- 24 Ağustos 2022
- 4.191
- 13.210
33-34 yaşlarında bir kadına ileri yaş demek mesela :)Mesela neresinde gördün paçozluğu
Hayır ilk torun yarışına girmek için dedenin zengin falan olması lazım ki bişeyler bıraksın alsın kayınpederime varsa biz veriyoruz parabiz “ilk torun doguranlar” cok ozel bir tarikatin uyesiyiz. Her yil bir araya gelip ayin yapiyoruz :) eyes wide shut
Hani bir kadının doğurğanlık yaşı 35ten sonra azalıyor ya o benim kadın doğuma neden gittiğimi sorabilecek kadar düşüyorsa bende ona bunu söyleyecek kadar düşerim33-34 yaşlarında bir kadına ileri yaş demek mesela :)
Miras varsa bile ilk toruna niye kalsın. Çocuklarına kalırHayır ilk torun yarışına girmek için dedenin zengin falan olması lazım ki bişeyler bıraksın alsın kayınpederime varsa biz veriyoruz para
Kime göre neye göre? Google kaynaklarına göre konuşmamak lazım. Her kadının farklı yaşlarda yumurta rezervi aynı olmayabilir. Onu vurmak istediğin noktayı anladım ama hoş olmamış. Belki de o yaşlara gelene kadar çocuğun olmayacak bilemezsin yine de girme böyle muhabbetlere senHani bir kadının doğurğanlık yaşı 35ten sonra azalıyor ya o benim kadın doğuma neden gittiğimi sorabilecek kadar düşüyorsa bende ona bunu söyleyecek kadar düşerim
Eltimin düşünce yapısı çok farklı hep özel olmak istiyor tüm ilgi onda olsun istiyor ay inşallah o doğururda benimle uğraşacak vakti olmazMiras varsa bile ilk toruna niye kalsın. Çocuklarına kalır
Yarışa girmemiş bence sonuçta oda evli siz nasıl istiyorsanız oda istiyordur. En doğal hakkıOna göre var ki yarışa girmiş bizden önce yapabilmek için eşinden büyük olması normal ama ben şeyimi sevmediğim için bana herşeyi anormal geliyor
ben dusmem mesela. Cunku o onun kalitesi. Ben niye dusmek diye tabir ettigim bir duruma sokayim ki kendimi. Her zaman kendi cizgi ve kalitemi korurum. Size de tavsiye ederim.sorabilecek kadar düşüyorsa bende ona bunu söyleyecek kadar düşerim
Durup dururken yaş muhabbeti yapılmıyor sevgili arkadaşım sürekli kadın doğuma neden gittiğimi öğrenmeye çalışıyor bendeki kadınsal problemi öğrenmeye çalışıyor bir problemim olup olmadığını öğrenmeye çalışıyor 1 yıldır bebek olmamasını kısır olduğumu düşünüyor ve bunu onaylatmak için soruyor orda burda 1 senedir deniyorlar ama daha bebekleri olmadı diye konuşuyor yani canım arkadaşım durup dururken ben sevgili eltime yaşını başına kakmıyorum insanları belli bir raddeye getirip o bana yapıyor aman ben ona yapmayı. Aman ben ona söylemeyim diyecek birisi değilim sevgili eltim bebek istemediği halde bana istiyorum diyip beni strese sokabiliyor değil mi bu konuda hassasım ve oda fark ediyor bunu bu durumu kullanıyor ben neden ona yaşı söyleyince aaaaaaa o değil sen paçozsun deniliyorKime göre neye göre? Google kaynaklarına göre konuşmamak lazım. Her kadının farklı yaşlarda yumurta rezervi aynı olmayabilir. Onu vurmak istediğin noktayı anladım ama hoş olmamış. Belki de o yaşlara gelene kadar çocuğun olmayacak bilemezsin yine de girme böyle muhabbetlere sen
Evet tabiki ama kaynım bi kaç yıl bebek yapamayız borç çok diyor eltimde herkese bu şekilde söylüyor ki gerçekten çok borçları var kaynım daha askere bile gitmedi ama eltim sadece bana bebek istiyoruz diyorYarışa girmemiş bence sonuçta oda evli siz nasıl istiyorsanız oda istiyordur. En doğal hakkı
O zaman hassas isen bu konuda kadın doğuma gittiğini söylemeyeceksin kimseye. Kayınvaliden de dahil. Ve çevrendeki baskıdan stresten etkilenmemek için daha düşünmüyoruz yeni evliyiz diyeceksin. Sen düşünüyoruz dersen herkes irdeler sen kadın doğuma gidiyorum dersen herkes sorar neden diye.Durup dururken yaş muhabbeti yapılmıyor sevgili arkadaşım sürekli kadın doğuma neden gittiğimi öğrenmeye çalışıyor bendeki kadınsal problemi öğrenmeye çalışıyor bir problemim olup olmadığını öğrenmeye çalışıyor 1 yıldır bebek olmamasını kısır olduğumu düşünüyor ve bunu onaylatmak için soruyor orda burda 1 senedir deniyorlar ama daha bebekleri olmadı diye konuşuyor yani canım arkadaşım durup dururken ben sevgili eltime yaşını başına kakmıyorum insanları belli bir raddeye getirip o bana yapıyor aman ben ona yapmayı. Aman ben ona söylemeyim diyecek birisi değilim sevgili eltim bebek istemediği halde bana istiyorum diyip beni strese sokabiliyor değil mi bu konuda hassasım ve oda fark ediyor bunu bu durumu kullanıyor ben neden ona yaşı söyleyince aaaaaaa o değil sen paçozsun deniliyor
Yapım gereği bana yapılanı ya da bana laf sokmaya çalışmasını sineye çekecek birisi değilim hem bu raddeye bir günde gelinmiyor zamanında bir çok sineye çekiliyor artık bazı şeyler özellikle bu hassas dönemimde elitimin laf sokmalarını laf arayışlarını kalitemden ödün vermemek için susup onun showunu izleyemem sizede saygı duyuyorumben dusmem mesela. Cunku o onun kalitesi. Ben niye dusmek diye tabir ettigim bir duruma sokayim ki kendimi. Her zaman kendi cizgi ve kalitemi korurum. Size de tavsiye ederim.
