• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti sorunu yardım kızlar

En iyi eltiyle bile arkadaş olmak sıkıntı bence çünkü ufacık bir şeyden kötü olsanız normal bir arkadaşınızı görmezden gelebilecekken eltiyseniz işler anında sarpa sarabiliyor. Eltiyle arkadaşlık çok daha hassas dengeler isteyen bir şey hele de birden fazla elti varsa tamamen kendinizi kenara çekmek kadar mantıklı bir hareket olamaz herbiri birbirinden farklı karakterde kardeş çocuğu eşleri olan kadınlar arasında tüm iyi niyetlere rağmen yanlış anlamalar oluyor çünkü. Yıllarca çok iyi ilişkim var sanıyorsunuz ufacık terslikte neyiniz var neyiniz yok ortaya döküyorlar, daha çok yeni en yakın arkadaşım yaşadı maalesef. Eltim değil kardeşim diyordu minicik bir mevzudan anlaşmazlık yaşadılar ve nasıl oldu bilmiyorum ama olay kirli donlarına kadar geldi yani ki bahsettiğim bu hanımların biri tıp doktoru biri de üniversitede profesör....🤷
Diyeceğim o ki mesafe güzel şey ne zaman ne olacak bilemezsiniz siz kendi eşiniz aileniz arkadaşlarınızla yaşayın hayatı en güzel elti ya hiç olmayan ya da size en uzak olan eltidir 🤣🤣🤣

Selam kızlar fikirlerinize ihtiyacım var
Öncelikle 1 yıl arayla evlendigim eltim vardı ben ailemle aynı yerdeyim o tekti ailesi biraz uzak bizde hep yardımcı olmaya çalıştık eşim özellikle doktora ailesine olsun hep götürüp getirdi dügününe kadarda hep eşim taşıdı herkesi onlara neyse eşim tek diye eşi araba kullanmıyor birde araba benim altınlarımla alındı bize ait ortak degil neyse ikimizin 1 er çocugu oldu 3 yıl sonra 1 elti daha geldi biz covid oldugumuz için onun sözünde yoktuk diger eltimler vardı tabi bunlar orda tanıştılar sonra ben evimw davet ettim ikisinide hediye aldım yeni eltiye evlendikten sonra yine yemekler yaptık topluca bende ve onlarda tanışma yemegi neyse sonrasında 2. Eltim hep onu çagırmaya başlado evine sürekli eltimle çay eltimle kahve moduna başladılar aynı mahalledeyiz birde bana dien yok tabi bende hayırdır hep ikiniz toplanıyorsunuz dedim oda bana benim çocuguö kötü siz de bensiz toplanın ben alınmam dedi sonra kayınvalideler uzakta birlikte oraya gittiler kalmaya 1 hafta hergün eltimle gezme eltimle çay fotoları öncesinde ikimiz giderdik hiç öyle bişe atmazdık çekip sonra geldiler kayınvalidemin burdada evi var benim sokakta ikisi orayı temizleme fotosu yine aynı çay fotoları Biz kayınpederimin evine giderken restoranda yer gideriz hep diger eltimi kayınpedirim heö gelince hem giderken götürür yedirir ben misafir ağırlarken o halasına teyzesine gider orda oturan bu zamana kadar agzımı bile açmadım onlara neyse bu yıl ikisini birlikte 24 saatlik yol olmak üzere kayınpedirim köylerine götürmüş bende görünce ben 4 yıldır gidiyorum beni niye hiç bir yere götürmediler dedim eşim abartıyorsun bizim ihtiyacımız yok arabamız var dio ama ben bu duruma acayip bozuldum 4 yıldır öve öve anlatırdım her şeye ragmen hepsini bu yıl hepsi bitti sanki gözümde sizcede ben mi abartıyorum?

Sizinle arkadaş olmak istememeleri kadar doğal bir şey yok. Eşleriniz kardeş diye aranızda bir arkadaşlık olması gerekmez.

