- 23 Ağustos 2012
- 50.012
- En iyi cevaplar
- 1
- 232.295
- 898
Bacım bazen kendi görüyor bazen durum atıyorum kocası görüyor istiyor ne yapayım
Yok akillandim ben artık ne durum atarım ne yaklaşırımSen de duruma atma bir sure veya o 2sini durum gormeden engelle, oyle olmuyor mu?
İyide bu kullanılmak değilki insanlar akrabalrıyla böyledir yani benim çocugum şuan yok görümcelerimine ltimin çocuklarına bakarım ne yapsam yollarım eltime yollamıyom tabi o ayrıMerhabalar eltimle evimiz yan yana. Birbirimize fazla gidip gelmeyiz ama o işi her düşünce yanıma geliyor benden birşeyler istiyor. Ev eşyasından tut kahveye kadar. Bide işi olunca çocuğuna da baktırıyor. Yani oturmaya gelince yanıma gelmiyor değer vermiyor farkındayım sadece kullanıyor beni. Yemek yapınca kek pasta börek yapınca gönderirim ama bir türlü o bana bişe göndermez. Tabaklarımı bile ben kendim isterim. Aldığı eşyaları bile gidip geri isterim bana lazım diye aldığını geri getirmez maalesef yani beni baya baya kullanıyor. Tepkimi koyunca küsüyor bir keresinde 1 seneden fazla konuşmadık diğer elitlerim tarafından dislandim çok kötü şeyler yaşadım. Evimiz yanyana olduğu için mecbur herkes içiçe yani kaynanam da yanyana bizimle. Orda toplanırlar kusersem de cagirmazlar beni dislanirim diye korkuyorum kafama çok takıyorum gereksiz eltimi ama engel olamıyorum kendime
Siz ondan sürekli bir şey isteyin. Yani o istemeden bir şey isteyin aylarca vermeyin. Evine gidince halıya bir şey dökün mesela. Burnundan getirin o zaman.Merhabalar eltimle evimiz yan yana. Birbirimize fazla gidip gelmeyiz ama o işi her düşünce yanıma geliyor benden birşeyler istiyor. Ev eşyasından tut kahveye kadar. Bide işi olunca çocuğuna da baktırıyor. Yani oturmaya gelince yanıma gelmiyor değer vermiyor farkındayım sadece kullanıyor beni. Yemek yapınca kek pasta börek yapınca gönderirim ama bir türlü o bana bişe göndermez. Tabaklarımı bile ben kendim isterim. Aldığı eşyaları bile gidip geri isterim bana lazım diye aldığını geri getirmez maalesef yani beni baya baya kullanıyor. Tepkimi koyunca küsüyor bir keresinde 1 seneden fazla konuşmadık diğer elitlerim tarafından dislandim çok kötü şeyler yaşadım. Evimiz yanyana olduğu için mecbur herkes içiçe yani kaynanam da yanyana bizimle. Orda toplanırlar kusersem de cagirmazlar beni dislanirim diye korkuyorum kafama çok takıyorum gereksiz eltimi ama engel olamıyorum kendime
Küserlerse de küssünler.. Tam uzak durulacak tipler. Millet birbirinden kaçıyor siz de bu kabile için mi üzülüyorsunuz?Merhabalar eltimle evimiz yan yana. Birbirimize fazla gidip gelmeyiz ama o işi her düşünce yanıma geliyor benden birşeyler istiyor. Ev eşyasından tut kahveye kadar. Bide işi olunca çocuğuna da baktırıyor. Yani oturmaya gelince yanıma gelmiyor değer vermiyor farkındayım sadece kullanıyor beni. Yemek yapınca kek pasta börek yapınca gönderirim ama bir türlü o bana bişe göndermez. Tabaklarımı bile ben kendim isterim. Aldığı eşyaları bile gidip geri isterim bana lazım diye aldığını geri getirmez maalesef yani beni baya baya kullanıyor. Tepkimi koyunca küsüyor bir keresinde 1 seneden fazla konuşmadık diğer elitlerim tarafından dislandim çok kötü şeyler yaşadım. Evimiz yanyana olduğu için mecbur herkes içiçe yani kaynanam da yanyana bizimle. Orda toplanırlar kusersem de cagirmazlar beni dislanirim diye korkuyorum kafama çok takıyorum gereksiz eltimi ama engel olamıyorum kendime
küstürsene 1 sene iyiymiş of dışlan ya sanki atla deve koynuna alıp yatacaksın sende safsın demekki bırakMerhabalar eltimle evimiz yan yana. Birbirimize fazla gidip gelmeyiz ama o işi her düşünce yanıma geliyor benden birşeyler istiyor. Ev eşyasından tut kahveye kadar. Bide işi olunca çocuğuna da baktırıyor. Yani oturmaya gelince yanıma gelmiyor değer vermiyor farkındayım sadece kullanıyor beni. Yemek yapınca kek pasta börek yapınca gönderirim ama bir türlü o bana bişe göndermez. Tabaklarımı bile ben kendim isterim. Aldığı eşyaları bile gidip geri isterim bana lazım diye aldığını geri getirmez maalesef yani beni baya baya kullanıyor. Tepkimi koyunca küsüyor bir keresinde 1 seneden fazla konuşmadık diğer elitlerim tarafından dislandim çok kötü şeyler yaşadım. Evimiz yanyana olduğu için mecbur herkes içiçe yani kaynanam da yanyana bizimle. Orda toplanırlar kusersem de cagirmazlar beni dislanirim diye korkuyorum kafama çok takıyorum gereksiz eltimi ama engel olamıyorum kendime
