Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

yaw bak anlık bi moral çöküntüsü oldu birden sanki cumaya kadar 5 kilo veremiyecem gibi geliyo kendimi kötü hissediyorum.sınava girecek çocuklar gibiyi.yorgunum,bezginim,kolumu kaldıracak halim yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
imdatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

psikolojik olarak rahat olmanız gerek ama
kilo vermeye odaklanırsan tüm beyninle vücut kendini
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:savunmaya alıyomuş rahat olmalısın öncelikle bence

:dance:
acayip su içerim zaten ben sıcakta bişey yiyesim gelmiyo zaten bi browni dıkadı beni

canim sana birsey demeiyorum zaten zayifsin onun icin arada kacamak yap sen ama elmaliri da hayatinda tut tek zayiflamak icin degil yani guzelik ve dinc saglik icin ve sakin birdaha yazma kacamaklarini

BURDA BAZI HATUNLAR VAR DAYANAMAZLAR VE KACAMAK YAPARLAR BENDE ONLARI BIR GUZEL DOVERIM kaydirigubbakcemile3

YANI SANA BIR YAZAK KACAMAKLARINI SAKIN BIRDAHA YAZMAAAAAAAAAAA YOKSAAAAAAAAAAAAAAA:eek:klava:kaydirigubbakcemile5

toplam 14 kisi 46,2 verdi bir haftada haftaya ortalama 60/70 kg grup
olarak vermemiz lazim

sexybebek baslangic kilo 95 suan kilo 71,4 hedef 58 (7 GUNDE 5,6 KG VERDI)
akrep33 67 55.6 (7GUNDE -8,4 KG VERDI )
kraliche 63 -59,2- 49(11 günde -3,8 kg VERDI)
hickes 63,6 61,8 53 (5gunde -1,8 verdi)
pelince 66 64,7 56(2 günde -1,3kg VERDI)
sila55 93 88 60 ( 7GUNDE -5 KILO VERDI)
twilight11 66 64 53 ( 5gun -2 KG VERDI)
aysee1905 96,2 90,8 58(7 günde -5,4 kg verdi)
ARDA-ALYA 75 71 55( 6 günde -4 kg verdi)
dkeser 107 -104,5- 70( 4 GUNDE - 2,5 kg VERDI)
adml 72,3-68,8- 60(9 günde -3,5 kg VERDI)
dumaniach 63,4 62,2 57 (3GUNDE -1,2KG VERDI)
meliSSAil 67 ? 60 (-700gr verdi :) )
galatasarayli 95 94 65 (1GUNDE -1 KG VERDI )
minni 73 72,3 53 ( 3gunde -700gr verdi)

IKINCI TAKIM BU HAFTA CEZALI CUMAYA KADAR (5/6 KG GIDECEK ONA GORE )

emelyucel 62 ? ?
.Z.E.Y.N.O. 73,2 71,4 60
agliycamama 75 ? 60
saziye19 75 ? 65
shopaholic 77 73,5 55
bakela 75 ? 58
helinaa72 81,8 81 68
Tuana2008 63 ? 52
¤ decemBer ¤ 60 ? 48
naselaslan 80 ? 65
burcum24 96 ? ?
YAREM 61 ? 57
begumgul 77 ? 60
missdance 58 ? 55
hamis 60 ? 50
misis 77 ? ?
nurnida 78 ? 58

NOT CUMA SABAH TARTIYA CIKILCAK (kac gunde kac kilo verildi)

sexybebek beni hamile olarak yazmışsın ya onu HAMİŞ yapabilirmiyiz yani göbekliyim ama o kadarda değil yani bacım kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
:dance:

canim sana birsey demeiyorum zaten zayifsin onun icin arada kacamak yap sen ama elmaliri da hayatinda tut tek zayiflamak icin degil yani guzelik ve dinc saglik icin ve sakin birdaha yazma kacamaklarini

BURDA BAZI HATUNLAR VAR DAYANAMAZLAR VE KACAMAK YAPARLAR BENDE ONLARI BIR GUZEL DOVERIM kaydirigubbakcemile3

