5 yada 6 elma canim iki saat arayla2 günde 800 fena değil günde kaç tane elma tüketiyorsunuz? birde hangi aralıklarla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 yada 6 elma canim iki saat arayla2 günde 800 fena değil günde kaç tane elma tüketiyorsunuz? birde hangi aralıklarla
Cuma gunu tarti gunumuz olsun kizlar
NurryB benim bugun ilk gunum gayet guzel geçti iki saat önce yogurt kurunu yaptim yedim 3 kasik yogurt yarim limon ve bir cay kasigi pulbiber .oda yaglari yakiyomus her gece yigcem ben faydasini gören cok kişi var tavsiye ederim
Slm kizlar elma bende mide yanmasi yapti bu durumda olan var mi ? Ve alternatif cozum bulan var mi acaba ? Ayrica bugun ikinci gunum benim
Mrb nurryB bende bugun kırmızı elma ile devam ettim onda öle bir sorun olmadı sanırım daha uzun sürede gidecek benden kilolar :)) ayrıca cvp için tşk bakalım yarın benim 3 günüm olacak sabah olmasını iple cekiyorum merak ediyorum kilo mu...Mide yanmasi yaptiysa, kirmizi elma ile denmeneni tavsiye ederim.. Ben diyete baslamadan once arastirdim ve bazi insanlarda yesil elma midede yanma yapabiliyormus. Ve onlar icin kirmizi elma oneriliyor, o da etkili ama yesil kadar degi. Yada Cok kotu oluyorsan baska bir diyet denemelisin bence
Kizlar ben dun gece hastalandim kusma ishal bisey yiyemiyorum elma diyetine ara verdim simdilik sonra devam ederim zaten bisey yemiyorum kilo verdim 61 kiloyum
Cok sagol aksam dugune gittik banyoda yapmistim sacim biraz islakti salon da soguktu kazak giymistim kisa kolluydu eve geldim basladi zaten usuttum heralde simdi biraz iyi gibiyimAcaba yalnis biseymi yedin?? Bu anlattigin rahatsizlik herseyden olabilir ama gida zehirlenmesinden dolayida olabilir diye sordum.. Elmalari iyi yikayin yerken bi cok kisi elliyor cunku. Gecmis olsun!
Tartildim kizlar..Bugun 56.8 ile basladim arkadaslar.simdilik sorun yok.gun gun belirtcem kilomu.sabah erkenden yazarim
bende bugün başladım diyet arkadaşın olablirimarkadaşlar bu diyeti inceleyip yapmak isteyen var mı? Benim gibi Salı günü başlamayı planlıyorum. lütfen bi diyet arkadası istiyorum..
Bende ara verdim tansiyonum dusuyo cocugumuda emziriyorum biraz zor oluyo
Bende oyle yapicamCocuk emziriyorsan biraz daha fazla vitamin alabilecegin diyet yap, ne zaman emzirmeyi biraktin , iste ozaman bu tur sok diyetler yap. Benim tavsiyem tabiki ama sen bilirsin :)