• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eklentiler

• D0102D2F-0F69-40CF-8BD9-7625E2CD6752.webp
    D0102D2F-0F69-40CF-8BD9-7625E2CD6752.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 26
Harikasın canım😘
Unutmadan bildirimimi de yapayım :)
Başlangıç :80.4
Cuma:78.8
Bugün :78.4
Fark :-400

Kaptanım Elhan Elhan
tebrik ederim canım😘
Kilo bildirimi
Cuma 81.6
Pazartesi 81.5
-100gr Maşallah çok vermişim
Zipzip- Zipzip- pastelfit pastelfit @DombiliKus
Tebrikler canım😘
Cuma 81.00
Pazartesi 80.80
200 gram gitmiş
:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Zipzip- Zipzip- @Cordelia @ugurbocuuu @Chedarice 😍😍😍😍
Tebrikler canım😘
Cuma:63.6
Pazartesi:62.6
Inanamiyorum bu farka insallah cumaya daha iyi olur haftada 2 gun spor salonuna gidicem esimle anlasma yaptik🥰
Zipzip- Zipzip- @sandriyon Elhan Elhan
Çok güzel kekim sakın hafta içi bozma😘
Ortim harikasın😘

Günaydın arkadaşlar. 🥰❤️
Mavişim geçmiş olsun. Allah yerleşme sürecinde kolaylıklar versin. Sağlığın iyi olsun yavaş yavaş oturur her şey yerine. Rabbim yeni yuvanda dirlik, huzur versin. Vücut yorgunluğu geçer gider. :dua::KK60:
Çok sağol canım kaptanım bugün bir gazim açılsında detoks çayı suyu sütü ne varsa yapmam lazım, çayı bile işyerinde kaç bardak içtim ödem üstüne ödem oldum ama evde sıcak birşey olmayınca ozlemisim

Çok sağol canım kaptanım bugün bir gazim açılsında detoks çayı suyu sütü ne varsa yapmam lazım, çayı bile işyerinde kaç bardak içtim ödem üstüne ödem oldum ama evde sıcak birşey olmayınca ozlemisim
Güle güle otur inşallah canım evinde 😍😍

Artılar ancak gidiyor canim
Maşallah 🧿 inanamıyorum benim eppeğim destan yazmış :KK9::KK9::KK9:
:21::21::21::21::21:
Sayen de Elhoşşş :D
Tebrikler canım harikasın 👏👏
Kız sabah sabah ne güldüm ama size :D
Enderikanin repliğini yapalım
-ne dedim ben ha ne dedim ben?
Cumaya -3 kg ile kırmızı kaptansın canikom❤
:D cumaya -3 göreyim ama kaptan olamam canim kaçak gocek giriyorum . Evde misafir var artı kızım grip oldu gene yapışmış memeye başka zaman inşallah hem adilde olmaz Geçen hafta She-Raa She-Raa ve takımı yaktım zaten bide kaptan mi olayım kız:D
Maşallah canım 🥰
Sağol ortim
Günaydın canim ♥️

Eksin cok guzel tebrik ederim canim ♥️

Eksin cok guzel tebrik ederim canim ♥️

Sorma canim yaa bir de hastalik felan derken konsantre olamadim
Bugun gune guzel basladim 55 i gorene kadar ziyafet felan yok🙈🙈
Hadi kaptanım sende katıl bize

Artılar ancak gidiyor canim

Sayen de Elhoşşş :KK70:

Kız sabah sabah ne güldüm ama size :KK70:

:KK70: cumaya -3 göreyim ama kaptan olamam canim kaçak gocek giriyorum . Evde misafir var artı kızım grip oldu gene yapışmış memeye başka zaman inşallah hem adilde olmaz Geçen hafta She-Raa She-Raa ve takımı yaktım zaten bide kaptan mi olayım kız:KK70:

Sağol ortim

Hadi kaptanım sende katıl bize
:KK28::KK28::KK28:Sabah sabah bi atraksiyon macera yaşadık canım 😂😂😂kabaktan açılmıştı aslında konu abladan çıktık işte :KK76::KK76::KK76:benim yanlış anlamalarım meşhurdur valla benden kaç yaş küçük Kızçeme 1 aydır abla demem nedir ya 😅😅anneanneme gülerdim kendinden küçüklere abla diyor diye aynısını bende yaşadım valla 😂😂😂

Back
X