- 21 Ekim 2019
- 5.253
- 26.245
- 548
Ben acı sevdiğimden bu çok hoşuma gitti favori kahvaltim olduAlla allaa kız değişik geldi bana iyiymiş deneyecemkabak alırsam tabi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben acı sevdiğimden bu çok hoşuma gitti favori kahvaltim olduAlla allaa kız değişik geldi bana iyiymiş deneyecemkabak alırsam tabi
![]()
Olur tatlım çok sevinirim.Aslında ben yapabilirim sen bana bir kez anlatsan![]()
Aaa lutfen bende cok severim acılı yemek acısız hic yemek yapmam kızımada ayrı yapiyorum bizimle yiyeceksede gene ayırıyorum döküyorum pulbiberBen acı sevdiğimden bu çok hoşuma gitti favori kahvaltim oldu
Sibelcim rakibim ol dedim ama cevap alamadımBu arada 9000 adım atmışım. 6000 kesintisiz oldu. 3000 de gün içinde atmışım
Yarın ne varYok ekmek bize CIS. Ama yarını nasıl halledeceğim bilmiyorum.
Haftasonu gelince işler degişiyorr totona sahip çikDemeyeyim kız![]()
O en önemlisi ama ağızdan sahip cikmasan totonda alır gerisi sana emanetAğzıma sahip çıksam daha iyi olacak bence![]()
Gözümden kaçmış hocam . Seve seve tabi ki.Sibelcim rakibim ol dedim ama cevap alamadım![]()
Madem ısrar ediyorsun kabul ediyorum.Gözümden kaçmış hocam . Seve seve tabi ki.
Ensendeyim hocamMadem ısrar ediyorsun kabul ediyorum.![]()
Tamamdır müsait zamanında özelden konuşalım ablacimOlur tatlım çok sevinirim.Formülü veriririm sana. Hesap yapıldıktan sonra sonuçları aciklariz.
Silahlar çekilsinEnsendeyim hocambırakmam artık
Yazılımla ilgili canım o. Değiştiremiyoruz.Bu arada bu İSİMLERİMİZİn altında beni mesela guru yazıyor. Bu ne demek. Nereden değiştiriyoruz. Bilen var mı? Balıklama daldım başka şeye.