- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canim. Cig kuruyemis aclik giderMede, atistirmada iyi oluyod, tabii bazen ben kendimden gecio butun paketi filan yiyirumSelam, iyi yapmissin hareket etmekle. Afiyet olsun . Ben de daha simdi 2 avuc cig badem yedim![]()
Selam kaptancim, insallH bu sefer olacak. Komsularla beraber daha kolay oluyor. Herkes burbirini motive ediyor. Ayy yeniden gireyim su 62-63 leriGünaydın kaptanim
Afiyet olsun canim
Selam canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun kaptanim![]()
Afiyet olsun canim. Nasildi? Ne var ucinde?İçtim kızlar![]()
Sağol canım. Yok benim ćok yiyesim gelmiyor boş mideyeAfiyet olsun canim. Cig kuruyemis aclik giderMede, atistirmada iyi oluyod, tabii bazen ben kendimden gecio butun paketi filan yiyirum![]()
En azindan saglikli , iyy yapmissin canimSağol canım. Yok benim ćok yiyesim gelmiyor boş mideyeheleki önceden hic yemek istemezdim. Karnım kurt gibi açken,banane çiğ bademden diyordum. Ama bu sefer ben de farkettim, en azindan bi tık dinginlik veriyor.
en en önemlisi motivasyon, bu zoor süreçte. Sayaçtaki kilon güncel mi?Selam kaptancim, insallH bu sefer olacak. Komsularla beraber daha kolay oluyor. Herkes burbirini motive ediyor. Ayy yeniden gireyim su 62-63 lerirabbim duy sesimi
Afiyet olsun canimİçtim kızlar![]()
Hadi insallah canimSelam kaptancim, insallH bu sefer olacak. Komsularla beraber daha kolay oluyor. Herkes burbirini motive ediyor. Ayy yeniden gireyim su 62-63 lerirabbim duy sesimi
Sagol zıpzıpımAfiyet olsun canim
Hadi insallah canim![]()
Sagol. Guzel degildi, tovbe tovbe. Ama icmeye engel olacak kadar kötü degil. Almisken 3 tane aldim. Wasa da bi tane aldımAfiyet olsun canim. Nasildi? Ne var ucinde?
Bende iyiyimİyiyim kuzum sen nasılsın? Diyet moduna geçmeye çalışıyorum.![]()
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı bir evlat olsun sizlere inşallahSağolasın kaptancim iyiyiz çok şükür ikimizde![]()
gözün aydın canımSabah tartı beni mutlu etti![]()
Yok degil canim arti bir kiloydu en sin. Yukseltmeye elim gitmedien en önemlisi motivasyon, bu zoor süreçte. Sayaçtaki kilon güncel mi?
Selam canim iyiyim bende yogunum biraz cumartesi köye gidiyoruzselam kızlar nasılsınız ben çok iyiyim yarın inşallah tartı yüzümü güldürecek ve dahada iyi olacağım
Selam canim kolay gelsin hayirli yolculuklarSelam kızlar.. yarın erkenden yola çıkacağız köye. Bir kaç eksiğim var alamadım hala penti'ye de bakayım çıkıp. Daha adımsayarı takmadım bile. Bugün serin oldu neyseki ama bangır bangır turuncu alarm dediler bir damla yağmur da yok iyi mi:)
Çok açımmm evde de bişey yok gideceğiz diye boş tuttum dolabı günlük pişirdim filan. Umarım bu halde akşam saldırmam yemeğebyyyy
![]()
Afiyet olsun canim. Boyle boyle zayiflayacagiz ins hep beraberSagol. Guzel degildi, tovbe tovbe. Ama icmeye engel olacak kadar kötü degil. Almisken 3 tane aldim. Wasa da bi tane aldımhic sevmemistim wasayı,yenilecek gibi degil bana gore ama aklima bi fikir geldi diye aldım hadi. Sisenin ön yüzünde yazilanlar var icinde. Arkasinda ayrintili oranlari yaziyor,onun harici bir sey yok.
Canim yogurt, peynir filan ye bari. Aksam saldircam gibi hissedersen temeden once bize yaz. Bi motive eden bulunur.Selam kızlar.. yarın erkenden yola çıkacağız köye. Bir kaç eksiğim var alamadım hala penti'ye de bakayım çıkıp. Daha adımsayarı takmadım bile. Bugün serin oldu neyseki ama bangır bangır turuncu alarm dediler bir damla yağmur da yok iyi mi:)
Çok açımmm evde de bişey yok gideceğiz diye boş tuttum dolabı günlük pişirdim filan. Umarım bu halde akşam saldırmam yemeğebyyyy
![]()