• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

18 Ocak Detoks 2. Günüm

09.00 temizlik kereviz sapı limon suyu
10.30 kahvaltı yeşil elma limon maden suyu
13.00 öğlen pancar çorbası
15.00 ara yeşil elma havuç pancar zencefil limon
19.00 akşam yemeği pancarlı salata

Adım 9043

Kızlar hayatımda ilk kez böyle bir diyet yapıyorum ben. Başka zaman olsa çok sağlıksız bulduğum için hiç bulaşmazdım. Ama nasıl oldu bilmiyorum birden gaza geldim ve şu an bitik vaziyetteyim. Tek dayanağım pancarlı salataya koyduğum 3 parça portakal😂

Zipzip- Zipzip- Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Cordelia Cordelia [IMG alt="Pnrrr-12"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/818/818364.jpg?1544036204[/IMG] Pnrrr-12

Eklentiler

• 79C98F0A-780D-4C3B-9C0E-88976E8F04AA.webp
    79C98F0A-780D-4C3B-9C0E-88976E8F04AA.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 37
18 Ocak Detoks 2. Günüm

09.00 temizlik kereviz sapı limon suyu
10.30 kahvaltı yeşil elma limon maden suyu
13.00 öğlen pancar çorbası
15.00 ara yeşil elma havuç pancar zencefil limon
19.00 akşam yemeği pancarlı salata

Adım 9043

Kızlar hayatımda ilk kez böyle bir diyet yapıyorum ben. Başka zaman olsa çok sağlıksız bulduğum için hiç bulaşmazdım. Ama nasıl oldu bilmiyorum birden gaza geldim ve şu an bitik vaziyetteyim. Tek dayanağım pancarlı salataya koyduğum 3 parça portakal😂

Zipzip- Zipzip- Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Cordelia Cordelia [IMG alt="Pnrrr-12"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/818/818364.jpg?1544036204[/IMG] Pnrrr-12
kız kardeş ne yaptın kendine aboov 🤣🤣

tumblr_ppr8ofPRBv1ujmvy2o1_640.webp

Çarşamba menüsü
Aç karına yarım litre limonlu akilik su spor ile birlikte
Sabah 11
1 tereyağli yumurta
25 gram süzme peynir
1.5 dilim tam tahıllı buğday ekmeği
1 çorba kasesi yeşil salata
Yarım domates ve salatalik
2 bardak çay
Büyük bir fincan kahve
Akşam 18:00
7 yemek kaşığı tavuk ciğer yahnisi
1 yemek kaşığı kadar soğan piyaz
1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği (24gr)
Yarım bardak ayran
Büyük kupa kahve
Su 2 3 litre

Spor bildirimi
30 dk ip atlama 1200 adet

45 dk tempolu yürüyüş
60 dk normal yürüyüş
Toplam adım :12490 resmi mevcut

60 dk koşu bandında 6.20 km kardiyo çalıştım hızlı yavaş koşu şeklinde yürüyüş adım sayar açmadım km olarak çalıştım

Ah kaptanım kizcelerimin hastalığı derken bende telefonla vakit geciremedim pek dün uyuyakalmisim tel elimde hemen hem dünün hem bugünün menüsünü yazıyorum🥰😘
Geçmiş olsun güzelim ❤️ nasıl oldu yavruların inşallah iyilerdir🤲
17 Ocak sali
12.00
2 yumurta
1 dlm ekmek
5 zeytin
1 dlm peynir
marul

15.30
Yeşilçay
1 galeta

18.30
2 kepçe mercimek çorbası
1 tabak kabak yemeği
salata
3 ksk yoğurt

şu 2 buçuk litre

erenmothers erenmothers Zipzip- Zipzip-

18 ocak çarşamba
12.00
4 ksk menemen
1 dlm peynir
2 dlm ekmek

15.00
1 bardak süt
1 galeta

16.30
1 tane çikolatalı gofret

18.30
5 ksk pırasa yemeği
2 köfte
Salata
2 dlm ekmek

Su 2bucuk litre
Zipzip- Zipzip- erenmothers erenmothers
Afiyet olsun kuzum çok güzel ❤️

