Elti paçozluğu 😂

Böyle bir olay bende yaşadım eltim bana aynısını yaptı çok çirkin kötü şeyler yaşadım lütfen kaynanada olsa annen de olsa özelini kimseye anlatma kimsenin ağzı durmuyor bidaha bişey derlerse sanane yatak odamdan oldu olucak yaparken haber de vereyim de geç .. istiyoruz olmuyor gibi şeyler ima etmeyin düşünmüyoruz diyin olunca da süpriz olsun.. o sana laf sokmaya çalışmış sende altında kalmamışsın iyi yapmışsın ama böyle kalsın ilerlemesin bence bu konu baya baya psikolojik açıdan insanı çok zorlayan bir süreç.

Lütfen kendine odaklan onun bunun borçu veya hastalıkları senin hiç mi hiç umrunda olmasın. Onun beyni küçük hesaplarla dolu şuan , çekelemezdik ve sidik yarıştırmakla meşgul onun fındık beyni.

Hiç bir kadının kadına bunu yapmaya hakkı yok bu arada.. çocuğu olan anlamaz bende bu durumlardan çok geçtim hamile kalmak kolay bir durum değil ve nasipten ötesi yok veren Allah alan Allah!!! Bunu unutmamak lazım dur bakalım o istiyor da Allah ona hayırlı evlat nasip edecek mi sen kalbini temiz tut lütfen onun o pis ve haset esen kalbine eşlik etme! Uzaklaş o insandan. Hiç bir şekilde seviyesine inme kendine de laf getirtme tepkisiz kal herkes bi tepkiyi hak etmez. Karşındaki insana bak bakalım senin enerjini hak ediyor mu ? Sömürmekten başka bişey yapmaz onlar. Onlara hiç bir şey olmuyor biliyor musun olan sadece iyilere oluyor ve son olarak iyilik iyidir diyorum noktayı koyuyorum :))

Ona göre var ki yarışa girmiş bizden önce yapabilmek için eşinden büyük olması normal ama ben şeyimi sevmediğim için bana herşeyi anormal geliyor
yarışa girdim dedimi size?
Doğurmak istemek her kişinin hakkı, doğurmak istedi diye neden sizinle yarıştığını düşünüyorsunuz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…