• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti sorunu yardım kızlar

Eltimle samimi olacağıma ömür boyu yalnız kalmayı tercih ederim. Ne güzel senden uzaklar işte. Kayınpederi de boş ver yahu hayat çok kısa derdiniz mi yok ki bunları kafaya taktınız

ben eltimi görünce kendimi çok kötü hissediyorum iğrenç bi insan mecburen görüşmeler dışında hiç görüşmem

Ortada tam bir elti sorunu var diyemeyiz. Sizden sonra evlenen diğer 2 elti daha fazla uyuşmuşlar demek ki.

Kayınpederinizin diğer 2 eltinizi kendi köyüne gezmeye götürmesi ancak size bugüne kadar teklif dahi edilmemesi sebebiyle ; eşinizin ailesinin sizi ve eşinizi saymadığını düşünerek içerlemişsiniz.

Eşinizi ve ailesini en iyi siz tanırsınız.

Ailesinin eşinize ve size davranışlarında bir ayrımcılık ve dışlanma hissediyor ve gözlemliyorsanız ; sınırlarınızı yeniden belirleyin.

Eltileriniz sizi aramıyorsa , siz de gerekli haller dışında aramayın. Kimseyle

Selam kızlar fikirlerinize ihtiyacım var
Öncelikle 1 yıl arayla evlendigim eltim vardı ben ailemle aynı yerdeyim o tekti ailesi biraz uzak bizde hep yardımcı olmaya çalıştık eşim özellikle doktora ailesine olsun hep götürüp getirdi dügününe kadarda hep eşim taşıdı herkesi onlara neyse eşim tek diye eşi araba kullanmıyor birde araba benim altınlarımla alındı bize ait ortak degil neyse ikimizin 1 er çocugu oldu 3 yıl sonra 1 elti daha geldi biz covid oldugumuz için onun sözünde yoktuk diger eltimler vardı tabi bunlar orda tanıştılar sonra ben evimw davet ettim ikisinide hediye aldım yeni eltiye evlendikten sonra yine yemekler yaptık topluca bende ve onlarda tanışma yemegi neyse sonrasında 2. Eltim hep onu çagırmaya başlado evine sürekli eltimle çay eltimle kahve moduna başladılar aynı mahalledeyiz birde bana dien yok tabi bende hayırdır hep ikiniz toplanıyorsunuz dedim oda bana benim çocuguö kötü siz de bensiz toplanın ben alınmam dedi sonra kayınvalideler uzakta birlikte oraya gittiler kalmaya 1 hafta hergün eltimle gezme eltimle çay fotoları öncesinde ikimiz giderdik hiç öyle bişe atmazdık çekip sonra geldiler kayınvalidemin burdada evi var benim sokakta ikisi orayı temizleme fotosu yine aynı çay fotoları Biz kayınpederimin evine giderken restoranda yer gideriz hep diger eltimi kayınpedirim heö gelince hem giderken götürür yedirir ben misafir ağırlarken o halasına teyzesine gider orda oturan bu zamana kadar agzımı bile açmadım onlara neyse bu yıl ikisini birlikte 24 saatlik yol olmak üzere kayınpedirim köylerine götürmüş bende görünce ben 4 yıldır gidiyorum beni niye hiç bir yere götürmediler dedim eşim abartıyorsun bizim ihtiyacımız yok arabamız var dio ama ben bu duruma acayip bozuldum 4 yıldır öve öve anlatırdım her şeye ragmen hepsini bu yıl hepsi bitti sanki gözümde sizcede ben mi abartıyorum?
Keşke siz benm eltim olsaydınız. Gurbetteym bnde en ufak umursamadı beni biraraya geldiğimzde yüzüme karşı kötü konuştu bilinçli olarak yaptı arkamdan da yüzüne karşıda söyledim die bahsetmiş ve Bn ona hiçbişey yapmadım halde sırf kıskançlığından. Bütün bunlara rağmen evime çağırdım. O beni bi kere bile evine çağırmadı dedm adım atan ben olayım yinede yok hiç çağrmazlar öyle çağrma huyları yokmuş mş. Sen onları biraraya getrmşsın güleryüz göstermşsn sana çok ayıp etmişler. Tmm ikisinn kafası belki daha uyuşmuş olablr ama en azından arada senide çağırablrler bir araya geldiklerinde de sürekli bz brlkteyz fotosu atmayablrler. Arkdşları dediği gibi bnce değmez üzülmeye bundan snra yoklar ş gibi davranırsn olur biter. Sen kayınvaliden kayınpeder le iyi ol onlar yüzünden kaynvaldenlerle kötü olma bnce sen onlarla iyi olursan seni kıskanırlar sana yakınlaşmaya çalşrlar. İnsanlar kötü bacım ah ah ben elimle mesafeli duruyrm die kaynvaldemler zorla sık sık görüşlm istiolar. Bb kırıldım çok dedm her zmn adım atan ben olamam Bn onlara çok adım attım dedm sevmiolar sa kendimi zorla sevdiremem dedm senn arkandan konuşmuolar dio sizinle konuşmazlar bzm hakkımızda diorum anlamıolar. Bide bu sorun var birleştirme çabası küs değilz samimi olmak zorunda da değilm die bağırmaktan yoruldum mesela herkes bişeyler le boğuşuyor canım maalesef. Hayat zor. Ailenden uzakta seni anlamayan insanların içinde olmak çok daha zor.

