Elti paçozluğu 😂

Neden sevmiyorsunuz birbirinizi ? Ayrıca çocuk istemek, olmaması, kadın doğuma gitmek ayıp birşey değil belki size sorduğunda da kötü bi amaç yoktu dertleşmek istemiş olabilir. Yani çocuk düşünüyor olması sizi neden strese soksun da öyle bişey söylesin demekki stres oluyorsunuz. İlk torun özelliği ne ayrıca, dua edin Allah hayırlı zaman da sağlıklı evlat nasip etsin önemlisi bu değil mi. Onun yaşı, sizin kadın doğuma gitmeniz, onun çocuk düşünmesi, bunlar bu kadar gerilim yaratacak sebepler değil. Size sormasından rahatsızlık duyduysanız bu konuları konuşmak istemiyorum bir daha sormasan olur mu diyebilirsiniz.

Eltisi çocuk düşünmüyormuş ama bu kadın doğuma gidiyormuş diye bu gıcık olsun diye düşünüyom demiş yani istersem çatır çatır doğururum demek istemiş bu da doğur doğur zaten yaşın geçiyor demiş. Avam avam hareketler

Tüh başlığa gelmiştim, gitmiş

İnşallah eltinin başına talih kuşu konar, borçları birden kapanır, zengin olurlar hemen de çocukları olur! Villaya taşınırlar! Sen de öyle kal orada!
Yaşım 34 zeka olarak da görgü olarak da güzellik olarak da seni 10a katlarım! Ha geçen sene de 3.çocuğumu doğurdum. 20li yaşlarımda çocuk olmadı 30lu yaşlarımda oldu.
Kötü kalpli seni! !
Herkes kalbinin ekmeğini yer haberin olsun!

Bu üye KPSS'de 30'da 30 yaptiysa ya 2010 yılındaki sorunlu KPSS'ye girmiştir ya da sistemde ciddi bir sorun var, bu kadar Türkçe yazamayan biri 30'da 30 yapamamalıydı.

Ayrıca sıkışınca küfüre başvuran insanların zeka seviyesi hakkında ciddi şüphelerim var.

Ne kadar haset bir insansınız.

Valla benim eltiyi anlattinizsanki yani bence sormak değil de çocuk istiyor musunuz diye fesatliktan sormuş yariş yapıyor aklı sıra bende sevmiyorum benimle resmen yarış yapiyor bende anlatsam yaptıklarını destan olur kendilerini birşey zannediyorlar

Bence seviniyor çünkü bende 23 yaşındayım 4 yıllık evliyim eltimde 1 buçuk yıllık evli ve 30 yaşında kaynımdan 4 sene büyük işte bizde çocuk istiyorduk 4 yıl boyunca olmadı hep tedavi oluyordum oda ben çocuk istemiyorum ne gerek var falan diyordu başlarda işte bana da sen boşuna hastaneye gidiyorsun gitme boşuna masraf sanki para onun cebinden çıkıyor ya sonra neyse bu evlendikten 4 ay sonra hamile kaldı biz kaynanam gilde öğrendik hamile olduğunu işte bana diyo ben size söylemicektim sonuçta sizin çocuğunuz olmuyor falan dedim korkma yemicez çocuğunu yani bende hiç takmadım yani dedim herkesin kaderi farklı sonuçta benden 7 yaş büyük bir zahmet hamile kalsın öyle işte kısacası eltiden dost olmaz asla düşmenından bile daha kötü davranırlar sana bunu asla unutma

Karşıma her çıktığında başlığı “elit paçozoğlu” diye okuyorum. Acil bilincimin altını, üstünü, her yerini temizlemem lazım.

Bana paçoz elti siz gibi geldiniz.
Kadına bebek istediğinizi söyleyecek kadar samimiyet kurmuşsunuz o da buna güvenerek bebek var mı diye sormuş ilerleyen zamanlarda. Fenalık siz de bunu bile kötü niyetli algılayıp kadına laf sokmuşsunuz. Allah eltinizin yardımcısı olsun..

Acilen eltini kıskanmayı bırakmalısın buda bir stres sebebi. Eltinde kötü niyet görmedin istediğini söylemişsin daha önce oda kadın doğumama gidiyorsun demiş ve kendiside istediğini söylemiş belki sorun varsa senden akıl alacak ama sen hemen terslemişsin kadını ve dalga geçerek. Yazdıklarından eltinin borcu olmasına ve yaşının büyük olmasınada sevdiğini anlıyorum bu kıskançlık belirtileri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…