- 18 Mart 2018
- 30.765
- 122.369
- 598
- 35
Evet, babam evden eksik etmezdi, ama babamın helvası biraz kuru oluyor, kızımınki yumuşacıkAy benim annemle babamda öyle bende çok severim özellikle böyle kıpkırmızı olursa helva![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet, babam evden eksik etmezdi, ama babamın helvası biraz kuru oluyor, kızımınki yumuşacıkAy benim annemle babamda öyle bende çok severim özellikle böyle kıpkırmızı olursa helva![]()
Benimde kızımla aramızda yarım saatlik mesafe var, ben hastalıktan dolayı yardımcı olamadımCok gecmıs olsun ben gurbetım zaten annem yanımda degıl malesef![]()
Beğendinmi kabak Spagetti yi6 Ocak
8.00 Kahve
11.00 Bir tutam fıstık,
kuru üzüm, ceviz , filtre kahve
16.00 Kabak spagetti , üzerine bir parça ızgara tavuk dograndı , bir bardak ayran
İki litre su
Açım uyumaya gidiyorum.
@Jasminium84
Sizin puanınız kaçtır efendimNe harika bir puann , tebrikler![]()
YemedimFezocummmm gel bak sana ne vereceğim
![]()
Geldi bile bacaklarıma bacaklarıma vurdu sopayıOy oy oyyyyyyy maşallah hamarat hatunellerine sağlık ama bir an önce mutfağı boşaltmalısın @Elhan şafak operasyonuna gelebilir elinde sopasıyla
![]()
Benimkiler de böyle deyildiNiye benim annem ve kayınvalidem böyle degilllllll![]()
Yemedim canımHelvalar, kurabiyeler dayanamıyorum
Sakın yeme sakın sakinnnn![]()
Herkesin farklı oluyor demekki bende yapınca içinde topaklar kalıyor hepEvet, babam evden eksik etmezdi, ama babamın helvası biraz kuru oluyor, kızımınki yumuşacık
KATILIM FORMU
ADINIZ: Nehir
YAŞINIZ: 37
BOYUNUZ:1.62
KİLONUZ:84
HEDEF KİLONUZ:67
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Hemşire asistanı
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Tiroidlerimin az çalışması , sporsuzluk ve aşırı yemek yemek .
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Evet
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlığım için
OhhBenimkiler de böyle deyildi
İkiside yemek tercih eden tür, annem elden düşene kadar kendi yaptı, kayınvalidem ben gelin gelince elini çekti![]()
Bir defasında kızım yaptı, içinde minicik topaklar vardıHerkesin farklı oluyor demekki bende yapınca içinde topaklar kalıyor hep![]()
Yaaa benimde aynı işteBir defasında kızım yaptı, içinde minicik topaklar vardı
Çok hoşumuza gitti, arkadaşa yolladım, içine ne koydunuz çıtır çıtır çok güzeldi dedi![]()
Birdaha tutturamadı onuYaaa benimde aynı iştebazı yoreler bilerek öyle topak topak yaparmış omaç helvası diyorlar. Yemeğin her türlüsü güzel ya
![]()
Hoşgeldiniz![]()
Hoşbuldum kızlarHoşgeldin canım