Çarşamba menüsü
Aç karına yarım litre limonlu akilik su spor ile birlikte
Sabah 11
1 tereyağli yumurta
25 gram süzme peynir
1.5 dilim tam tahıllı buğday ekmeği
1 çorba kasesi yeşil salata
Yarım domates ve salatalik
2 bardak çay
Büyük bir fincan kahve
Akşam 18:00
7 yemek kaşığı tavuk ciğer yahnisi
1 yemek kaşığı kadar soğan piyaz
1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği (24gr)
Yarım bardak ayran
Büyük kupa kahve
Su 2 3 litre
Spor bildirimi
30 dk ip atlama 1200 adet
45 dk tempolu yürüyüş
60 dk normal yürüyüş
Toplam adım :12490 resmi mevcut
60 dk koşu bandında 6.20 km kardiyo çalıştım hızlı yavaş koşu şeklinde yürüyüş adım sayar açmadım km olarak çalıştım
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Haklı olabilirsin denemeden bilemeyiz 🥰
Şuan daha büyük bir sorunum var. 5 gün boyunca evdeyim 🙄
Daha güzel günlük sayım yapabilirsin yediğin her besini öğesine göre ayırıp kendine not edinebilirsiniz mesala bugün 3 porsiyon karbon bir porsiyon protein bir porsiyon sağlıklı yağ almışım gereksiz şu kadar seker alımı yapmışım ertesi günde tartıda bunlar bana bunu yaptı dersin size yaramayan besinlerden yada ekstra ödem yapan besinlerden uzak durabilirsiniz ben bulgur yemek yerine pirinç pilavını tercih ediyorum mesala çünkü bulgur pilavı bana şahane bir ödem yapıyor gibi bu şekilde yarayan yaramayan ödem yapan eksiklerin varsa neler bulabilirsiniz buda hem diyetinizi kolaylaştırır hem vücudunuzu tanimaniza yardımcı olur tabi nacizana düşüncem bu

Kızlar selam tekrardan, menumu yazmak istemezdim ama kaytarmak da istemiyorum. Menumu yazarken, yiyorum almiyorum havasi ya da rahat bir tarzla yazmiyorum ki, yedigimde acayip aliyorum. Ödem cumaya kadar gitse yine iyi.
Bu arada ekmek yemesem aramam (hamur isi severim) ama bu aldigim yerin cavdari, sanki acma-pogaca gibi lezzetli. Bunu dememin sebebi, ekmek yeme diyip yorulmayin. İstisnai bir durum 🤭🤭
** Sabah 3 tabak kadar bol tereyağlı sıpa getti 😳 tövbe yarabbim. Getti cidden :(
** hemen ardindan, bugun baslayip bitirdigim 100 gramlik bitter cikolatanin ceyregi kadar. (ikinci yiyisimde bitirdim, kizim 2 kucuk parcasini yedi)
*14 dilim çavdar ekmeği
*Eski kasar,cok degil. Isırdim isirdim yedim hizli hizli
*Alkolsuz malta icecegi
*1 kaseye yakin Torku üzüm pekmezi
* Eti kak. büyük paket biskuvinin kalanlari. Tartmistim. 80 gram mi ne.
Bugun kalori hesaplamadim. Batti maalesef.
*2 sade soda (kaloriden degil de icim yanmis)
Unuttugum var mi bilmiyorum. Cok acim yicem ne bulursam
Regl olmusum. Karbonat istegi insaallah ondandir. Uykusuzluk etkiledi tabi,ondan cok aciktim. Tesaduf olamaz. Neyse be boza, bos bos konusma. Bahane g..t gibidir. Herkeste bulunur demisler :oha: yarindan itibaren dikkat edemem. Ederim de sımsıkı yapamam. Benim icin iyi baslangiclar, ertesi gün veya pazartesiler değil, Cumalardir 😳 uykusuzluktan sacmalamis olabilirim, cok üzgünüm ama pisman degilim. Vücudumun ihtiyaci vardi. Kısmet.. insaallah bir an önce bu gıcık moddan çıkarım.😣
Zipzip- Zipzip-

