Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim, hakkınızda hayırlısı olsun canımGünaydın kizlarben aradığım evi buldum sanirimmmm
çokça dua edin bu ara bana olur mu ?
![]()
İnşallah guzelllik .işiniz rast gitsin mutlulukla hallolsun inşallah çıtırcık pıtırcık![]()
![]()
Ay saol canm . İnşallah rast gider de aliriz. Bugn 1 30 da gidecez yine detaylı bakacam . Anlaşırsak baslatacaz işlemleri .Çok sevindim, hakkınızda hayırlısı olsun canım![]()
Eee boyle kiloyu verdin sonra? Diyetisyenler sureklilik saglar,senin beslenmeni yasam bicimin haline getirir... Boyle yapip kilo veriliyor sonra normal duzen aile hayati sosyallik derken geri aliniyorne zamana kadar 4 ten sonra yemeyeceksin?
İyiyim kuzum merak etme tedbir amaçlı dikkat ediyorum. Bugün ağrı azaldi. TeşekkürlerYaa çok geçmiş olsun![]()
Bomba gibiyim, üflesen yere yapışacağımHerkes iyi mi
Su içtiğim kabı ölçtüm 450 ml miş![]()
Canım Simayim seni umutlu görmek çok iyi hissettirdiinsa canımmmm insa berbaeriz 60 gorecegizbenimde boy 168 hedef 60 ama 5er 5 er insa ulasacagim
hep birlikte
yarından itibaren insa kaptanım
tesekkür ederim beni sectigin için kaptanım
![]()
Afiyet olsun kaptanımBen de menümü yazayım
Kahvaltı 14
2 yumurtalı soğanlı kaşarlı omlet
10 çiğ fıstık
3 grissini
Akşam 19
Kırmızı fasulyeli peynirli salata
2 lt su
5400 adım 540 p
Eki Görüntüle 3376720
Elhan
Mthn83
Cordelia
İyiyim kaptanim 2 lt suyum bittiHerkes iyi mi
Su içtiğim kabı ölçtüm 450 ml miş![]()
Posali mi süzülmüş mü? Allah kolaylik versinBugün akşam 17:00 a kadar taze sıkılmış elma suyunu suyla karıştırıp içeceğim, en az 1 lt, olmak kaydıyla 3 lt ye kadar içmem lazım
Süreç başladı, inşaAllah başarıyla tamamlarım![]()
Cuma günü tacı giydirecegiz külkedisi kraliçemizeŞimdi buralarda bir kraliçe edasıyla dolassam da evde kül kedisi modundayim
Gidip biraz temizlik yapayım. Sizi önce kendinize sonra birbirinize emanet ediyorum
Yemiyorsuuuuuuun yemiyorsuuuuuuun
Görüşürüz![]()
Elhan
s i d e l y a kızçeler çok aktif olamıyom misafirlikteyim çarşambaya kadar tartı yok burda
p.tesi bildirim yapamayacağım
![]()
Bebeğimsin benimSidoşumun hatrina pazartesiye izin yazdım tatlım sanastrese girme yeter ki
![]()
Tamam bitanem önceden haber ettiğin için teşekkür ederim. İdare ederizBebeğimsin benimçok ani gelişti gezme işi yoksa hafta izni yazdırırdım
yine de dikkatli gidicem ama
![]()
Katı meyva sıkacağıyla sıkıyorum, her içmede taze taze, her seferinde makinanın gerekli parçalarını yıkıyorumPosali mi süzülmüş mü? Allah kolaylik versin![]()