- 29 Mayıs 2010
- 31.244
- 84.550
- 798
Ben aldırıyor kalorisi fazla diye biliyorumKızlar mısır ekmeği kilo aldırıyor mu bir dilim yiyecem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aldırıyor kalorisi fazla diye biliyorumKızlar mısır ekmeği kilo aldırıyor mu bir dilim yiyecem
HmmBen aldırıyor kalorisi fazla diye biliyorum![]()
Pilav biraz fazla gelmiş ama08.06.2023
Ac karnına
08.002 bardak su
Türk kahvesi tarçın kakao sütlü soğuk kahve
1 hurmaKahvaltı 09.30 sucuklu kaşarlı yumurta Ara öğün süt dilimi
YeşilçayAkşam15.30 3 tabak bulgur pilavı Adim
Su3000
1.5 litre su
Tamam o halde napalım gram gramAz veren candan çok veren maldan demişler sus sus iyi böyle![]()
Hee anladım bebisimm dikkat et kendineYok gülüm bir gün tek yaptım o
Ay ay yarin cuma tsrti günü degilmi yani bomba mi olur bilemiyrm ama buraya yazip hesap veriyor olmak duygusu beni daha disiplinli yapacaltir eminim bir sonraki hafta icin daha iyi olur insYarın bomba bir tartıyla geliyorsun aramıza![]()
100 gram 330 kaloriKızlar mısır ekmeği kilo aldırıyor mu bir dilim yiyecem
Aynen canim benden bugun yazmaya basladim menulerimi vakalim Allah utandirmasin artik hep beraber kurtulalim fazlliklsrdankahvaltım : domates , salatalık, çeyrek avokado, yumurta, azıcık peynir (20 g) , ve bir parça ıspanaklı gözleme.
Ara öğün olarak sadece kahve içtim az önce.
Bugün sadece iki ana öğün iki ara öğün yapacağım çünkü kahvaltıyı geç yaptım .
Spor ayapamayacak gibi duruyorum ama çamaşır katlarken falan dans ediyorum
bugün mü başladın canım sen de beraber başlamış olduk bak![]()
Valla gercekten ögretmenler odasi olmus ben de türkce ögretmeniyim benim de hilayem senn gibi her bebekten sonra verdim kilolati ucuncuden sonra da verdim ama enzirme dönemi telrardan hop geri geldi son iki yildir sinavlr dersler derken iyice azuttim ve malesef yas ilerledikce eskisi gibi hizli gitmiyorTürk Dili ve Edebiyatı canım.İnşallah beraber ulaşırız. Bayağı öğretmen var aramızda öğretmenler odası gibiyiz.
Ne zamandır sağlıklı besleniyorum iki hafta olacak
Daha öncesi de var tabi. Hikayem uzun kuzum. 2019-2020'de 80 kilodan 60'a düştüm sonra al ver al ver öyle sürdü. Hayalim tabı ki çıtır olmak o yüzden ne gerekiyorsa yapacağım.
Hem de nasılAy ay yarin cuma tsrti günü degilmi yani bomba mi olur bilemiyrm ama buraya yazip hesap veriyor olmak duygusu beni daha disiplinli yapacaltir eminim bir sonraki hafta icin daha iyi olur ins
Afiyet olsun canım.2 üçgen büyüklüğünde karpuz yedim sulu ve serin![]()
Harbi öğretmenler el kaldırın bakayım sayımızı bilek![]()
Geçmişe bakıp iç çekmek bize bir şey vermiyor hocam olan olmuş diyerek kilo vermeye niyet ettik. Büyük kaptanımızValla gercekten ögretmenler odasi olmus ben de türkce ögretmeniyim benim de hilayem senn gibi her bebekten sonra verdim kilolati ucuncuden sonra da verdim ama enzirme dönemi telrardan hop geri geldi son iki yildir sinavlr dersler derken iyice azuttim ve malesef yas ilerledikce eskisi gibi hizli gitmiyor![]()
Harbi öğretmenler el kaldırın bakayım sayımızı bilek![]()
Türk Dili ve Edebiyatı canım.İnşallah beraber ulaşırız. Bayağı öğretmen var aramızda öğretmenler odası gibiyiz.
Ne zamandır sağlıklı besleniyorum iki hafta olacak
Daha öncesi de var tabi. Hikayem uzun kuzum. 2019-2020'de 80 kilodan 60'a düştüm sonra al ver al ver öyle sürdü. Hayalim tabı ki çıtır olmak o yüzden ne gerekiyorsa yapacağım.
Sagol kuzumHee anladım bebisimm dikkat et kendine