Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

NurryB benim bugun ilk gunum gayet guzel geçti iki saat önce yogurt kurunu yaptim yedim 3 kasik yogurt yarim limon ve bir cay kasigi pulbiber .oda yaglari yakiyomus her gece yigcem ben faydasini gören cok kişi var tavsiye ederim

Evet bunu duymustum... ama ben bunu bu elma diyetine son verdikten sonra yapmak istiyorumm ... Hersey ust uste yaparsak acaba vucudumuz yorgunmu duser diye yapmadim.. Ama yogurt kuru cok iyiymis gobek yaglarini eritmek icin

Slm kizlar elma bende mide yanmasi yapti bu durumda olan var mi ? Ve alternatif cozum bulan var mi acaba ? Ayrica bugun ikinci gunum benim

Mide yanmasi yaptiysa, kirmizi elma ile denmeneni tavsiye ederim.. Ben diyete baslamadan once arastirdim ve bazi insanlarda yesil elma midede yanma yapabiliyormus. Ve onlar icin kirmizi elma oneriliyor, o da etkili ama yesil kadar degi. Yada Cok kotu oluyorsan baska bir diyet denemelisin bence

Mide yanmasi yaptiysa, kirmizi elma ile denmeneni tavsiye ederim.. Ben diyete baslamadan once arastirdim ve bazi insanlarda yesil elma midede yanma yapabiliyormus. Ve onlar icin kirmizi elma oneriliyor, o da etkili ama yesil kadar degi. Yada Cok kotu oluyorsan baska bir diyet denemelisin bence
Mrb nurryB bende bugun kırmızı elma ile devam ettim onda öle bir sorun olmadı sanırım daha uzun sürede gidecek benden kilolar :)) ayrıca cvp için tşk bakalım yarın benim 3 günüm olacak sabah olmasını iple cekiyorum merak ediyorum kilo mu...

Kizlar ben dun gece hastalandim kusma ishal bisey yiyemiyorum elma diyetine ara verdim simdilik sonra devam ederim zaten bisey yemiyorum kilo verdim 61 kiloyum

Kizlar ben dun gece hastalandim kusma ishal bisey yiyemiyorum elma diyetine ara verdim simdilik sonra devam ederim zaten bisey yemiyorum kilo verdim 61 kiloyum

Acaba yalnis biseymi yedin?? Bu anlattigin rahatsizlik herseyden olabilir ama gida zehirlenmesinden dolayida olabilir diye sordum.. Elmalari iyi yikayin yerken bi cok kisi elliyor cunku. Gecmis olsun!

Acaba yalnis biseymi yedin?? Bu anlattigin rahatsizlik herseyden olabilir ama gida zehirlenmesinden dolayida olabilir diye sordum.. Elmalari iyi yikayin yerken bi cok kisi elliyor cunku. Gecmis olsun!
Cok sagol aksam dugune gittik banyoda yapmistim sacim biraz islakti salon da soguktu kazak giymistim kisa kolluydu eve geldim basladi zaten usuttum heralde simdi biraz iyi gibiyim

Kizlar benim bugun 6 gun. Ve kilo vermem 3 gundur duraklardi 58.8 ile basladim bugun 55.4 idim. Ben bu diyete ara veriyorum bu yuzden. Migedeye biraz normal yemek indirecem sonrasinda baska bisey denemem lazim.. Hepinize kolay gelsin!!

bende bugn basladm 67 kiloyum hedefim 60 biraz baş ağrısı yaptı onun dısında açlık hissetmiyorum ama canm cok şey çekiyo sabh tartlıp yazıcam

54.5 olmusum. Ama dun kacamak yaptm eti form biskvusi yedm.bi avuc da leblebi.zormus ama cuma ya kadr kacamak yaparak devam etcem

Ne yalan soyleyim dun hic elma yemedim ve aksam aclik hissi olmasa bile aksam yemegimi yedim, ayiptir solemesi bir parcada borek yedim.. Veeee sabah kalktim tartildim 100 gram vermisim :) Migdeye sok etkisi erdim , biraz devam etmek icin tereddutte kaldim.. bari bugun elmaya devam ediyim diyorum

Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Yazın bu diyeti 5 gün uygulamıştım ve 3 kilo vermiştim . Tekrar başlamayı düşünüyorum. Beraber yapabileceğim bir arkadaş arıyorum kendime :)

X