elti konusu sizce ne yapmalıyım

Kırptığı haliyle bile haklı bulunamadı kadının kedisine kadar dillerine dolamışlardı yav nasıl bi hasetlik.

Çünkü o ev hanımı. Ne öyle araba falan almalar. Biri doktor biri avukat. Araba dediğin onlara yakışır 38 yaşında 15 yıllık ev hanımı eltiye değil

Yarısına geldim, kalabalıktan fenalık geldi.
O buna bunu demiş, öbürü birine bilmemne demiş.
Nasıl yaşıyorsunuz böyle bütün sülale içiçe, herkes birbirinin hayatında...

Bu yazma şekliyle gerçekten avukatmısın

Bu ara ne kadar çok elti, görümce konusu var, amaaaaan dert ettiğiniz şeylere bakın o onu demiş bu bunu demiş, niye böyle şeylerle kafanızı meşgul ediyorsunuz ki?
Şu hayatta en büyük dert kıl tüy almak, hele de benim gibi bol tüylüyseniz, 1 saattir yüzümü iple alıyorum bitmiyor meret, elti görümce de ne’ymiş tüylerin yanında, tüylerden başkası yalan

Tarafsız yorum yazın diye demiştir bilmiyorum artık kendi hesabından yazacak
O zaman da objektif yorumlar gelmez. Elti istiyor ki herkes kendi yağında kavrulsun. Başkasına destek olmak isterse zaten olur. İstemezse kimse zorlaymaz. Ev hanımı ama koca onun koca. Akşam beraber aynı yastıkta uyuyup çocuk yapıyorlar. Söz hakkı olmaz sanıyorsunuz. İnsanları bu düşünce geriyor ki çoğu kadın burda meslek sahibi.

Tamamını okuyamadım. Ama bunca şeyi oturup dinlediyseniz epey meraklısıniz. Ve sizin için hiç biri bir sorun teşkil etmiyor demektir :)) yoksa normal bir insan ben bu tarz konulardan hoşlanmıyorum der, bitirir. Meraklı gibi dinlemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…