- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ne ulen.(iyiyim çok şükür) Bu espiriyi ilk duyuyorumİyidir Bozam senden Whatsapp![]()
Whats up işteBu ne ulen.(iyiyim çok şükür) Bu espiriyi ilk duyuyorum![]()
Paylaştıktan sonra gordumListelere Perşembeyi almıyorum. zaten her gün spora gerek yok haftada 4-5 gün ideal![]()
Canım yaptıysanız paylaşın mutlaka ama perşembeler liste dışıPaylaştıktan sonra gordum![]()
Espri değil ki WhatsApp naber demek.Bu ne ulen.(iyiyim çok şükür) Bu espiriyi ilk duyuyorum![]()
Ahh DolunayCanim ne cekti
Portakal limon kabuklu üstü tozsekerli anne kurabiyesiiste bunu desem hemen yapar annem o yuzden size diyorum
yaninda da ılık süt
![]()
Şaşkın
Anaaa benide vurduAhh Dolunay
Nasil ugrastim günün birincisi olcam diyeŞaşkın![]()
İnşallah olmaz canım. Günün 1.' si olduğun kesin. TebriklerAnaaa benide vurdu
Nasil ugrastim günün birincisi olcam diyenolcak simdi yarin spor odemim olur kesin
![]()
Teşekkür ederim ahahahahaİnşallah olmaz canım. Günün 1.' si olduğun kesin. Tebrikler![]()
Yumurtluycaz kolay mıAfiyet olsun canım
Bugün hep tavuk ve salata günü olmuş menülerde![]()
Bizde seni seviyoruzDiyetisyene gitmeden önce simit yiyorum sizin için akşam yemeği bile yemiyorum. Burası daha önemli![]()
Spordami ödem yapıyorAnaaa benide vurdu
Nasil ugrastim günün birincisi olcam diyenolcak simdi yarin spor odemim olur kesin
![]()
Ayy çok tanıdık geldi ,Eşim işe gitti, insaallah zaman bulabilirsem adım aticam. Onun yaninda atmak sacma geliyor![]()