• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ben yemekle beraber yapıyorum porsiyonlarım düştü çarşamba başladım 700 gram gitmiş yavaş yavaşta versem olur

Son düzenleme:
kızlar hangi markanın yeşil çayını kulanıyorsunuz çok ac zor içiyom yaa

ben çaykurun kutu olanından alıorm ama sana bi püf noktası söyleyeyim :) bn demlerken içine kabuk tarçın atıorm bölece tadı daha güzel oluo hemde insülin direncine etkili ya tarçın onu da kullanmış oluorm ;)

gırgırına
beren26
ysmnrly
dilsudem
tugcerdem
Nurgul28
kuebray
nicelik
mmis
parsemir
fefilifa
seda_ela
minikk20
bigkanka
papat79
nenepb
pambix
kestane_şekeri
maşallllaaahhh.

ben iki gündür diyet yapıyorum.tabi çok zorlanmadan.baktım öğlen yemeklerinin önüne geçemiyorum.kahvaltıyı bıraktım elma yiyorum kahvaltıda.öğlenleri de güzelce bol kepçeli yemek yiyorum :)))
başlangıç:69.5
1. gün:69.1
böyle günlük yazdığım zaman vermiş oluyorum.inşallah sabaha da bir 400 gr vermiş olurum.yarın sabah ya da akşama bugünün sonucunu yazarım.akşam yemeklerini kesinlikle yemiyorum.yalnız elma çok uyku yapıyor.bugün bile dersanede uyuyakalmışım.

Kilo vermem durdu galiba hem de iki gun verdigim birbucuk kilodan 300 gr geri aldim :(( sabah bakcm verememissem kilo vermem durdu demektir. Baska bisi denicem

Kilo vermem durdu galiba hem de iki gun verdigim birbucuk kilodan 300 gr geri aldim :(( sabah bakcm verememissem kilo vermem durdu demektir. Baska bisi denicem

ben de elma yemekten usandım.lahana aldım kereviz yaprağı aldım lahana çorbası diyeti yapacam bir iki gün.p.tesi başlayacağım bu diyete.lahanayı küçük aldım zaten bir iki gün yeter bana.zaten lahana +meyve günümde de elma yiyeceğim.inşallah öncekiler gibi çöpe dökmem çorbayı.daha önce iki üç kez yaptım içemedim döktüm.

ben de elma yemekten usandım.lahana aldım kereviz yaprağı aldım lahana çorbası diyeti yapacam bir iki gün.p.tesi başlayacağım bu diyete.lahanayı küçük aldım zaten bir iki gün yeter bana.zaten lahana +meyve günümde de elma yiyeceğim.inşallah öncekiler gibi çöpe dökmem çorbayı.daha önce iki üç kez yaptım içemedim döktüm.

Hadi bakalim ben de karatay ve dukani arastiriyorum ya da ayran detoksu ve lahana corbasi diyeti de olabilir

bende bu hafta baya astım diyeti ama inş. pazartesi tam gaz geri başlayacagım adet dönemi nedense insanın iştahı iki kat artıyor .Yavaş yavaş giderse kilolar en azından tekrar geri almayız inş.

ama hanımlar en kolay diyet bu galiba fazla bir ugraş vermiyoruz
yaza kadar idaal kilomuzu buluruz

Elma yerken dudaklarim kabuk kabuk oluo bide dilim eksilikten yara oldu.. Bilmiom bunlar hala bu diyete kolay dedirtio mu? Ben 86.6 idim 84.8 oldum bugun besinci gunum bu hafta yavas ilerledi hatta iki gun durdu simdi de boyle yarin ne olacak bakalim

başlangıç:69.5
1. gün:69.1
2. gün:68.8
sadece 300 gr. ama olsun.böyle yazdığım zaman az az da olsa gidiyor.normalde bu diyete 73.4 ten başlamıştım.üç yüz dört yüz derken gidiyo işte.neredeyse 5 kilo oldu verdiğim.8 kilo 800 gr kaldı.inşallah maşallah gidiyor .hafta sonu yapmıyorum ben.pazartesi tekrar diyete devam.

ya ben 77 yim hazirana kadar 60 olmak istiyorum bu diyeti harfiyen yaparsam haftada 3-4 gün spor yaparsam olur mu sizce? başlıyım mı işe yarıyor mu

Ben 84.8 ciktim bugun 11 martta 89 kilo idim iki haftada 4.2 kilo verdim tugcerdem gunde azcik azcik gidio ama gidio arada bi sifirlamak lazim

