Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ben de yaptım daha sonra sexynin son yaptığıyle düzelttim kendiminkini öle yazdım..

merhaba kıslar
sexybebek evin hayırlı olsun canım
helal size kıslar maşallah harika gidiyosunuz
ben devam edememiştim çok üzgünüm olsun yinede sizlerin
verdiğini görünce ben vermiş gibi seviniyorum
sexyciğim ben oruç tutmuyorum sağlık sorunlarım yüzünden
diyeti tam uygulamak bana ağır geliyor tansiyon sorunumda var
lütfen bu diyetin hafifleştirilmiş şekilde nasıl uygulayabirim
benim gibi rahatsız olanlarada örnek olmuş olur
şimdiden teşekkür ederim bebem opuyorumnanaktan

valla kız bırkac kere yazdı hamıs yaz dıye yazıyorum bı bakıyom hamıle dıye cıkıyor kız gerı yazıyor gerı yapıyorumgerı hamılene bu anlamadım sınır oldum valla

olmuosa olmuodurr ıstee napalımmm yaaa ben sanaa ısrarlaaa soruom sen cwp vermıonn kıyafte olaraKKK kot olarakk kac beden ınceldınnn :KK43:mafoldumben

merhaba kıslar
sexybebek evin hayırlı olsun canım
helal size kıslar maşallah harika gidiyosunuz
ben devam edememiştim çok üzgünüm olsun yinede sizlerin
verdiğini görünce ben vermiş gibi seviniyorum
sexyciğim ben oruç tutmuyorum sağlık sorunlarım yüzünden
diyeti tam uygulamak bana ağır geliyor tansiyon sorunumda var
lütfen bu diyetin hafifleştirilmiş şekilde nasıl uygulayabirim
benim gibi rahatsız olanlarada örnek olmuş olur
şimdiden teşekkür ederim bebem opuyorumnanaktan

OZAMAN AYNI SEKIL DEVAM ET CANIM ELMALARA VE YESIL CAY VE 3LIT SU AMA 17 DE NORMAL YEMEK YE EKMEKSIZ OLDUMU ARTIK EVDE NE VARSA AMA DIYELIM PILAV VE TAVUK 2 YEMEK KASI PILAV VE TAVUK VE SALATA GERI KALAN KAVALTI VE ELMALAR OLDUMU CANIM ANCAK BOYLE KILO VERIRSIN HEM BAK SANA YEMEK VAR SANA KIYAK GECIYORUM UNUTMA kaydirigubbakcemile5

HERSEYDEN ONCE SAGLIK CANIM KENDINI IIY HISETTIKCE YAP ZORLAMA KENDINI OLDUMU opuyorumnanaktan

OZAMAN AYNI SEKIL DEVAM ET CANIM ELMALARA VE YESIL CAY VE 3LIT SU AMA 17 DE NORMAL YEMEK YE EKMEKSIZ OLDUMU ARTIK EVDE NE VARSA AMA DIYELIM PILAV VE TAVUK 2 YEMEK KASI PILAV VE TAVUK VE SALATA GERI KALAN KAVALTI VE ELMALAR OLDUMU CANIM ANCAK BOYLE KILO VERIRSIN HEM BAK SANA YEMEK VAR SANA KIYAK GECIYORUM UNUTMA kaydirigubbakcemile5

HERSEYDEN ONCE SAGLIK CANIM KENDINI IIY HISETTIKCE YAP ZORLAMA KENDINI OLDUMU opuyorumnanaktan

tamam canım bide böyle devam edeyim
kahvaltı, akşama kadar elma, yeşilçay,su akşamda hafif yemek
çok teşekkür ederim canım çok saol opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nasıl yanııı 8 bedenmıııııı ınceldınnnn ooooo superr ozman ben 2 beden hayli hali ıncelırım 50 kıloo olupta SISMAN OLAN YOKTUR HERHLADE:d

nasıl yanııı 8 bedenmıııııı ınceldınnnn ooooo superr ozman ben 2 beden hayli hali ıncelırım 50 kıloo olupta SISMAN OLAN YOKTUR HERHLADE:d

HAHAHAHA kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

OLURSA OZAMAN ILK KEZ SEN OLURSUN CANIM 50 KILO OLUPDA SISKO GORUNEN KIZ DELIMISIN INCECIK OLURSUN SOPA KADARkaydirigubbakcemile3

HAHAHAHA kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

OLURSA OZAMAN ILK KEZ SEN OLURSUN CANIM 50 KILO OLUPDA SISKO GORUNEN KIZ DELIMISIN INCECIK OLURSUN SOPA KADARkaydirigubbakcemile3

eskı kıyaftlerımı giyiyorumdaaa oluolarr yaa okdr mutlu oluyrm kıı 8 kılo verdım ben kendı cabamlaa 1 bucuk aydaa .... sımdii istyrm kııı 50 kilo olimm 28 29 beden kot giyimm offff süper olurrr

X