Biz eltimle ayda yılda bir araya geliriz. Doğum gününde ararım o beni arar, bayramda seyranda kayınvalidelerde bir araya geliriz. Onun dışında konuşmayız, gelmeyiz gitmeyiz. Zaten ne gerek var. Mesafe iyidir boş verin.

Sizinle arkadaş olmak istememeleri kadar doğal bir şey yok. Eşleriniz kardeş diye aranızda bir arkadaşlık olması gerekmez.
Bence yanlış çünkü biz iki kişiyken bana hergün mesaj atıp her şeyini anlatan ve sürekli sorunlarını giderdigimiz birisiydi. Hep mesafeli birisi olsaydı bende uzak olurdum. Sorun 3. bir kişi eklenince böyle olması. Yoksa benim etrafım insan dolu. Bence bie aile içimdeyseniz hep bir denge olmalı kimse birisini çekip birisini yok saymamalı. Ama bu incelik gerektirir😉

En iyi eltiyle bile arkadaş olmak sıkıntı bence çünkü ufacık bir şeyden kötü olsanız normal bir arkadaşınızı görmezden gelebilecekken eltiyseniz işler anında sarpa sarabiliyor. Eltiyle arkadaşlık çok daha hassas dengeler isteyen bir şey hele de birden fazla elti varsa tamamen kendinizi kenara çekmek kadar mantıklı bir hareket olamaz herbiri birbirinden farklı karakterde kardeş çocuğu eşleri olan kadınlar arasında tüm iyi niyetlere rağmen yanlış anlamalar oluyor çünkü. Yıllarca çok iyi ilişkim var sanıyorsunuz ufacık terslikte neyiniz var neyiniz yok ortaya döküyorlar, daha çok yeni en yakın arkadaşım yaşadı maalesef. Eltim değil kardeşim diyordu minicik bir mevzudan anlaşmazlık yaşadılar ve nasıl oldu bilmiyorum ama olay kirli donlarına kadar geldi yani ki bahsettiğim bu hanımların biri tıp doktoru biri de üniversitede profesör....🤷
Diyeceğim o ki mesafe güzel şey ne zaman ne olacak bilemezsiniz siz kendi eşiniz aileniz arkadaşlarınızla yaşayın hayatı en güzel elti ya hiç olmayan ya da size en uzak olan eltidir 🤣🤣

Bence yanlış çünkü biz iki kişiyken bana hergün mesaj atıp her şeyini anlatan ve sürekli sorunlarını giderdigimiz birisiydi. Hep mesafeli birisi olsaydı bende uzak olurdum. Sorun 3. bir kişi eklenince böyle olması. Yoksa benim etrafım insan dolu. Bence bie aile içimdeyseniz hep bir denge olmalı kimse birisini çekip birisini yok saymamalı. Ama bu incelik gerektirir😉
Mecbur değil siz ne derseniz deyin. Bu işin yazılı kuralı yok. akraba oldunuz diye samimiyet bekleyemezsiniz

Kız bana gelince ikiside birbirinin arkasından konuşuyor zaten. Ben birbirlerine düşürmek istesem, arkalarından söylediklerini söylemem yeter. Ben öyle degilim işte beceririm ama, kimsenin kimseyle kötü olmasının sebebi olmak istemem.