Cordelia Cordelia

kelebek19 kelebek19

ben bile çok ders aldım ne güzel yazmışsın Elifcim.. Biz bildiklerimizi birbirimizle paylaşarak sağlıklı ve fit olacağız. Teşekkürler canım güzel bilgiler bunlar ❤️❤️ Burada hepimiz birbirimizi desteklemek için varız.
Asıl ben teşekkür ederim bu güzel düşünce için

Kızlar selam tekrardan, menumu yazmak istemezdim ama kaytarmak da istemiyorum. Menumu yazarken, yiyorum almiyorum havasi ya da rahat bir tarzla yazmiyorum ki, yedigimde acayip aliyorum. Ödem cumaya kadar gitse yine iyi.
Bu arada ekmek yemesem aramam (hamur isi severim) ama bu aldigim yerin cavdari, sanki acma-pogaca gibi lezzetli. Bunu dememin sebebi, ekmek yeme diyip yorulmayin. İstisnai bir durum 🤭🤭
** Sabah 3 tabak kadar bol tereyağlı sıpa getti 😳 tövbe yarabbim. Getti cidden :KK43:
** hemen ardindan, bugun baslayip bitirdigim 100 gramlik bitter cikolatanin ceyregi kadar. (ikinci yiyisimde bitirdim, kizim 2 kucuk parcasini yedi)
*14 dilim çavdar ekmeği
*Alkolsuz malta icecegi
Regl olmusum. Karbonat istegi insaallah ondandir. Uykusuzluk etkiledi tabi,ondan cok aciktim. Tesaduf olamaz. Neyse be boza, bos bos konusma. Bahane g..t gibidir. Herkeste bulunur demisler :oha: yarindan itibaren dikkat edemem. Ederim de sımsıkı yapamam. Benim icin iyi baslangiclar, ertesi gün veya pazartesiler değil, Cumalardir 😳 uykusuzluktan sacmalamis olabilirim, cok üzgünüm ama pisman degilim. Vücudumun ihtiyaci vardi. Kısmet.. insaallah bir an önce bu gıcık moddan çıkarım.😣
Zipzip- Zipzip-

Cordelia Cordelia

kelebek19 kelebek19
Karbonat yazmisim, sesli güldüm aglanacak halime😳

** Sabah 3 tabak kadar bol tereyağlı sıpa getti 😳 tövbe yarabbim. Getti cidden :(
*14 dilim çavdar ekmeği
*Alkolsuz malta icecegi
Zipzip- Zipzip-

Cordelia Cordelia

kelebek19 kelebek19
Her zaman işe yaramaz ama fazla kacirdiginda yada kalori çok aştığında 1 domates rendeleyip üstüne karabiber 1 tatlı kaşığı kadar atıp yiyebilirseniz o kaloriyi dengelersiniz isterseniz deneyebilirsiniz bunu devamlı yaparsanız işe yaramaz ama tabi ki tercih sizin

kıyamam sana mesajın sana yazıldığını bile sonradan fark ettim canımın içi profil foton olmadan "mthn83" yazınca bizim prenses olduğunu geç anladım 😊😊
Oyy sağol canım olur mu hiç. Seni beni varmı hepimiz aynıyız 🥰
Daha güzel günlük sayım yapabilirsin yediğin her besini öğesine göre ayırıp kendine not edinebilirsiniz mesala bugün 3 porsiyon karbon bir porsiyon protein bir porsiyon sağlıklı yağ almışım gereksiz şu kadar seker alımı yapmışım ertesi günde tartıda bunlar bana bunu yaptı dersin size yaramayan besinlerden yada ekstra ödem yapan besinlerden uzak durabilirsiniz ben bulgur yemek yerine pirinç pilavını tercih ediyorum mesala çünkü bulgur pilavı bana şahane bir ödem yapıyor gibi bu şekilde yarayan yaramayan ödem yapan eksiklerin varsa neler bulabilirsiniz buda hem diyetinizi kolaylaştırır hem vücudunuzu tanimaniza yardımcı olur tabi nacizana düşüncem bu
Bende tam tersi bulguru tercih ederim. Pirinç hep şeker ile denk derler. Gerçi iş yerinde çıkmasa evde çok pişen şeyler değil bulgur yada pirinç.
Şimdiye kadar hiç besin ayrımı yapmadım. Aralıklı orucun mantığı birazda bu 2 başlık yiyip ağır kalorilerden kaçmak. O kadar kafa yoramiyorum yemek işine açıkçası. İşte hazır oluyor. Beğenirsem yiyorum beğenmezsem o öğünü atlıyorum. Evde de eşim sağolsun hazır ediyor. Ne yemek varsa 1 tabak alıyorum. 2 tabak olmuyor. Yoğurt salata gibi şeyler olursa yiyorum olmazsa dur çıkarayım da yiyeyim gibi derdim yok. Hazır yaşıyorum. Meyve çok tuketmem ama Trabzon hurmasıni çok severim evde sadece ben yerim. Onuda tatlı olarak tüketiyorum. Rafta muz vardi çürümüş resmen. Çekmecenin biri meyve dolu öylece duruyor. Beslenme koyuyorum çocuklara. Şuan sadece zamana odaklı yaşıyorum. Çeşitlilik hayatımda yok henüz