YANI SANA BIR YAZAK KACAMAKLARINI SAKIN BIRDAHA YAZMAAAAAAAAAAA YOKSAAAAAAAAAAAAAAA:eek:klava:kaydirigubbakcemile5

pardon tatlım
olmaz bi daha haklısın
yazmam bi daha arada salata gibi şeyler yiyomusunuz
ana öğün olarak yeşillik falan mesela
benim halim kalmıyo 2 tane velet var bende evlerle şenlik oğlanlarım

psikolojik olarak rahat olmanız gerek ama
kilo vermeye odaklanırsan tüm beyninle vücut kendini
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:savunmaya alıyomuş rahat olmalısın öncelikle bence

haklısın dadlum
ama ne yapim elimde değil
eğer bi kilo vermeyim kafamı duvara sürtüp kıvılcım çıkartacammirmirmirmir

yaw bak anlık bi moral çöküntüsü oldu birden sanki cumaya kadar 5 kilo veremiyecem gibi geliyo kendimi kötü hissediyorum.sınava girecek çocuklar gibiyi.yorgunum,bezginim,kolumu kaldıracak halim yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
imdatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

BEBIS MORALNEDEN BOZUK DE BAKIM

KENDINIKOTU HISETMEK YOK YAZAK ANACIM BAK

SEN BU TERAPIYI YAPSANA COK IY OLACAK AMA YAP

GIT BIR ILIK DOUCH AL VE CIKMADAN 1 DAKA SOGUK SU ALTINDA KAL

SONRA KIRMIZI YADA YESIL BIR USTUN VARSA GIY ANACIM VE ACIK BIR YERDE OTUR EVDE OLURSAN IKI CAM AC ORTASINDA OL VE BIR BARDAK SU AL
SONRA 10 DAKA SAKINCE OTUR
5 DAKA HAYATINDAKI KUTTU HISETIREN SEYLERI DUSUN VE HER DUSUNDUNDE
IYCE NEFES AL 10/20 SANIYE ICINDE TUT GOZLERINI KAPAT VE NEFESINI MIDENDE HISET SONRA IYCENE DISA VER BUNU 5 DAKA YAP
SONRA 5 DAKA GUZEL SEYLER DUSUN BUTUN ISTEDIKLERINI DUSUN SAKINCE VE GOZUNU KAPAT NEFES AL MIDENE KADAR YAVAS YAVAS DISA VER BUNU DA 5 DAKA YAP SONRA

O SUYU IC BAK ANACIM NELLER OLUYOR NELLER
ZEVKTEN 4 KOSE OLACAN ANACIM :1hug: COK RAHATLIK HISEDECEN BUNU MUMKUNSE HAFTADA 4 KERE KESIN YAPIN KIZLAR INANKI INSANIN BUTUN HUCRELERI CALISIYOR VE COK BASKA DUSUNMEYE BASLIYORSUN BENDEN SOYLEMESI SAKIN BURAYA GELIP STRESS DEMEYIN BANA ONCE BUNU YAPIN SONRA ZATEN STRESSS YORGUNLUK OLMAZ HADI BEBIS LER

haklısın dadlum
ama ne yapim elimde değil
eğer bi kilo vermeyim kafamı duvara sürtüp kıvılcım çıkartacammirmirmirmir

deli kız seni rahat ol sadece bi zamanlar 75 kg dim ben ilk doğumdan sonra bak bu günlere geldim şükür
gerçi 53 kg dim 55,5 olmuşum şu ara
sinir geldi o yüzzden de buraya takıldım
iyi etmişim dimi

BEBIS MORALNEDEN BOZUK DE BAKIM

KENDINIKOTU HISETMEK YOK YAZAK ANACIM BAK

SEN BU TERAPIYI YAPSANA COK IY OLACAK AMA YAP

GIT BIR ILIK DOUCH AL VE CIKMADAN 1 DAKA SOGUK SU ALTINDA KAL

SONRA KIRMIZI YADA YESIL BIR USTUN VARSA GIY ANACIM VE ACIK BIR YERDE OTUR EVDE OLURSAN IKI CAM AC ORTASINDA OL VE BIR BARDAK SU AL
SONRA 10 DAKA SAKINCE OTUR
5 DAKA HAYATINDAKI KUTTU HISETIREN SEYLERI DUSUN VE HER DUSUNDUNDE
IYCE NEFES AL 10/20 SANIYE ICINDE TUT GOZLERINI KAPAT VE NEFESINI MIDENDE HISET SONRA IYCENE DISA VER BUNU 5 DAKA YAP
SONRA 5 DAKA GUZEL SEYLER DUSUN BUTUN ISTEDIKLERINI DUSUN SAKINCE VE GOZUNU KAPAT NEFES AL MIDENE KADAR YAVAS YAVAS DISA VER BUNU DA 5 DAKA YAP SONRA

