ben dukanla 8 kilo verdim ve hemen geris aldım hemde daha fazla olarak
seda sen bu diyete başladın mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben dukanla 8 kilo verdim ve hemen geris aldım hemde daha fazla olarak
ben yemekle beraber yapıyorum porsiyonlarım düştü çarşamba başladım 700 gram gitmiş yavaş yavaşta versem olur
![]()
kızlar hangi markanın yeşil çayını kulanıyorsunuz çok ac zor içiyom yaa
Kilo vermem durdu galiba hem de iki gun verdigim birbucuk kilodan 300 gr geri aldim( sabah bakcm verememissem kilo vermem durdu demektir. Baska bisi denicem
ben de elma yemekten usandım.lahana aldım kereviz yaprağı aldım lahana çorbası diyeti yapacam bir iki gün.p.tesi başlayacağım bu diyete.lahanayı küçük aldım zaten bir iki gün yeter bana.zaten lahana +meyve günümde de elma yiyeceğim.inşallah öncekiler gibi çöpe dökmem çorbayı.daha önce iki üç kez yaptım içemedim döktüm.
Hadi bakalim ben de karatay ve dukani arastiriyorum ya da ayran detoksu ve lahana corbasi diyeti de olabilir
ama hanımlar en kolay diyet bu galiba fazla bir ugraş vermiyoruz
yaza kadar idaal kilomuzu buluruz
Ben 84.8 ciktim bugun 11 martta 89 kilo idim iki haftada 4.2 kilo verdim tugcerdem gunde azcik azcik gidio ama gidio arada bi sifirlamak lazim
ya ben 77 yim hazirana kadar 60 olmak istiyorum bu diyeti harfiyen yaparsam haftada 3-4 gün spor yaparsam olur mu sizce? başlıyım mı işe yarıyor mu
canım ben öğlenleri yiyorum.azıcık gitmesinin sebebi o.mesela cuma gününde 300 gr vermişim.ama ben öğlen makarna yedim.hem de iki tabak hem de ekmekli.makarnayı ekmeksiz asla yiyemem.artı bir tabak çorba ve bir kase yoğurt.tam uygularsam inan bana günde çok rahat 1 kilo gide benim.üstelik iki üç tane anca elma yiyorum.benim işim çok stresli çocuklarla uğraşıyorum.aç kalırsam dayanamam.her hafta 2 kilo verebilseydim nisan sonunda rahat altmış olurum.ama gel gör ki çok yavaş ilerliyorum.
tuğçecim ben de çocuklarla uğraşıyorum inan dediğin gibi zor. bir de benim koşuşturmacam da çok yogun valla bazen su bile içemiyorum. aslında ben de harfiyyen uyuyorum hele senin gibi yemek hiç yemiyorum ama neden yavaşladı bilmiyorum. ben günde 3 lt su 2 demllik yeşil cay içiyorum. elma da en az 4 en fazla 7 tane yiyorum bazen eti form ve yogurt yiyorum ama bbu kadar oldu ben sanırım dukan yapcam yaa