- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7064Kaptanım kaç bin adımdasın bakiiim![]()
Afiyet olsun canimTaa saat kaçta çektim ama anca atıyorum.
Geldim canım 1 saat oldu ama yemek felan derken bakamadim cok fazlaŞimdi gördüm, geldin mi![]()
Geldim canım 1 saat oldu ama yemek felan derken bakamadim cok fazla
Sagol canimAfiyet olsun.
Sen de sağolSagol canim![]()
Gayet guzel canimTekrar yapıyorum izninizle
12 Mart 83.00
25 Mart 81.00
Tam iki haftada 2 kilo
İlk hafta 1.40 kg
İkinci hafta 600 gram verdim
Ortalama 2 kilo,
1 Nisan cuma 80 inşaallah. Şimdilik yarımşar 1'er vereyim. Sonra kilo azaldikca daha zor olacak.hatta yerimde sayicam.olsun boza, 75 e kadar hedef böyle![]()
Öyle bitanem şimarikligin adı sendrom oldu. Benim çocukluğumda ergenlik de bilinmezdi. Buluğ çağına girdi artık olgunlaştı denirdi. Zaman değişti insan değişti ...uyum sağlamaya anlamaya çalışıyorum tamamen reddetmek de olmuyor.Hee di mi? Şimdi her güne bir isim var.![]()
Balkondan atayımSen de dışarıdan bir foto at![]()
Haklisin ablaCanım afiyet olsun. Ara öğün yapmamani isterdim.
Sık sık başımıza gelen olay çocuklardan veya yetişkinlerden kalan gıdalar. Çöpe gitmesin diye mideye gönderiyoruz. Çok yanlış. Ne yap biliyor musun ... Bir buzdolabı poşetine koy dolaba at...sizin oralarda sokak hayvanları pek olmaz ama yürüyüşe çıktığında uygun bir yere koy kargalar yesin.
Bir iki ısırık da olsa her türlü kacamaklara karşıyım. Midemizi terbiye ediyorsak onu alistirmamiz lazım. Ağzımız da o tatları bir süre unutsun. Sonra inan canın istemiyor.
Menünü % 75 beğenmedim tatlım. Pazartesiden itibaren örnek menüler görmek istiyorum.![]()