Her zaman işe yaramaz ama fazla kacirdiginda yada kalori çok aştığında 1 domates rendeleyip üstüne karabiber 1 tatlı kaşığı kadar atıp yiyebilirseniz o kaloriyi dengelersiniz isterseniz deneyebilirsiniz bunu devamlı yaparsanız işe yaramaz ama tabi ki tercih sizin
Tesekkurler. Bunu hic duymamistim. Yarin yapsam fayda eder mi acaba? Bu arada dikkatimi cekti mesajlariniz da, bağlaç olan de/da yı o kadar birlesik yazmissiniz ki 😳 telefon öyle yaziyor demeyin :)) yada 😳 önemsiz bir ayrinti

İlk kez duyuyorum bunu canım ne ise yariyor acaba

Oyy sağol canım olur mu hiç. Seni beni varmı hepimiz aynıyız 🥰

Bende tam tersi bulguru tercih ederim. Pirinç hep şeker ile denk derler. Gerçi iş yerinde çıkmasa evde çok pişen şeyler değil bulgur yada pirinç.
Şimdiye kadar hiç besin ayrımı yapmadım. Aralıklı orucun mantığı birazda bu 2 başlık yiyip ağır kalorilerden kaçmak. O kadar kafa yoramiyorum yemek işine açıkçası. İşte hazır oluyor. Beğenirsem yiyorum beğenmezsem o öğünü atlıyorum. Evde de eşim sağolsun hazır ediyor. Ne yemek varsa 1 tabak alıyorum. 2 tabak olmuyor. Yoğurt salata gibi şeyler olursa yiyorum olmazsa dur çıkarayım da yiyeyim gibi derdim yok. Hazır yaşıyorum. Meyve çok tuketmem ama Trabzon hurmasıni çok severim evde sadece ben yerim. Onuda tatlı olarak tüketiyorum. Rafta muz vardi çürümüş resmen. Çekmecenin biri meyve dolu öylece duruyor. Beslenme koyuyorum çocuklara. Şuan sadece zamana odaklı yaşıyorum. Çeşitlilik hayatımda yok henüz
Pirinç konusu çok ayrı girersek işin içine çıkamayız ama sadece su örnek ile vereyim Çinlilerin ana yemeği Pirinc ve dünya şişmanlık sıralamasına bakılması gerekir diyeyim tüm spor yapan vücut geliştiren bireylerin ana ogunu pirinctir hiç biri bulgur tüketmez bulgur faydasız mi hayir ama pirinç korkulacak bir öğün değil demek istediğim
Tek öğünde yapsan aralıklı oruçta hangi diyet tarzını yada uygularsan uygula aldığın kalori yaktigin kaloriden azsa kilo verirsin fazla ise alırsın karbon kas beslemez kas beslenmezse metabolizma hizlanmaz hızlı olmayan metabolizma da kilo vermek psikoloji yorar diyet döngüsüne neden olur ve enson ya pes edersin yada 3 al 5 ver 5 al 3 ver zorlanirsin diyette yapsan korusanda ne yediğini bilmediğin sürece çok zor bunu sizin için söylemiyorum yani birlikte konuşma içinde olduğumuz için sizin adınız altında yazmış oluyorum hepimiz için geçerli

Back
X