Ben 84.8 ciktim bugun 11 martta 89 kilo idim iki haftada 4.2 kilo verdim tugcerdem gunde azcik azcik gidio ama gidio arada bi sifirlamak lazim

canım ben öğlenleri yiyorum.azıcık gitmesinin sebebi o.mesela cuma gününde 300 gr vermişim.ama ben öğlen makarna yedim.hem de iki tabak hem de ekmekli.makarnayı ekmeksiz asla yiyemem.artı bir tabak çorba ve bir kase yoğurt.tam uygularsam inan bana günde çok rahat 1 kilo gide benim.üstelik iki üç tane anca elma yiyorum.benim işim çok stresli çocuklarla uğraşıyorum.aç kalırsam dayanamam.her hafta 2 kilo verebilseydim nisan sonunda rahat altmış olurum.ama gel gör ki çok yavaş ilerliyorum.

ya ben 77 yim hazirana kadar 60 olmak istiyorum bu diyeti harfiyen yaparsam haftada 3-4 gün spor yaparsam olur mu sizce? başlıyım mı işe yarıyor mu

başla tabii.yaramaz mı.tabi ki çok işe yarıyor.elma olduğu için vücudunda sarkma olmuyor sıkılaşıyor.benim yavaş vermemin sebebi tamamen benim pisboğazlığım.yok sa hakkaten uygularsan güzel diyet.evde olsaydım daha rahat olurdu diyetim.ama ben çalışıyorum ve gevşek yapıyorum diyetimi.ona rağmen bu ay yaklaşık 5 kilo verdim.

canım ben öğlenleri yiyorum.azıcık gitmesinin sebebi o.mesela cuma gününde 300 gr vermişim.ama ben öğlen makarna yedim.hem de iki tabak hem de ekmekli.makarnayı ekmeksiz asla yiyemem.artı bir tabak çorba ve bir kase yoğurt.tam uygularsam inan bana günde çok rahat 1 kilo gide benim.üstelik iki üç tane anca elma yiyorum.benim işim çok stresli çocuklarla uğraşıyorum.aç kalırsam dayanamam.her hafta 2 kilo verebilseydim nisan sonunda rahat altmış olurum.ama gel gör ki çok yavaş ilerliyorum.

tuğçecim ben de çocuklarla uğraşıyorum inan dediğin gibi zor. bir de benim koşuşturmacam da çok yogun valla bazen su bile içemiyorum. aslında ben de harfiyyen uyuyorum hele senin gibi yemek hiç yemiyorum ama neden yavaşladı bilmiyorum. ben günde 3 lt su 2 demllik yeşil cay içiyorum. elma da en az 4 en fazla 7 tane yiyorum bazen eti form ve yogurt yiyorum ama bbu kadar oldu ben sanırım dukan yapcam yaa

yaa bn 2gündür yemekle birlikte yapıorm ama hani bol su 2-3 bardak yeşilçay içiorm hiç tartılmadım ama sanki biraz göbeğim indi gibi??? peki çok kilo weren arkadaşlar sizler sadece elma mı yiorsunuz? bn şu anda 68-69 arası gidip geliorm zaten burda takıldm sanki :( we mayısın ilk haftasına kadar 60 olmam lazm :) nnişanlanıcammmm :) nolur bna tüyolar werinde gitsin koca göbeğim :D hepimize başarılar bu yolda istikrarla we çok aç kalmadan zayıflamalar :D öpttmm :)))

tuğçecim ben de çocuklarla uğraşıyorum inan dediğin gibi zor. bir de benim koşuşturmacam da çok yogun valla bazen su bile içemiyorum. aslında ben de harfiyyen uyuyorum hele senin gibi yemek hiç yemiyorum ama neden yavaşladı bilmiyorum. ben günde 3 lt su 2 demllik yeşil cay içiyorum. elma da en az 4 en fazla 7 tane yiyorum bazen eti form ve yogurt yiyorum ama bbu kadar oldu ben sanırım dukan yapcam yaa

dukan güzel diyet.ama ben yapamam.benim bir doktor arkadaşım var.doğumdan sonra iyice enine genişlemişti.geçen yaz bize geldiler.Aman Allahım tanıyamadım.dukanla öyle bir güzel zayıflamıştı ki hem de orantılı .yani yüzün falan erimiyor basen göbek gidiyor.annesi çok yardımcı olmuş.hem yemeklerin kontrolü hem de çocuğuna bakmış.birinin yanında destek olması gerek tabi.
ben de bugün lahana çorbası yapacağım.iki gün yapsam yeter.ama iş yerine nasıl götüreceğim çorbayı bilmiyorum.çok kokuyor.belki de sabah ve akşam geldiğimde içerim.
ayrıca ayran detoxunu senden duydum ve hemen araştırdım.bana çok makbul geldi.iki günlükmüş zaten.lahanayı yapabilsem de yapamasam da sonrasında ben de onu uygulayacağım.çünkü sigara kullanıyorum ve bana iyi geleceğini düşünüyorum

Back
X