- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Günaydın canimgünaydın kızlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canimgünaydın kızlar
BendeŞaşkınım![]()
Tebrikler kızlar![]()
Sagolun kizlarTebrikler canım![]()
Sagol kaptanimAfiyet olsun canim![]()
sen ekmeğini değiştie en güzeli kahvaltıda beb kestim sadece hafta sonları azz bişi yiyorum bu pazar 3 dilim filn yedim oda sıcacıktı affetmedim hiç.Ramazanda cok ekmek yemem abla sonrada annemler olmaz kendime tam bugday ekmegi alirim
Afiyet olsun![]()
Yarım saat su içmeyip tekrar tartılacağım kaptanım. Gece 1,5 litrelik su bitiyor, öğleye kadar da 1 litre kadar içiyorumArtin cok degil canim
Sabah ve gece su ictigin icin bu rakami gormen normal ekside bile olabilirsin![]()
Kolay gelsin canımBen kaçtımhalledeyim hemen görüşürüz
Ekmeği ben de yemesem çok iyi olacak aslındasen ekmeğini değiştie en güzeli kahvaltıda beb kestim sadece hafta sonları azz bişi yiyorum bu pazar 3 dilim filn yedim oda sıcacıktı affetmedim hiç.
Sabit olman guzel cumaya eksilerle gelirsin canim
Sicak ekmek olursa 3 dilimle kalamamsen ekmeğini değiştie en güzeli kahvaltıda beb kestim sadece hafta sonları azz bişi yiyorum bu pazar 3 dilim filn yedim oda sıcacıktı affetmedim hiç.
Kolay gelsin ablacimBen kaçtımhalledeyim hemen görüşürüz
O zaman cok normal canimYarım saat su içmeyip tekrar tartılacağım kaptanım. Gece 1,5 litrelik su bitiyor, öğleye kadar da 1 litre kadar içiyorum
Valla canım bugün tartı şaşırttı beni. Buralar günlük güneşlik, suyu içtikçe içesim geliyor. Ona bağlıyorum, yoksa yürüyüşümü yapıyorum, akşam ağır yemiyorumolsun canım cumaya güzel bir eksi olacak eminim
Canım saram sabit olman çok güzel,
Birazdan tartılırım, kahvaltıyı erken yapınca gün içinde çok acıkıyorumSabit olman guzel cumaya eksilerle gelirsin canim
Sicak ekmek olursa 3 dilimle kalamam
Bugun ekmek yemem artik yarina alırım tam bugday ekmegi
Kolay gelsin ablacim
O zaman cok normal canim
Ac bekleme kahvaltini yap bence bugunun tartisii cok önemli degil![]()
Tamam canimBirazdan tartılırım, kahvaltıyı erken yapınca gün içinde çok acıkıyorum
3 yk boyunuz kilonuz çoksa 4 ykKızlar yulaf ezmesini günlük ne kadar tüketebiliriz
400 ml alıyor bu bardak ilk bardağım
O kadar cipsten sonra normal canimBugun kilom 67.0
Gecen cuma 66.6 idi (dunku yediklerimin ödemi sanirim)