elti konusu sizce ne yapmalıyım

evlerimiz yakın sık görüşüyoruz, bende kalbi kırılmasın diye ondan yana gibi konuşuyorum. ama çok pişman oldum.
Kalbi kırılmasın diye oturup onunla birlikte dedikodu yapmak... siz de çok farklı değilsiniz o halde. Şimdi mesele nedir? Bir de hangi hukuk bürosunda çalışıyorsunuz lütfen söyleyin de avukat ihtiyacımız olursa oraya gelmeyelim.

Avukatım diyorsunuz???

İnsanları hukuki olarak savunmayı biliyorsunuz ama eltinize karşı amatör bir gelinsiniz….

Gerçekten avukatmısınız.

Eğer eltinize hak veren konuşmalar ve yanında imajı çizdi iseniz avukatlık yapmayın lütfen.

Eltinizin ağzına lafları baştan tıkayacaktınız. Şimdi sadece buz gibi soğuk davranarak bana sırt çevirenle işim olmaz imajı çizip bu kadını püskürtebilirsin.
Yaptın yaptın, yapmadın geçmiş olsun.

Keşke dedikodu Yaptığında sustursaydiniz. Şimdi sizin dedikodunuz yapılınca dediklerini söylemek, tam anlamıyla laf taşımak olur . Bence en doğrusu böyle böyle dediğini duydum . Gerek var mıydı bunları demene . Ben sana ne yaptın demeniz. İstediği kadar tatlı dilli olsun. Herkes kimin ne olduğunu çözmüştür 14 yilda

Herseylerini kedinleri yapmislar kimseye de destek olmak zorunda değiller hic kimseden birsey beklemeyin dedikodu olayi itici ama kadin neler yasadi da böyle konuşuyor birde o mesele var kimsenin atina arabasina ben olsam bende yardim etmek istemem

Senin büyük elti bana kaynanamı çağrıştırdı. Aynı kaynanam herkesin dedikodusunu yapar ve laf taşır...

Eşin ailesine kadar dolmuş yarası varr demek ki yaşadıklarını o bilir belki de haklıdır,sadece beninle onlar hakkında artık konuşma diyebilirsiniz o kadar

Ben yardım edilecek bi konu görmedim
Arkadan konuşuyorsa konuşsun bu onun seviyesi der geçerim. Ben de tutup onun konuştuklarını doktor eltiye ve kocasına yetiştirmem. Mesafemi korurum ayrıca yanımda dedikodu yapmasına da izin vermem derdi kimleyse ona söylesin diye derim ve bozarım. Parasal mevzulara da zaten asla girmem. Yardım da istemem zaten normalde de istemem.

Herkesin evliliği de işi de kazancı da kendine.

Eltiye elti kötülemek saçma.Seni de ona kotuluyordur dikkat et.Hakli da olsa koca tarafına kv kotulenmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…