O SUYU IC BAK ANACIM NELLER OLUYOR NELLER
ZEVKTEN 4 KOSE OLACAN ANACIM :1hug: COK RAHATLIK HISEDECEN BUNU MUMKUNSE HAFTADA 4 KERE KESIN YAPIN KIZLAR INANKI INSANIN BUTUN HUCRELERI CALISIYOR VE COK BASKA DUSUNMEYE BASLIYORSUN BENDEN SOYLEMESI SAKIN BURAYA GELIP STRESS DEMEYIN BANA ONCE BUNU YAPIN SONRA ZATEN STRESSS YORGUNLUK OLMAZ HADI BEBIS LER

güzelmiş kız aferim sana
deneyelim bunu hanımlar
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Son düzenleme:
ilk doğumda 25 kg aldım
ikincide sadece 8 kg o da doğumda gitti sayılır
yani demek istediğim herşey elinizde hanımlar
insan isteyince herşeyle başa çıkabiliyo

e hani bana alkış

mersi şekerle dediklerinizi yapacam
bu arada denizden yeni geldim
heralde onun verdiği yorgunluk
onun dışında bikinili kızları görünce moralim bozuldu
anam ne bacak var be millette

pardon tatlım
olmaz bi daha haklısın
yazmam bi daha arada salata gibi şeyler yiyomusunuz
ana öğün olarak yeşillik falan mesela
benim halim kalmıyo 2 tane velet var bende evlerle şenlik oğlanlarım

canim arada bazan salatalik yiyorum yada marul gobegini ama zaten aclik yok bende sanki midem kuculdu anamadim simdik gunde 7 kere yiyorum sabah kavalti ve her iki saat elma inanki aclik yok tam tersi sanki cok yemek yemisim de afedersin kusacam gibi yani super bunu hisetmek bile

cunku eskiden gunde 2//3 yerdim ana yemek aralarda da aklina ne gelirse ve tokluk histi olmazdi ama bu elmalar sayesinde allah sukur hic birsey canim istemiyor babam gil restaurant isletiyorlar ve hergun gidiyorum eskiden olsa dayanamazdim yerdim
ama simdik okadar yemekler onumden geciyor canim inanki birsey istemiyor ve hatta kokulardan dolayi midem bulaniyor kafamçokkarıştı:1hug:

KIZ ISTE YANLIS YAPIYORSUN GUZEL HATUN GORKI SENDE ICINDEN DE BENDE BOYLE GUZEL OLACAM HATTA ONLAR CALICAK BOYLE DUSUN KIZ BEN GUZEL KIZ GORDUMMU COK IMRENIRIM VE ICIMDEN HEP DERIM BU BEDENDE BOYLE OLACAK ONLARDA BANA IMRENECEK COK AZ KALDI BANA BIKINI GIYECEM KIZLARI CATLATAGIM zemuszemuskaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

kiskanc garuuu:roflol:
yani burcum bende olsam kiskanirdim herhaldeee:eek:lmaz:
ama burda havalar cok iyi gidiyoo yagmurdan denize girilmiyooo:dance:
kimsede bikini mayo giyemiyooozemuszemus

canim arada bazan salatalik yiyorum yada marul gobegini ama zaten aclik yok bende sanki midem kuculdu anamadim simdik gunde 7 kere yiyorum sabah kavalti ve her iki saat elma inanki aclik yok tam tersi sanki cok yemek yemisim de afedersin kusacam gibi yani super bunu hisetmek bile

cunku eskiden gunde 2//3 yerdim ana yemek aralarda da aklina ne gelirse ve tokluk histi olmazdi ama bu elmalar sayesinde allah sukur hic birsey canim istemiyor babam gil restaurant isletiyorlar ve hergun gidiyorum eskiden olsa dayanamazdim yerdim
ama simdik okadar yemekler onumden geciyor canim inanki birsey istemiyor ve hatta kokulardan dolayi midem bulaniyor kafamçokkarıştı:1hug:

senin adına sevindim canım
insan ne kadar mutlu oluyo kilo verince çok iyi bilirim daha da azimleniyosun
çünkü bende üstte yazdığım gibi 75 kg lerdeydim bi aralar
dediğin gibi elma çok tok tutuyo özellikle sipariş ettim anneme
süper ekşi elma almış bana pazardan bilhassa tok tutan cinsi buldum yani

X