- 8 Ağustos 2008
- 35.420
- 42.943
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sidoşum çok geçmiş olsun. Şehir dışında olduğunu biliyordum ama hastalandığından haberimiz olmadı. Acil şifalar dilerim. Kilo hiç sorun değil bunun için lütfen üzülme. İyileşince devam edersin..Merhaba herkese hayırlı cumalar
Bu hafta çok zorlu geçti benim için. Hafta sonu şehir dışına çıkmam gerekti. Döndükten sonra çok rahatsızlandım hastanede yattım şuan evimdeyim daha iyi olacağım inşallah. İnternet paketin bitti haberdar edemedim.
Bu süreçte sıfır hareket çok az su ve beslenmeme de çok dikkat edemedim. Malesef sonuç kötü olduEfenin_Annesi kaptanım ve takım arkadaşlarım çok üzgünüm özür diliyorum sizden
Eki Görüntüle 3328767
Geçen hafta 65.00
Bu hafta 66.75
Fark +1.75
Elhan
Masterfite devam etmek istiyorum ablacım
amin canımın içi, Allah dermansız dert vermesin hiç birimizeGüzel casminimsana kavuşmanın tadına varamamisken tekrar gitmenin hüznü çöktü. Allah yaralarını iyileştirsin tekrar gel yanımıza inşallah
![]()
Tebrikler
Tebrikler kaptanım çok güzel bir sonuç.
Ayyyy yerim ben seniamin canımın içi, Allah dermansız dert vermesin hiç birimize
Yaaaa o kadar tatlısın, o kadar içtensin kiayaklarım gidemiyor, ayrılamıyorum senden de buradan da cidden, içim acıdı yaaa
o zaman kabul ederseniz, şimdilik sohbet için kalayım sizinle olayım, kendimi toplayıp gerçekten kendimi iyi hissettiğimde kabul ederseniz takımlara gireyim.
Tamam cnm olsun düzene oturursan yani yada bu resim paylaşmayı görev edinirsen kacamaksiz ve sağlık öğünler hazırlamak keyif verecek sana ve meyvesinide goreceksinEvet halledicem inşallah canim sabah yediğimi çekecektim ama tel kapalıydı bundan sonra çekmeye caliscam
Merhaba herkese hayırlı cumalar
Bu hafta çok zorlu geçti benim için. Hafta sonu şehir dışına çıkmam gerekti. Döndükten sonra çok rahatsızlandım hastanede yattım şuan evimdeyim daha iyi olacağım inşallah. İnternet paketin bitti haberdar edemedim.
Bu süreçte sıfır hareket çok az su ve beslenmeme de çok dikkat edemedim. Malesef sonuç kötü olduEfenin_Annesi kaptanım ve takım arkadaşlarım çok üzgünüm özür diliyorum sizden
Eki Görüntüle 3328767
Geçen hafta 65.00
Bu hafta 66.75
Fark +1.75
Elhan
Masterfite devam etmek istiyorum ablacım
Bravoooo aşkommmmm
Uleeennn senin varyaaa ne fenasın demedjn demedin bombeyi saldın ortaya
Evet inşaallah 2. Seviyeden önce düşerim, 2. Seviyede az gidiyorCanım fezom tebrikler![]()
70' lere az kaldı şükür![]()
Bizim kaptan da ortalığı sallamış
Şimdiden sıhhatler olsun eküricim.Birazdan kuaföre gideceğim enseyi açtırıp incelecek saçlar.
Tatlım tebrikler.Günaydınlar hadi alalım sonuclari
Cuma :82.40
Pazartesi : 82.05
Cuma :81.35
-1kilo
Elhan
Efenin_Annesi
Beynini yanlış kodlama..Evet inşaallah 2. Seviyeden önce düşerim, 2. Seviyede az gidiyor
Ama cok guzell gidiyosun yaaaGITTIM GELDIM 95.1 KG CIKTIM GEC ATARIM BIRAZ BEKLEYIM DEDIM 94.9 KG GOREMEZ MIYIM DIYEHAFTAYA KISMETMIS SANIRIM NEYSE GELELIM FARKIMIZA
GECEN CUMA 96.7 KG
BUGUN 95.1 KG
FARK -1.6 KG saygılar efenimmmn![]()
Elhan
Jou
Ellssa
Eki Görüntüle 3328800
Tebrikler güzel kaptanım. Seninle yarışmak güzeldi. Teşekkür ediyorum her şey için.GITTIM GELDIM 95.1 KG CIKTIM GEC ATARIM BIRAZ BEKLEYIM DEDIM 94.9 KG GOREMEZ MIYIM DIYEHAFTAYA KISMETMIS SANIRIM NEYSE GELELIM FARKIMIZA
GECEN CUMA 96.7 KG
BUGUN 95.1 KG
Elhan
Jou
Ellssa
Eki Görüntüle 3328800
Eminecim geçen cuma kaçamağı, bir de pazartesi arkadaş buluşması beni hedeften uzaklaştırdı.Tebrikler cancagazim Biz senle aynı yoldan gidiyoruz cokk çaba az gramama saglam adımlarla ilerliyoruz az veriyoruz kalıcı veriyoruz
![]()
Tebrikler kaptanımGITTIM GELDIM 95.1 KG CIKTIM GEC ATARIM BIRAZ BEKLEYIM DEDIM 94.9 KG GOREMEZ MIYIM DIYEHAFTAYA KISMETMIS SANIRIM NEYSE GELELIM FARKIMIZA
GECEN CUMA 96.7 KG
BUGUN 95.1 KG
Elhan
Jou
Ellssa
Eki Görüntüle 3328800
Kendime maşallah vermemistimAma cok guzell gidiyosun yaaa
Tebrikler güzel annem.GITTIM GELDIM 95.1 KG CIKTIM GEC ATARIM BIRAZ BEKLEYIM DEDIM 94.9 KG GOREMEZ MIYIM DIYEHAFTAYA KISMETMIS SANIRIM NEYSE GELELIM FARKIMIZA
GECEN CUMA 96.7 KG
BUGUN 95.1 KG
Elhan
Jou
Ellssa
Eki Görüntüle 3328800
Ben hala aynı kilodayımm 65Kendime maşallah vermemistimvereyim 8lere 5 kala
![]()