Ya inşallahSağol canım .Hepimiz için hayırlı olsun.![]()
Sende takımlara hoşgeldin. Senden çok umutluyum bu hafta.
inşallah cuma bizi yine şok edeceksin.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya inşallahSağol canım .Hepimiz için hayırlı olsun.![]()
Sende takımlara hoşgeldin. Senden çok umutluyum bu hafta.
inşallah cuma bizi yine şok edeceksin.
![]()
Tesekkur ederim kaptanımMenü harika canım. Afiyet olsun.![]()
Kız bismillah daha durYa inşallah![]()
kilom dirence girmezse
![]()
OyyyyEvet pazartesi alacağım seni![]()
istemiycemki zaten bohçanı alıp kaçırıcam seniOyyyygezegenim vermez beniii
![]()
Hahahahahaha kızz ne guzel laftı bu ulan sen varyaistemiycemki zaten bohçanı alıp kaçırıcam seni![]()
Biz bu yola kellemizi koymuşuz. Ölmek var dönmek yok tövbe tövbeTabi kiiiiiiiiikinizide aldım hemen
bence de kesin garantiledik .
tabi böyle deyip salmayalım biz ne kadar versek kar diyelim. Fazla fazla verelim inşallah.
![]()
Masterchef sibelim![]()
Palamutum yerine hamsicum diyordur ne diyecek kuzumNe diyor![]()
Kiz hele insan tarif yazar nasıl yapıyorsun kabaktan bezmiş olan biri olarakİyiaksamlar bugün bende abarttım dışarıda olunca
Sabah
Yine kabak omlet ( ben çok sevdım bunun tadını birde acılı yapiyorum )
Akşam saat 16 da
Adana dürüm
Bir kaç adet midye
1 adet mayalı bir içecek
Su 1 litre ancak.oldu
Spor öğlene kadar mutfak dolap temizligi in cik bacaklarım ağrıdı
Elhan
gezegenfeza
Afiyet olsun Sibelcim.Bende menümü yazayım
Kahvaltı 4-5 çatal patates kızartması
2 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
1 bardak çay
1 yarım dilim ekmek
Ara öğün
2 küçük mandalina
Sonra bir ara öğün daha yaptım
1 mandalina
Akşam
7-8 yemek kaşığı Hatay tava
Elhan
blonde ambition
HahahahahaPalamutum yerine hamsicum diyordur ne diyecek kuzum![]()
Vallahi özel bir şey yok kabağı rendeliyorumaci biber doğrayıp az yagda soteleyip yumurta kırıyorum karabiber pul biber ohhh misssss tavsiye ederimKiz hele insan tarif yazar nasıl yapıyorsun kabaktan bezmiş olan biri olarak![]()
Aslında ben yapabilirim sen bana bir kez anlatsanSidoşum haklısın. Hatta bunu çoğu zaman dile getirdim. Her üyenin yüzdesini almak bayağı zaman alıyor. Bir saatte bitireceğim iş iki saati buluyor. Zaten çok acemiydim . Kamera arkasında kaptan Elif bayağı yardım etti. Ben tabloyu hazırladıktan sonra yüzde işini hesaplarım diyen bir arkadaş olursa dediğin gibi yaparız.![]()
Yok ekmek bize CIS. Ama yarını nasıl halledeceğim bilmiyorum.Afiyet olsun Sibelcim.Hatay tava ve ekmeksiz harikasın
![]()
Alla allaa kız değişik geldi bana iyiymiş deneyecemVallahi özel bir şey yok kabağı rendeliyorumaci biber doğrayıp az yagda soteleyip yumurta kırıyorum karabiber pul biber ohhh misssss tavsiye ederim