angel sen işi öğrenmişsin artık bu eltiyi sallamıyorsun sana tek söyleyebileceğim BAŞARILAR! bende de bi elti var ki sorma gerçi bizimkini eşi dahil benim eşim ve ailesi kabullenmişler. çatlak resmen! gidip gelmiyoruz önceden zırt pırt gelirlerdi ki onlar ilde biz ilçede oturuyoruz ne zaman ev aldık kadın ev hediyesi yapmadı doğum yaptım hediye yok eşi geldi. ama kocasını da kendine benzetmiş o ayrı manyak. ben özelde doğurcam epidural sezaryen olcam dedim annem var yanımda bize en iyisi devlettir devlette doğur aha bizim hanım da devlette doğurdu. bu arada 19 yıllık evliler. kaynanam 6 çocuk doğurdu ona da evde doğurdu bişey mi oldu dediydi de annem o eski zamanda oldu cahil işi dedi. aslında böyle bir şey denmez ama sana ne kardeşim sen mi ödüyosun parasını sanki? sus oldular. zaten gelip gittiğimiz yok. bizde işin garip tarafı benim eşim eltimle ağız dalaşına girer. sonra da bana bi şey deme ona ne söylediğini bilmez der. sülalede herkes onu geçiştirir. ama bir zaman sonra eşler birbirine benziyor. zaten bir ara ayrılmaya karar vermişler zoraki devam ediyor. bize sormadan evimize gelirler uğrayak diye. ama biz aradığımızda telefonu açmaz ya da meşgule verir açtığında ise bi yengene sor müsait mi der. 2 kez oldu bu o oldu. çok da şeyimdeydi. eşime de dedim valla ben yengenin mızmızlığıyla uğraşamam günümü öldüremem dedim. ya düşünün ben sezaryana gircem eşimin erkek kardeşi karşımda koltukta oturuyor üstüme örtümü çekiyorum her nekadar önlüğüm olsa da manyak doğum var defol git işte. merak merak ben de hususi kalmasına göz yumdum. hastanede annemler kardeşimler eşim odayı süslüyorlar balonlar şişiriliyor kameraya çekiliyor ve benimle ilgilienen personel falan. çatlasın dedim. eşi de gelmedi. köydeydiler. düşünün kaynanam kayınpeder diğer elti ve eşi geldi ta 3 saatlik yoldan 1 saat kaldılar. bizim elti arıyor bana haber vermediler de. cehennemin dibine eşin başımdan ayrılmadı meraktan öldü çatladılar. bi de bunlar öğretmen hoş biz de öğretmeniz ama fark var fark var bazen diyorum çocuklarımızı kimlere emanet ediyoruz. bizimki böyle çatlak işte karı-koca. iyiki senin de eşin anlayışlıymış.neşeli ol anlamamazlığa ver. o davet ettiğinde de gitmemeye çalış ya da hemen kalk derim