her seferinde yok bitti banada lazim gibi geri cevir bir zaman sonra yüzü olmaz istemeye kullanildigimi hissettigimde öyle yapiyorum ve kutuluyorum zirt pirt su lazim bu varmi vs ayagini kesmis kurtulmus olursunMerhabalar eltimle evimiz yan yana. Birbirimize fazla gidip gelmeyiz ama o işi her düşünce yanıma geliyor benden birşeyler istiyor. Ev eşyasından tut kahveye kadar. Bide işi olunca çocuğuna da baktırıyor. Yani oturmaya gelince yanıma gelmiyor değer vermiyor farkındayım sadece kullanıyor beni. Yemek yapınca kek pasta börek yapınca gönderirim ama bir türlü o bana bişe göndermez. Tabaklarımı bile ben kendim isterim. Aldığı eşyaları bile gidip geri isterim bana lazım diye aldığını geri getirmez maalesef yani beni baya baya kullanıyor. Tepkimi koyunca küsüyor bir keresinde 1 seneden fazla konuşmadık diğer elitlerim tarafından dislandim çok kötü şeyler yaşadım. Evimiz yanyana olduğu için mecbur herkes içiçe yani kaynanam da yanyana bizimle. Orda toplanırlar kusersem de cagirmazlar beni dislanirim diye korkuyorum kafama çok takıyorum gereksiz eltimi ama engel olamıyorum kendime
Sende yalakalık yapma. Geri çek kendiniMerhabalar eltimle evimiz yan yana. Birbirimize fazla gidip gelmeyiz ama o işi her düşünce yanıma geliyor benden birşeyler istiyor. Ev eşyasından tut kahveye kadar. Bide işi olunca çocuğuna da baktırıyor. Yani oturmaya gelince yanıma gelmiyor değer vermiyor farkındayım sadece kullanıyor beni. Yemek yapınca kek pasta börek yapınca gönderirim ama bir türlü o bana bişe göndermez. Tabaklarımı bile ben kendim isterim. Aldığı eşyaları bile gidip geri isterim bana lazım diye aldığını geri getirmez maalesef yani beni baya baya kullanıyor. Tepkimi koyunca küsüyor bir keresinde 1 seneden fazla konuşmadık diğer elitlerim tarafından dislandim çok kötü şeyler yaşadım. Evimiz yanyana olduğu için mecbur herkes içiçe yani kaynanam da yanyana bizimle. Orda toplanırlar kusersem de cagirmazlar beni dislanirim diye korkuyorum kafama çok takıyorum gereksiz eltimi ama engel olamıyorum kendime
Yaptığınız keki de paylaşmayın canım sizde. İnsan niye yaptığı keki paylaşır mesela?Bacım bazen kendi görüyor bazen durum atıyorum kocası görüyor istiyor ne yapayım
Tabiki de var da işte eşim gil birbirine bağlı oldukları için sürekli kaynanam gilde buluşuyoruz mecburen birbirimizi
Sizi dışlamaları ne kadar bu kadar önemli orasını anlamadım. Kullanıldığınızın farkındasınız bundan sonra ona göre tavrınızı belirleyin küsen de küssün.Merhabalar eltimle evimiz yan yana. Birbirimize fazla gidip gelmeyiz ama o işi her düşünce yanıma geliyor benden birşeyler istiyor. Ev eşyasından tut kahveye kadar. Bide işi olunca çocuğuna da baktırıyor. Yani oturmaya gelince yanıma gelmiyor değer vermiyor farkındayım sadece kullanıyor beni. Yemek yapınca kek pasta börek yapınca gönderirim ama bir türlü o bana bişe göndermez. Tabaklarımı bile ben kendim isterim. Aldığı eşyaları bile gidip geri isterim bana lazım diye aldığını geri getirmez maalesef yani beni baya baya kullanıyor. Tepkimi koyunca küsüyor bir keresinde 1 seneden fazla konuşmadık diğer elitlerim tarafından dislandim çok kötü şeyler yaşadım. Evimiz yanyana olduğu için mecbur herkes içiçe yani kaynanam da yanyana bizimle. Orda toplanırlar kusersem de cagirmazlar beni dislanirim diye korkuyorum kafama çok takıyorum gereksiz eltimi ama engel olamıyorum kendime
3 eltim var bende konuşmuyorum...Üç eltim var doğru düzgün konuşmam bile hastalık falan bişey olur öyle görüşürüm kendinizi yıpratacağiniza görüşmeyin daha iyi benide zamanında dişladilar ama hiç umrumda olmadı onların işi bana düşüyor benim değil bence önünüze bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?