Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canımkaptanim sen bekar misin60kiloyum
Yazdım cnm adım neşe 44 yaşındayım evhanimyim bir oğlum ve ikiz cocuklarim var 173 boyunda 69 kiloyum cnm bu bilgiler de senin için olsunOyacim formu doldurdun mu güzelim![]()
Ay ne güzelevet canım
Zahmet verdim.Yazdım cnm adım neşe 44 yaşındayım evhanimyim bir oğlum ve ikiz cocuklarim var 173 boyunda 69 kiloyum cnm bu bilgiler de senin için olsun![]()
Allah bahtını açık etsin tatlım.evet canım
Hoş geldin UğurböcüMerhaba hanımlar kilo veriyorsunuz burda sanırım ben de gelebilir miyim çok aktif olacağımı düşünüyorum hem grupta hem diyette hem sporda
33 yaş evli 3 çocuklu boy 158 kilo 66. Şimdiye kadar 55 58 kiloları hiç geçmez hep dikkat ederdim son bir kaç aydır kilo aldıkça canım sıkıldı hep yedim bi kez de ben salıvereyim dedim baktim hiç durmuyor kilo aldıkça alıyorum şimdi yeter yediklerim dedim çok motiveyim diyet yapmayı severim 14 15 yaşından beri hayatım dikkat etmekle geçti açlığı diyeti nefsimi terbiye etmeyi bilirim çok zor olacak ilk günler benim için 14 aylık oğlum var emziriyorum bu kadar yememe rağmen gün içinde titriyorum bazen ama kan değerim iyi pazartesi başlıyorum beni de grubunuza dahil ederseniz burdan sizlerle konuşup daha çok motive olacağım
Hosbuldum canım bu alttaki şeyi nasıl yaptınız kilonuzu felan gösteriyorHoş geldin Uğurböcü
2022 uğurlu gelir inşallah. Hayırlı başlangıcın olsun.![]()
Hoşgeldin canım aramıza :))Merhaba hanımlar kilo veriyorsunuz burda sanırım ben de gelebilir miyim çok aktif olacağımı düşünüyorum hem grupta hem diyette hem sporda
33 yaş evli 3 çocuklu boy 158 kilo 66. Şimdiye kadar 55 58 kiloları hiç geçmez hep dikkat ederdim son bir kaç aydır kilo aldıkça canım sıkıldı hep yedim bi kez de ben salıvereyim dedim baktim hiç durmuyor kilo aldıkça alıyorum şimdi yeter yediklerim dedim çok motiveyim diyet yapmayı severim 14 15 yaşından beri hayatım dikkat etmekle geçti açlığı diyeti nefsimi terbiye etmeyi bilirim çok zor olacak ilk günler benim için 14 aylık oğlum var emziriyorum bu kadar yememe rağmen gün içinde titriyorum bazen ama kan değerim iyi pazartesi başlıyorum beni de grubunuza dahil ederseniz burdan sizlerle konuşup daha çok motive olacağım
Hosbuldum canımHoşgeldin canım aramıza :))
tamam kaptanımEvet canim 2 gun ara verdik
Beni bekleme![]()