- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
İyi tatillerKaptanım ben yarın sabah memlekete oradan da Mersin’e geçiyorum kısmetse. Eylüle kadar tatil planımız var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi tatillerKaptanım ben yarın sabah memlekete oradan da Mersin’e geçiyorum kısmetse. Eylüle kadar tatil planımız var![]()
Günaydın kaptanimGünaydın kızlarbugün arkadaşıma gıdıcem bebek görmeye gitmedwn evin yemeğini yapıyım aksama rahat ederim
![]()
Afiyet olsun..akşam bi tabak mantı yedim.
iki dilim kapuz
bu kadar.
11050 adım attım.
Selam canimSlm kızlar![]()
Niye kizayim canim benim.Afiyet olsun
Kuzum kızmazsan, bugün hayvansal ürün oranı fazla olmamış mı?![]()
Sagol kaptancimAfiyet olsun kizlar![]()
Diyetisyene mi başladın canımNiye kizayim canim benim.
Diyetisyen menusu 1 hafta boyle dedi.
Sporu cok arttirdik o yuzden hayvansal urunleri de arttiamiz lazim dedi ama. Ben de farkindayim cok oldu.
Tamam canim iyi tatiller![]()
Çok eglenerek geçsiniyi tatiller
![]()
Teşekkür ederim. Sizlere de iyi tatillerİyi tatiller![]()
Sagol canim. Ozellikle minimum karbonhidratli diyete basladim. Ac da kalmiyorum ama dedigin gibi cok et oldu.Diyetisyene mi başladın canım
Kolay gelsin![]()
Emin misin bu diyetten canımSagol canim. Ozellikle minimum karbonhidratli diyete basladim. Ac da kalmiyorum ama dedigin gibi cok et oldu.
Aynen az kaldı
Yaaa menunun güzelliğine bakiykı sen iykı
![]()
Çok şükür canım.Sen nasılsın?merhaba kızlar herkesler iyimi
Merhaba canim iyiyim sen nasilsinmerhaba kızlar herkesler iyimi
Yok canim diyetisyen yazdi.Emin misin bu diyetten canım
Kendin başladın o zaman di mi?
E ne güzel minik hedeflerle başlamıştın :/
Acikcasi hic hemde hic aclik hissetmiyorum saka gibi. Istahini keser demisti oyle de oldu. Ben diyetisyene gittim, listeyi aldim, komsuma da verdim. Beraber ayni diyeti yapiyoruz. Bir haftadan sonra degisecekmis. Sonra her 3-4 gun degisik gidalar ekleyecegim dedi.Emin misin bu diyetten canım
Kendin başladın o zaman di mi?
E ne güzel minik hedeflerle başlamıştın :/