• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

08.06.2023
Ac karnına
08.00
2 bardak su
Türk kahvesi tarçın kakao sütlü soğuk kahve
1 hurma
Kahvaltı 09.30sucuklu kaşarlı yumurta
Ara öğünsüt dilimi
Yeşilçay
Akşam15.303 tabak bulgur pilavı
Adim
Su
3000
1.5 litre su
Pilav biraz fazla gelmiş ama 😕

kahvaltım : domates , salatalık, çeyrek avokado, yumurta, azıcık peynir (20 g) , ve bir parça ıspanaklı gözleme.

Ara öğün olarak sadece kahve içtim az önce.

Bugün sadece iki ana öğün iki ara öğün yapacağım çünkü kahvaltıyı geç yaptım .

Spor ayapamayacak gibi duruyorum ama çamaşır katlarken falan dans ediyorum

bugün mü başladın canım sen de beraber başlamış olduk bak 😍
Aynen canim benden bugun yazmaya basladim menulerimi vakalim Allah utandirmasin artik hep beraber kurtulalim fazlliklsrdan👩‍🦯

Türk Dili ve Edebiyatı canım. :süslü:İnşallah beraber ulaşırız. Bayağı öğretmen var aramızda öğretmenler odası gibiyiz.:KK48: Ne zamandır sağlıklı besleniyorum iki hafta olacak :KK22:Daha öncesi de var tabi. Hikayem uzun kuzum. 2019-2020'de 80 kilodan 60'a düştüm sonra al ver al ver öyle sürdü. Hayalim tabı ki çıtır olmak o yüzden ne gerekiyorsa yapacağım.
Valla gercekten ögretmenler odasi olmus ben de türkce ögretmeniyim benim de hilayem senn gibi her bebekten sonra verdim kilolati ucuncuden sonra da verdim ama enzirme dönemi telrardan hop geri geldi son iki yildir sinavlr dersler derken iyice azuttim ve malesef yas ilerledikce eskisi gibi hizli gitmiyor 🙋🏼‍♀️

Valla gercekten ögretmenler odasi olmus ben de türkce ögretmeniyim benim de hilayem senn gibi her bebekten sonra verdim kilolati ucuncuden sonra da verdim ama enzirme dönemi telrardan hop geri geldi son iki yildir sinavlr dersler derken iyice azuttim ve malesef yas ilerledikce eskisi gibi hizli gitmiyor 🙋🏼‍♀️
Geçmişe bakıp iç çekmek bize bir şey vermiyor hocam olan olmuş diyerek kilo vermeye niyet ettik. Büyük kaptanımız Zipzip- Zipzip- vesilesiyle burada bir yürek toplandık. Hikayen güzel sonuçlansın inşallah. Bu saatten sonra hep eksiler görmeni isterim. :dua::KK200:

Türk Dili ve Edebiyatı canım. :süslü:İnşallah beraber ulaşırız. Bayağı öğretmen var aramızda öğretmenler odası gibiyiz.:KK48: Ne zamandır sağlıklı besleniyorum iki hafta olacak :KK22:Daha öncesi de var tabi. Hikayem uzun kuzum. 2019-2020'de 80 kilodan 60'a düştüm sonra al ver al ver öyle sürdü. Hayalim tabı ki çıtır olmak o yüzden ne gerekiyorsa yapacağım.

Yaşasın çıtır olmak diyelim o zaman 😍 peki diyet listesi mi uyguluyorsunuz acaba?

Ayrıca branşınız çok güzel 😍

Hanımlar peki diyetisyenle mi sağlıklı beslenmeye çalışıyorsunuz yoksa kafanıza göre mi?

Ben kendimce 1.300-1400 kalorilik beslenmeye başladım günlük ama, doğru mu hiç bilmiyorum mesela. İnternette hesap yağınca günlük bazal metabolizmam için 1.300 diyor zaten 😅 1.100’lük mü beslenmem lazım ki?

Tabi kalorileri de sağlıklı şeylerden almaya çalışıyorum, ekmek,pirinç , bulgur pek tüketmemeye çalışıyorum (dedi ama sabah gözleme yedi haha).

Siz neler yapmıyorsunuz ?

Back
X