- 18 Mart 2018
- 31.002
- 123.714
- 598
- 35
Hamdolsun iyiyimmerhaba kızlar herkesler iyimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamdolsun iyiyimmerhaba kızlar herkesler iyimi
İyiyim kuzum sen nasılsın? Diyet moduna geçmeye çalışıyorum.Sen nerelerdesinnnn yeni görüyorum nasılsın iyimisin![]()
Sabah tartı beni mutlu ettiİyi geceler kızlar yarın güzel bir güne uyanalım![]()
Yok kıskanmıyorum, nasip olursa 2 oğlum var, bekar, evlenirlerse uzun süreli Türkiye ye gitme planımız var. Bikaç ay kalıp dönmek, burda da bikaç ay kalıp tekrar Türkiye ye gitmek. ❤Kıskanıyormusunz bizi cidden hep diyorlar ya ondan sordum ironi yapıyorum cideiye alma sakın
Keşke yapsalarda içsek yemek derdi olmaz ne güzel.
Yolunuz açık olsun tatlımGünaydınBiz yoldayız. Dün adım sayısını paylaşmamışım.
10 Ağustos 9642Kinoalihatun
Eki Görüntüle 3111265
Güle güle, sağlıkla büyüt bebeğini, gözün aydın olsun canımSağolasın kaptancim iyiyiz çok şükür ikimizde![]()
Günaydın kaptanimGünaydın kızlar tartıya son gün ,köprüden sonra son çıkışbugün şuan söylediklerimi yaparsak bugün de eksilecegimize garanti veriyorum
azami dikkat edelim ödem varsa ödem çayı ve şişlik yapmiycak tarzda beslenlim.Aksam yemeğini erken yemeye yemekten sonra da ve ara öğün yapmayalım .spor ödem olustubileceginden bugün kasları dinlendirebiliriz
Ben kahvaltıyi salata ile akşamı da kabak sote salata ile gecistirecem
Ateşin kızları bir haftalik emeklerimizi karşılığını yarın alicaz inşaallah o kupa galibiyet bizim başka yolu yok
pastelfit
@Tutku44
@sara_28
@Aomine Daiki
@zeyneppk
@L u c i a
@B O Z A
Afiyet olsun canim
Selam canimSelam kizlarrr. Sabah isten once kistuk komsularla 4 km, sabah kosmak da supermis
Simdi isteyim (bisikletle geldim), kahvemi iciyorum, sizin gununuz nasil geciyir?
Afiyet olsun canim10 Ağustos çarşamba
Kahvaltı 2 yumurta hindi füme domates peynir
Ara tadım fıstıklı bar
Öğlen tavuk salata
Ara granolalı yoğurt
Akşam kabak musakka yoğurt.
Adım 7103 te kaldım maalesef bir gıdım daha gidecek halim yoktu
Kinoalihatun
![]()
Afiyet olsun kaptanimBen de dünkü menumu yazıp kahvaltı hazırlıklarına başlıyım
Kahvaltı 12.oo
Salata
1 elma
Yarım dilim beyaz peynir
1tk fıstık ezmesi
Ogle 16.oo
2kasik patates salatası
2 servis kaşığı yoğurtlu felah köfte
Yarım poğaça.. kızımdan kaldı yedim (misafirlikteydim
Akşam 2o.oo
Salata
1 tabak etli sebze yemeği
Bol su form cayı
Eki Görüntüle 3111299
Etiketleme olmadi bir turlu
Afiyet olsun canimselammm::)
menümü yazayim..
dünkü menüm.
sabah: şekersiz türk kahvesi
bol su..
öğlen 12.00 : 4 kaşık mantı
bol su. biraz tuzlu krakter.
akşam annemdeydim..
20.00
1 kase tavuklu şehriye çorbasi
1 adet dolmalık biber
salata
2dilim karpuz.
1 kase aşure.
adım: 6151
Zipzip-
Kinoalihatun
ben artılarimi atmişim bu sabah yarin ne görücem bilmiyorumSabah tartı beni mutlu etti![]()
Selam kız, çok iyiselammm::)
menümü yazayim..
dünkü menüm.
sabah: şekersiz türk kahvesi
bol su..
öğlen 12.00 : 4 kaşık mantı
bol su. biraz tuzlu krakter.
akşam annemdeydim..
20.00
1 kase tavuklu şehriye çorbasi
1 adet dolmalık biber
salata
2dilim karpuz.
1 kase aşure.
adım: 6151
Zipzip-
Kinoalihatun
Ara ara gelip gidersiniz böylesi en güzeli zaten.Yok kıskanmıyorum, nasip olursa 2 oğlum var, bekar, evlenirlerse uzun süreli Türkiye ye gitme planımız var. Bikaç ay kalıp dönmek, burda da bikaç ay kalıp tekrar Türkiye ye gitmek. ❤
Teşekkür ederizİyi geceler olsun. Ben baya geç kalıyorum herhalde:) tatil modundan gerçi. Anca oturduk gelip hemen aldım teli elime.
Akşam biraz alışveriş yapayım dedim köye gitmeden de, baya çul çaput ne kadar pahalı ya kafayı yedik. Uyduruk tişört ve lc Waikiki gibi vasat dükkanlarda niye 100 150 diye isyan ede ede mecbur aldık üç beş bişey..
pastelfit geçmiş olsun güzel kızına kulak ağrısı da zordur geçer gider çekilince neyseki
Zipzip- menü şöyle
Sabah: 1 kk peynir domates biber salatalık 1 dilim ekmek 1 az yağlı yumurtadan omlet
Ara: 5 kaşık kabak kavurması ve 1 yk yoğurt 1 dilim ekmek
Akşam: dışarda köfte yendi, bir porsiyon yedim ben de 4 tane vardıekmeğinden de az tırtıkladım ama bir dilim etmiştir herhalde. Yağlıydı köfte o biraz canımı sıktı neyse yapacak bir şey yok artık.
Sonra tatlıcıya oturduk ben bir şey söylemedim bu da olumlu bir gelişmeiki kaşık eşimin tatlısından aldım.
8500 de adım atmışım.
Yarın alarm veriyolar İstanbul'da yağış için aklınızda olsun. Evde yaparız artık leslie'yi.. iyi geceler olsun
Sen iyi ol herşey düzelir, zamanla geçer. Bizde, bi sabah bi akşam oluyo, okullar açılınsın diye bekliyorumİyi sayılırım hayat devam ediyor ben de uyum sağlıyorum.Sen nasılsın güzeller güzeli pastelim?
Teşekkür ederizAllah şifa versin canım
Analı babalı sağlıkla büyütün canım,gözü aydınSağol dileğim dün 4 buçukta doğdu çok şükür iyiyiz kordon dolanmış kakasını yapmış ama şükür bir sorun yaşamadık
bende okullar açılmasini bekliyorum tam gün vereydim diyorum. sıkılır diye yarim gün vericem ama kayıtlarda hepsi öğlen vermişler.Teşekkür ederiz
Afiyet olsun canım
Sen iyi ol herşey düzelir, zamanla geçer. Bizde, bi sabah bi akşam oluyo, okullar açılınsın diye bekliyorum
Teşekkür ederiz![]()
Afiyet olsun pastelfitim10 Ağustos Çarşamba
Zipzip-
Kinoalihatun
Fitt_anne
Elhan
Kahvaltı 09.20
1 poğaça kadar mini pizza
1 b sütlü kahve
Öğle 13.30
Et fajita
Marul salatası