• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kimse gelmeyince gidip uyumuşum ben de 🤔

Geçmiş olsun canım, neyin var.

Çok geçmiş olsun canım, inşallah diğerine de geçmez, tez zamanda şifa bulun 🙏

🤣🤣

Az yiyorsun biraz kalorili yiyecekler ekle demek istemiş şair burda 🤣🤣
ŞUrda 2 gün kaldı umudumu yitiremezsinnn :p

12 Mart Çarşamba Menü
Sahur: su
İftar: 1 kase ezogelin çorbası, fırında kıymalı sebze (kabak, patlıcan, soğan, sarımsak üzerine domates soslu kıyma), acı biber ve fasulye turşusu
Çayın yanında: 1 hurma, çiğ fındık, ceviz

Su: 1,5 lt
Spor: 40 dk dışarıda yürüyüş

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Azmet5255 Azmet5255

Belki de planım budur 🤣🤣

Ben de güldüm canım ben de ama acı acı güldüm. Benim kaptanligimda costuramadim seni 🤣🤣
Yaaaa üzme beni vallahaa kocam vardı zor ediyordum o hafta şansıma bianda birsey oldu bana bayrama kadae bozmayacağım inşaallahh bide kendisi oruçlu oruçlu iken ben daha iyi ettim

Geçmiş olsun terardan.
Menülerin kontrollu afiyet olsun💙
Teşekkür ederim canım
Kimse gelmeyince gidip uyumuşum ben de 🤔

Geçmiş olsun canım, neyin var.

Çok geçmiş olsun canım, inşallah diğerine de geçmez, tez zamanda şifa bulun 🙏

🤣🤣

Az yiyorsun biraz kalorili yiyecekler ekle demek istemiş şair burda 🤣🤣
Cok sagol canım. Sen nasıl oldun daha iyi misin

Yaaaa üzme beni vallahaa kocam vardı zor ediyordum o hafta şansıma bianda birsey oldu bana bayrama kadae bozmayacağım inşaallahh bide kendisi oruçlu oruçlu iken ben daha iyi ettim
Aman canım bozma, bu hafta seni acayip motive gördüm sevindim. Tatlı tatlı takılıyorum ki iyice gaza gelelim 💃💃
Teşekkür ederim canım

Cok sagol canım. Sen nasıl oldun daha iyi misin
Çok şükür canım bir tık daha iyiyim ama günün bazı saatlerinde bayağı ağır geçiyor yine. Senin yavru nasıl bugün.

Aman canım bozma, bu hafta seni acayip motive gördüm sevindim. Tatlı tatlı takılıyorum ki iyice gaza gelelim 💃💃

Çok şükür canım bir tık daha iyiyim ama günün bazı saatlerinde bayağı ağır geçiyor yine. Senin yavru nasıl bugün.
İnşallah daha iyi olursun canım dikkat et bu hastalık geçmiyor iyice dinlen yoksa geri geliyor . Onlar da idare eder çok oksuruyor biri sabahları özellikle hava veriyorum işte zorla tutabilirsem bakalım geçecek inşallah.

İnşallah daha iyi olursun canım dikkat et bu hastalık geçmiyor iyice dinlen yoksa geri geliyor . Onlar da idare eder çok oksuruyor biri sabahları özellikle hava veriyorum işte zorla tutabilirsem bakalım geçecek inşallah.
Sürekli evdeyım canım, yemek haricinde iş de yapmıyorum nerdeyse. Haftaya işe gideceğim mecburen, o arada inşallah geçmiş olur artık.

Çocuğu o cihazın başında tutmak zor gerçekten, bir de acayip baş dönmesi yapıyor kullanılan ilaç.

Biliyorum bebeğimm😀😀😀 şuan açkarna sirkeli su ictim 1litre kabızlığım gitti

Back
X