Siz de gidin bence o ücretsiz halk eğitime. Belki nokta virgül ne öğrenirsiniz. Kayınvalidem niye bilsin ki kadın doğum doktoruna gittiğimi? İyi ki çevremde böyle ilişkileri olan tipler yok. Nerdeyse herkes herkesin üretkenliğini açıp kendi kontrol edecek.Türkçe biliyorsanız anlayabilirsiniz bilmiyorsanız belediyenin halk evleri ücretsiz veriyor
Aşkım kayınvalidem ile gittik ki kadın validem rutin kontrol biliyor ama söylemiş işte ona bu konuda kimseye birşey söyleme diye uyarsam daha çok dikkat çekeceğim ayrıca dışardan bi adama değil ki bebek istiyormuşsunuz diye sorunca bizde istiyoruz diye demiş bulunduk bu kadar olacağını bilsem dermiyim asla ama ilk zamanlar yeni evliyim insanların art niyetli olabileceklerini düşünemedim ki sadece bebek istediğimizi eşimin ve benim ailem biliyorO zaman hassas isen bu konuda kadın doğuma gittiğini söylemeyeceksin kimseye. Kayınvaliden de dahil. Ve çevrendeki baskıdan stresten etkilenmemek için daha düşünmüyoruz yeni evliyiz diyeceksin. Sen düşünüyoruz dersen herkes irdeler sen kadın doğuma gidiyorum dersen herkes sorar neden diye.
Bunu size kasıtlı yapıyorsa tabi ki onun yaptığıda hiç hoş değil. Böyle saçma şeyleri takmayın, kimseye de istiyoruz olmuyor demeyin.Evet tabiki ama kaynım bi kaç yıl bebek yapamayız borç çok diyor eltimde herkese bu şekilde söylüyor ki gerçekten çok borçları var kaynım daha askere bile gitmedi ama eltim sadece bana bebek istiyoruz diyor
Kayınvalidemle gittim doktora rutin kontrol diye neden bu platformda noktalama işareti kullanma zorunluluğu mu var bunu KPSS’den 92 ile atanan birisine söylüyorsunuz bahsettiğiniz Türkçe bölümünden de 30 soruda 30 net yapan birisine hattan komiksinizSiz de gidin bence o ücretsiz halk eğitime. Belki nokta virgül ne öğrenirsiniz. Kayınvalidem niye bilsin ki kadın doğum doktoruna gittiğimi? İyi ki çevremde böyle ilişkileri olan tipler yok. Nerdeyse herkes herkesin üretkenliğini açıp kendi kontrol edecek.kahınvalide
Teşekkür ederim amin inşallahBunu size kasıtlı yapıyorsa tabi ki onun yaptığıda hiç hoş değil. Böyle saçma şeyleri takmayın, kimseye de istiyoruz olmuyor demeyin.
Rabbim size ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat(lar) nasip etsin
Eltine paçoz demişsinde sende s..k yarıştırıyorsunKızlar şimdi benim bir eltim var ne ben onu ne o beni sevmiyoruz ben evleneli 1 yıl oldu oda bu yazın evlendi yani aramızda 1 yıl var ben benim daha çocuk yok ama yani belli istiyoruz oluşmadı daha işte mecbüriyetten falan görüştüğümüz zamanlar daha bekardı sormuştu bebek düşünüyoruzmusunuz diye bizde evet demiştik nasipse falan demiştik sonra işte evlendi falan ben kadın doğuma gidiyorum duymuş bunu kayınvalideden bana bişey demedi işte bu çalışıyor borçları var onları ödemek için 1 2 yıl çalışacak yaşına 33 34 falan ablam hepimizden eşinden bile büyük neyseişte herkese bebek düşünmüyorum 1 yıl falan diyor ben hiç sormadım sormam da böyle şeyleri geçen karşılaştık baba bebek yok mu dedi yok dedim istiyormusunuz kadın doğuma gidiyormuşsun dedi bende sinirlendim evet gidiyorum dedim ama aşırı sinirlendim biz düşünüyoruz dedi bende hayırlısı yaşın ileri yaş düşün tabi dedim normalde demem böyle bilet ama çok sinirlendim bu çok bozuldu yaşı küçük olanın da olmuyor dedi burda bana laf soktu bende aynen dedim şimdi olay şu ki bunların 500 k borcu var yani 1 2 sene çalışmak zorunda kaynım bebek düşünmüyor malüm borçlardan dolayı aslında eltimde herkese düşünmüyorum diyip bana düşünüyorum dedi amacı beni strese sokmak kimin olursa ilk torun olacak bunun derdine düştüğünü sanıyorum alttan altta benim olmuyor diye sevindiğini düşünüyorum hadi bi konuşalım bu durumu
Neyi yarıştırıyorum mesela bi anlatsanaEltine paçoz demişsinde sende s..k yarıştırıyorsun