• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti ile anlaşmazlık yardım akıl bekliyorum lütfennnnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben rahat bırakıyorum ki kadın hayla yapacağım diyor sana zamanla ses etmiyorum ben sadece almadan eltime söylüyor alacağım ona bilezik diye ona bozuluyorum çünkü eltimle aram iyiken bir tel parçası yüzünden bozulacak çok değişti 1 tanecik bilezik aldı diye şaştım kaldım .
Tamam ses çıkarmamaya devam edin, kadını sık boğaz etmeyin. Alırsa amenna almazsa canı sağolsun deyip geçin. Elti ile de samimi olmak zorunda değilsiniz

Tamam ses çıkarmamaya devam edin, kadını sık boğaz etmeyin. Alırsa amenna almazsa canı sağolsun deyip geçin. Elti ile de samimi olmak zorunda değilsiniz
Tabiki iyi olmak zorunda değilim ama kötü de olmak zorunda değilim hepimiz hep iyi olalım

Ben yazdım zaten eşyamı da aldı diye taksit ile 12 ay 6 sini o ödedi geri kalanını ben ödüyorum
Aaa evliyken eşya borcunu size mi ödetiyor aileniz. Ama bu gelenek ve göreneklere uygun değil

Kayınvalidem aldı dedim yalnız yarisini o ödedi fındığa götürdü bizi eşimin ailesinin findikligina fındık işleri hallolsun diye daha 10 günlük gelindim eltim gelmedi bile 5 gün geldi durdu gezdi gitti haliyle eşim fındık işiyle uğraşırken 3 ay boyunca maaşlı bir işten para alamazdi o yüzden yarısını ödedi yoksa ödemek mecburiyetinde değil elbet

Kadıncagiz eltine soylese bile bilezigini aliyor mu aliyor?eltin de fesatlık mi yapiyor yapsin? Tak bilezigini otur 9 aylık gelinsin ne bu elticilik geyigi? :olamaz:

Kayınvalidem aldı dedim yalnız yarisini o ödedi fındığa götürdü bizi eşimin ailesinin findikligina fındık işleri hallolsun diye daha 10 günlük gelindim eltim gelmedi bile 5 gün geldi durdu gezdi gitti haliyle eşim fındık işiyle uğraşırken 3 ay boyunca maaşlı bir işten para alamazdi o yüzden yarısını ödedi yoksa ödemek mecburiyetinde değil elbet
Sizin aldığınız eşyayı aileniz ödemeliydi sizin göreneklerinize göre🤷

Aaa evliyken eşya borcunu size mi ödetiyor aileniz. Ama bu gelenek ve göreneklere uygun değil
herseye karısmak ıcın buyukler yapıyor..evlenecek gencler herseyını kendı yapsa oraya mısafır gıbı gelebılecekler cunku..boyle herseye karısma hakları oluyor...su bılezık vb olayları adet ıste tıpık turk adetlerı..oysa bılezıklerı kocalar bozduruyo zaten

herseye karısmak ıcın buyukler yapıyor..evlenecek gencler herseyını kendı yapsa oraya mısafır gıbı gelebılecekler cunku..boyle herseye karısma hakları oluyor...su bılezık vb olayları adet ıste tıpık turk adetlerı..oysa bılezıklerı kocalar bozduruyo zaten
Ama konu sahibi bu durumdan şikayetçi değil.

Aynen öyle kendi oğullarına yapıyorlar belki kollarda geziyoruz ama gene alan oğulları oluyor

Bu genel bir yargı hikayedeki kaynananın yaptıkları bu genelleme dışında olduğunu gösteriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back