi insan varmış,başkası olsa onu ne yapardı bilemiyorum..kayınvalidem üzülüyo aramızda soğukluk var diye,tabiki biliyo onun ne kadar problemli bi insan oldugunu ve idare etmenin zor oldugunu ama yinede sen hanımefendisin vs diyip duruyo,eşim desen tamam destek olmaya çalışıyo ama bu konu onda stres yapıyo hissediyorum fakat bende eşimle evlendim diye boyle bi psikopata samimi davranmak zorunda değilim diye düşünüyorum..ve işin en enteresan kısmı ben buna soğuk davrandıkça yada tersleyince bu insan bana karşı inanılmaz yalakalık halinde ama ben biraz kibar davransam cadı haline burunuyo..dolayısıyla olmadıgım biri gibi davranmak zorunda kalıyorum ve normalde yuzune bakmıycagım insanın yuzune bakmak zorunda kalıyorum..ANLAMIYORUM BU KADININ DERDİ NE YADA UĞRAŞICAK BAŞKA MEŞGALESİ YOK MU BENİM HERŞEYİMİ KISKANMAK VE ÇATLAMAK DIŞINDA???
seni o kadar iyi anlıyorum ki benim eltim de aşırı kıskanç ve aç gözlü benim de çocuğum olmuyor arada laf sokuyor onun olana kadar benim ki büyür diyor bir kere de bir yakınımız hamile kaldı bak onlar dun evlendi çocuğu oluyor sizin yok dedi ben tamamen mesafeliyim ben bilmezdim bu çocuk mevzusunun bu kadar rekabet meselesi olduğunu evlenince anladım
Hiiç sen canını sıkma.bende aynı durumdaydım çok üzülürdüm laflarına aynısını bana da yaptılar..eltim resmen ruhunu şeytana satmış ve şeytan tüyü olan biri..benimde bebeğim olmadı ama sustum sabretim şimdi ikizlerim var..allah görüürmüş ama unutmazmış seni denermiş..Nedir bu eltilerden çektiğimiz.iyi olmak,güzel olmak sevilmek suç..bizi ortakları gibi mi görüyolar artık ne
Bence düşünceniz yanlış, arkadaşların 10 yıllık 20 yıllık olabilir ama o insan senin bütün hayatın boyunca olacak, eltin sadece kırıldığını söylemiş ben de olsam kırılırdım yani kimseye öptürmeseniz neyse de arkadaşlarına öptürüp ona öptürmemen yanlış olmuş.ne sinirler ya bende bir eltimi dügünümden sonra çözdüm..gidiş o gidiş yüz vermiyorum..
salaga neymiş dügünde onları kendime makyajım var diye öptümemişm arkdaşlarımla sarılıp koklaşmışım sen kimsin onlar kim alaaa onlar10 5,7 yıllık arkdaşım ya sen kimsi..onlarla bir olabilirmisin aptal..dügünden sonra bunu bize anlttı..o an notunu vedim onun
Eltim yok ama bu söylediklerini kulağıma küpe yapıcam, mesafe hak edene iyidir. Bu arada çözüm bulmana çok sevindim.kızlar ben 1,5 senelik evlilik hayatımda sunu gordum ve anladım ki elti ile el olunmalı,mecburi davetler ve aile gorusmeleri dışında gorusulmemeli ve kesinlikle hiç bir özel paylaşılmamalı.... bundan 2-3 sene once boyle cumleler kurabileceğim aklıma dahi gelmezdi ama karşımda o kadar kotu niyetli,herşeyi kıskanan ve dunyayı kendi etrafında donuyo gibi sanan bir kadın var ki,bana tum bunları ogretti..
bazı arkadaşlar eşlerde biter demiş ki bu kısmen doğru olsa da eşler de bi sure sonra bunlar kadın kadına halledilmeli, neticede biz abi kardeş bu durumlara karışmayalım diyor..Kadın 2 dakka yanlız kalsak laf sokar üzmeye çalışırdı beni,fakat ne zamanki ben ona buzdolabı gibi davrandım ne zamanki tersledim ne yazık ki o zaman kıymetim bilindi..
Bazı insanlar haddinin bildirilmesinden haz ediyor ne yazık ki,ben yaş olarak ondan 4 yaş kucugum,onun çocugu var ,eşlerimiz birlikte çalışıyo,kayınvalidem uzuluyo vs diye hep sabrettim başlarda ama sonunda oyle bir noktaya geldim ki baktım ki benim psikolojim bozuluyo eğer ona haddini bildirmezsem ve nitekim kaale almadıgımı hayatımızda bir onemi olmadıgını ve kendisiyle benim hiç bir bakımdan aynı olmadıgımızı olamıycagımızı çok net yuzune vurdum o gun bugundur benden çekiniyo,hadsiz saçma sapan sözlerini soyleyemiyor ve en önemlisi çekiniyor artık..
Uzun sozun kısası deneyimlerimden şunu soyliyebilirim ki "ne kadar uzak o kadar tatlı "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?