Ben de yicem kizzzsen koşmaya devam et tatlım 2022 ye kadarbiz yemek yicez bu akşam tıkanasıya
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yicem kizzzsen koşmaya devam et tatlım 2022 ye kadarbiz yemek yicez bu akşam tıkanasıya
![]()
menün belli olmuştur artık de mi? evde misiniz?Ben de yicem kizzz![]()
Evdeyiz kuzum. Akşam yemeği yeşil mercimek çorbası tavuk pilav. Gece de çiğ köfte peynir salam şimdilik, markete gidip ekleme yapar miyiz bilmiyorum eşim henüz gelmedi eve :)menün belli olmuştur artık de mi? evde misiniz?
afiyet olsun canımEvdeyiz kuzum. Akşam yemeği yeşil mercimek çorbası tavuk pilav. Gece de çiğ köfte peynir salam şimdilik, markete gidip ekleme yapar miyiz bilmiyorum eşim henüz gelmedi eve :)
7.000 deyim canim adim atamıyorum şimdi
Afiyet olsun canimEvdeyiz kuzum. Akşam yemeği yeşil mercimek çorbası tavuk pilav. Gece de çiğ köfte peynir salam şimdilik, markete gidip ekleme yapar miyiz bilmiyorum eşim henüz gelmedi eve :)
kız aşk olsun öyle şey olur mu60kiloyum ne güldün kız evet fakir bir menü ahahahahaha
Cok yedin galiba niye listeye girmedigin belli olduKaynanamdayim
Günü vardir
Ama ne yedigimi yazmiyim![]()
yaz bence merak ettimKaynanamdayim
Günü vardir
Ama ne yedigimi yazmiyim![]()
Hem de 2 pizza yedim
ikisi de orta boy mu
Hem de 2 pizza yedimgöndereyim hemennn
Neler yedin yaz merak ettik :)Sarılar yazmıyo niye yaziyim![]()
Saol kuzucumafiyet olsun canım![]()
Ben de burda bırakacağım herhalde anca markete gidersem yürürüm7.000 deyim canim adim atamıyorum şimdi
Afiyet olsun canim![]()
Hahahahha karnım çok aç belki daha alırız diye umutluyumkız aşk olsun öyle şey olur mu''çiğ köfte peynir salam şimdilik, markete gidip ekleme yapar miyiz bilmiyorum eşim henüz gelmedi eve :) deyince güldüm. hala yicez diyon yani
vazgeçmiyon
![]()