• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Taa saat kaçta çektim ama anca atıyorum.

Eklentiler

• IMG20220327114729.webp
    IMG20220327114729.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 21
Tekrar yapıyorum izninizle:KK52::KK52::KK52::KK52:

12 Mart 83.00
25 Mart 81.00
Tam iki haftada 2 kilo

İlk hafta 1.40 kg
İkinci hafta 600 gram verdim

Ortalama 2 kilo,🤲💃💃

1 Nisan cuma 80 inşaallah. Şimdilik yarımşar 1'er vereyim. Sonra kilo azaldikca daha zor olacak.hatta yerimde sayicam.olsun boza, 75 e kadar hedef böyle 💃💃💃💃

Tekrar yapıyorum izninizle:KK52::KK52::KK52::KK52:

12 Mart 83.00
25 Mart 81.00
Tam iki haftada 2 kilo

İlk hafta 1.40 kg
İkinci hafta 600 gram verdim

Ortalama 2 kilo,🤲💃💃

1 Nisan cuma 80 inşaallah. Şimdilik yarımşar 1'er vereyim. Sonra kilo azaldikca daha zor olacak.hatta yerimde sayicam.olsun boza, 75 e kadar hedef böyle 💃💃💃💃
Gayet guzel canim🥰🥰

Hee di mi? Şimdi her güne bir isim var. 🥰🤣
Öyle bitanem şimarikligin adı sendrom oldu. Benim çocukluğumda ergenlik de bilinmezdi. Buluğ çağına girdi artık olgunlaştı denirdi. Zaman değişti insan değişti ...uyum sağlamaya anlamaya çalışıyorum tamamen reddetmek de olmuyor. :KK14::KK14:

Canım afiyet olsun. Ara öğün yapmamani isterdim.
Sık sık başımıza gelen olay çocuklardan veya yetişkinlerden kalan gıdalar. Çöpe gitmesin diye mideye gönderiyoruz. Çok yanlış. Ne yap biliyor musun ... Bir buzdolabı poşetine koy dolaba at...sizin oralarda sokak hayvanları pek olmaz ama yürüyüşe çıktığında uygun bir yere koy kargalar yesin.
Bir iki ısırık da olsa her türlü kacamaklara karşıyım. Midemizi terbiye ediyorsak onu alistirmamiz lazım. Ağzımız da o tatları bir süre unutsun. Sonra inan canın istemiyor.
Menünü % 75 beğenmedim tatlım. Pazartesiden itibaren örnek menüler görmek istiyorum. :dua::dua:
Haklisin abla
Ben menumden cok gurur duymadim acikcasi
Disari ciktim diye bahane yaratmaya gerek yok
Ilk ara icin, peynir ayirmistim evde dolapda unutmusum oyuzden sacma bi ara ogun oldu
Dedigin dogru kaptanim mideyi terbiye etmek gerek, terbiyesiz mide:KK11:
İnşaAllah bugun ve hafta ici menum daha guzel olacak
Bugunde annemde yemege gidiyoruz
Ama ben porsiyon umu kucuk tutucam hadi gazamiz mubarek ola

Back
X