- 13 Ağustos 2022
- 7.174
- 32.176
- 478
Sağol canım ablam bugün aktif değildim kusura bakmayın misafirim vardıAfiyet olsun Hayalcim.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım ablam bugün aktif değildim kusura bakmayın misafirim vardıAfiyet olsun Hayalcim.![]()
Sonra niye veremiyorum oyyy hayall11:00
Müsli sütle
13:30
Şekersiz sütlü kahve
19:00
5 yaprak sarması
1 dilim ekmek
Salata
1.5 lt su
600 ip atlama
Elhan
gezegenfeza
Jou
Yedin tabiKızzz geçen haftadan kalan yaprak vardı annemler geldi onu sardık![]()
Yalnız cuk oturduİçli köftelerin boynu bükük kalmasın diyorum bu cevaba![]()
Yarın aklına düşer , oradan da midesineYalnız cuk oturdu![]()
Yoğurt kürü iştah kapatıyo abla dene ye bende yedim istahim gittiAçimmmm![]()
Kact akapattınkiGünü erken kapatınca acıkıyorum
Ne yapmışım ya yineSonra niye veremiyorum oyyy hayall![]()
Sarma yemişsin aksam aksamNe yapmışım ya yine![]()
Farketmez ya hepimiz burda destek olalım birbirimize yeter kaptanım yarın menüyü tam atarımÖyle olmaz ama bana geleceksen olur
Sabah pohaça , öğlen sandeviç , akşam ekmek ce ikindide diyette olsa bisküvi olduğu için 4öğün de birden karbonhidrat olduğu için dedim canım. Yoksa zaten bu güne kadar olan menülerin harikaydı hep söylüyorum. Onun içinde eksi görmen çok normal . Bu gün ki menü seni üzmesin diye dedim. Emziriyorsunda tabi ki sen kebdi durumuna göre ayarla canım.
Kız bana geldin iştedaha ne istiyorsun
Zaten Jou ile ikinizi alma istiyordum. Ayrılmak istemiyorsanız oda gelsin daha iyi
![]()
Aşkomm yaa vallahi haklısınız ben cuma günü verdiğim kiloyu cumartesi tekrar alıyor um yoksa şimdi 64 şerde olmam lazımdı valla hepsi eziyet bana
İnşallah abla zaten Az kaldı hedefe 60 A ineyim yeter çünkü fazlası beni çirkin gösteriyorAfiyet olsun canım, 300 de yarın gider
Cumaya kadar da Allah ne verdiyse![]()
Evett o mesele ye döndü ama çok üzgünüm şuan 66 olabilirdimVur dedik öldürdün kuzum ya![]()
Sana annem diyebilir miyimSarip sarmalayici ne güzel bir mesaj olmuş pamuk gibi oldum.
Şey karşı takimdayim ama olsundu.
![]()
Ağzından bal damlıyoo![]()
Ağlattın![]()
![]()
![]()
Insallah bu hafta güzel gidercuma günü sevinçlerimiz bir olur
![]()
Yine olursun tatlım.Evett o mesele ye döndü ama çok üzgünüm şuan 66 olabilirdim![]()
Sağlıklı olan bir şey kolay kolay pakete girmiyor bebem.
Yok irademi bozamam aslaSen önden al ödülüŞuan Fezaya geçmişken pizza için uygun bir zaman
![]()