Aramzda en ufak kavga trip bişey olmadığı halde hamileliğim boyunca 1 kere bile aramadı gurbette olduğumu bilio kayınvalidemin yaşlı ve benimle ilgilenmediğini bilio hastanede yattım aramadı geçmş olsun die. kendisiyle aramda çok yaş farkı var kızını evlendrecek o kadar fark var düşün. Neyimi kıskanıyor yani çok komik. Bu kadar vicdansz

Erken doğum olacak die yattım kimse yok annem vs kayınvalidem yok kendimi yalnz çaresiz terkedlmş hissettm ağlıyordum görümcem aradı sen üzülme ben gelirim die. Hiç unutmuyorum o günleri ve ben bunları kayınvalideme anlattığımda bana neler yaptılar ben hep affettim gittim geldm dedi onlar yapsada sen yapma dedi Bn bişey yapmıyrm sadece Samimi olmak istemyrm içimden gelmiyor dedm.tek başıma nasıl samimi olablrm.yaşlı insanlarda bişey anlatamıyorsun anlamıyor.

Öncelikle 1 yıl arayla evlendigim eltim vardı ben ailemle aynı yerdeyim o tekti ailesi biraz uzak bizde hep yardımcı olmaya çalıştık eşim özellikle doktora ailesine olsun hep götürüp getirdi dügününe kadarda hep eşim taşıdı herkesi onlara neyse eşim tek diye eşi araba kullanmıyor birde araba benim altınlarımla alındı bize ait ortak degil neyse ikimizin 1 er çocugu oldu 3 yıl sonra 1 elti daha geldi biz covid oldugumuz için onun sözünde yoktuk diger eltimler vardı tabi bunlar orda tanıştılar sonra ben evimw davet ettim ikisinide hediye aldım yeni eltiye evlendikten sonra yine yemekler yaptık topluca bende ve onlarda tanışma yemegi neyse sonrasında 2. Eltim hep onu çagırmaya başlado evine sürekli eltimle çay eltimle kahve moduna başladılar aynı mahalledeyiz birde bana dien yok tabi bende hayırdır hep ikiniz toplanıyorsunuz dedim oda bana benim çocuguö kötü siz de bensiz toplanın ben alınmam dedi sonra kayınvalideler uzakta birlikte oraya gittiler kalmaya 1 hafta hergün eltimle gezme eltimle çay fotoları öncesinde ikimiz giderdik hiç öyle bişe atmazdık çekip sonra geldiler kayınvalidemin burdada evi var benim sokakta ikisi orayı temizleme fotosu yine aynı çay fotoları Biz kayınpederimin evine giderken restoranda yer gideriz hep diger eltimi kayınpedirim heö gelince hem giderken götürür yedirir ben misafir ağırlarken o halasına teyzesine gider orda oturan bu zamana kadar agzımı bile açmadım onlara neyse bu yıl ikisini birlikte 24 saatlik yol olmak üzere kayınpedirim köylerine götürmüş bende görünce ben 4 yıldır gidiyorum beni niye hiç bir yere götürmediler dedim eşim abartıyorsun bizim ihtiyacımız yok arabamız var dio ama ben bu duruma acayip bozuldum 4 yıldır öve öve anlatırdım her şeye ragmen hepsini bu yıl hepsi bitti sanki gözümde sizcede ben mi abartıyorum?
Ne yaparsa yapsinlar bırak bosver

Ya bosverin yaaaa. Kendi aile içinizde mutlu musunuz, esinizle anlasabiliyor musunuz? Olay bitti. Disarisiyla sizinle görüşmek isteyenlerle görüşür istemeyenlere yol verirsiniz. Yok ben onu yaptım onun için öyleydi böyleydi. Şimdi tavrınızı değiştirip başka türlü davranırsiniz. Kayinpederinizle de rahatsiz oluyorsanız konuşabilirsiniz ama gereği yok ya. Sonucta 1 gün 1 ay sınırlı bir süre her gün yasamayacaksiniz. Hesaplarınızı kendi mutluluğunuz adına sekillendirin. Bosverin elalemi.

Back