Mecbur değil siz ne derseniz deyin. Bu işin yazılı kuralı yok. akraba oldunuz diye samimiyet bekleyemezsiniz
Baştan hiç gelmicekti o zaman yanımıza işi görülene kadar nie dibimizdeydi? Hala öyle aileyle alakalı bir yere gitsek eşi kendi çocugu hep bizle bizde araba oldugu için hemen ararlar bizide alın die. Aramasınlar o zaman öyle bir dünya yok🤣

Baştan hiç gelmicekti o zaman yanımıza işi görülene kadar nie dibimizdeydi? Hala öyle aileyle alakalı bir yere gitsek eşi kendi çocugu hep bizle bizde araba oldugu için hemen ararlar bizide alın die. Aramasınlar o zaman öyle bir dünya yok🤣
Sizi kullanmış. Kullandırmasaydınız kendinizi 🤷‍♀️
Şu tavrınızdan anladığım kadarıyla problemli taraf sizsiniz. Eltiniz kimse olmadığı için sizinle arkadaşlık yapmış. Diğer elti ile iyi arkadaş olmuşlar. sizde kıskanıyorsunuz ama yapacak bir şeyiniz yok ancak uzaktan onları izlersiniz

Biz eltimle ayda yılda bir araya geliriz. Doğum gününde ararım o beni arar, bayramda seyranda kayınvalidelerde bir araya geliriz. Onun dışında konuşmayız, gelmeyiz gitmeyiz. Zaten ne gerek var. Mesafe iyidir boş verin.
Benimde yapım öyledir çok samimiyeti sevmem ama kendisi evlenirken ailesi tektir ailesi sizsiniz yanında olum dedi hep. Hamileyken gece 3 te bile eşimi arar kaşdırırdılar bizi hastanaye götür diye. Sonrasındada çocugu götür die aradılar hep. Bu hep böyle devam etti, o aramasa kayınvalidem arar işten geldiysen götür diye keşke hep uzak olsaydılar. Aynı yerde oturmaktan bile nefret eder oldum😂

Sizi kullanmış. Kullandırmasaydınız kendinizi 🤷‍♀️
Şu tavrınızdan anladığım kadarıyla problemli taraf sizsiniz. Eltiniz kimse olmadığı için sizinle arkadaşlık yapmış. Diğer elti ile iyi arkadaş olmuşlar. sizde kıskanıyorsunuz ama yapacak bir şeyiniz yok ancak uzaktan onları izlersiniz
Yok onlarda tam olarak sizin gibi nankör insanlar işte savunduğunuz durumdan ne olduğunuz belli🤣 ikiside birbirnin arkasından konuşuyor bana gelince ben istesem bugün anlatıp ayırırım ama ben sizin gibi insanlar degilim maalesef😂

Yok onlarda tam olarak sizin gibi nankör insanlar işte savunduğunuz durumdan ne olduğunuz belli🤣 ikiside birbirnin arkasından konuşuyor bana gelince ben istesem bugün anlatıp ayırırım ama ben sizin gibi insanlar degilim maalesef😂
Yawrum benim eltim yok bir görümcem var onla da arkadaşız zaten ama sizin gibi darlamıyorum kızı ya da o beni darlamıyor. Bu kıskançlıkla bir gün çatlarsınız :D

İşine bak canım bu senin gibilerin anlayacagı bir konu degil hadi başka kapıya🤣
Bu genel insanlık ilişkileri olduğu için bakış açınız değiştirmelisiniz. fazla kıskançlık yaparsanız sürekli kaşlarınız çatık durur ve erken yaşlanırsınız. Eltileriniz bebek gibi gezerken siz yanlarında anneler gibi durusunuz. Her türlü size zararlı. Benden dost tavsiyesi :KK51:

Seda Sayan tonuyla: Kime iyilik yaptıysam gelip bana kazık artı be kardeşim ya, ulan ben sana ne yaptım ?

Kız zaten öyle ailemleyim, onlara hiç ihtiyacım yok. Ben sadece eltime yaptıgımız onca iyiliğe üzülüyorum.
Bazı insanlar böyledir,eşiniz haklı,Hee deyip geçeceksiniz.Aman onlarla içli dışlı olup,dertsiz başınıza dert mi alacaksınız?Herkes kapatsın kapısını otursun evinde😃.

Amaaan bende yine eltiler birbirlerini bogazladi sandım
Hiç aksiyon yok bu ne biçim konu

Back